Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky mám dotaz zase
Morče začalo teď dost línat jako nemá holá místa ale po pohlazení mě zustava na ruce chloupky a zarazilo mě to i při čistění klece bylo tam dost chloupku ![]()
Já četla právě na začatku jara a na podzim proto se divím
On je ještě mládě. Co jsem si vyhledala že to muže být parazit ale nedrbe se a co jsem se divala tak jsem nic neviděla ![]()
V byte linaji zvirata celorocne. Pokud nema lysa a/nebo supinata mista, je to v pohode.
Náš Vilém líná snad po celý rok
Teď tedy v létě intenzivněji. A je v pořádku ![]()
Kdyb mel plisen, bude mit hola supinata rozdrbana mista. Pri svrabu by se hystericky drbal a skubal sebou.
Holky díky narodil se na jaře nevím kdy přesně máme ho ze zverimexu
Heboučké… myslím že heboučké je dlouhosrsté? Dlouhosrsté je třeba česat, jinak by se jim zakváčila srst. Myslím, že od chovatele je to lepší, není tak nemocné ve zverimexu můžou mít I nádor.
Ahoj
četla jsem většinu Vaší diskuze a chtěla bych se s Vámi jakožto odbornicemi poradit ohledně koupě morčátka. Jsem začátečník, nemám žádné zkušenosti a chci pro dceru morčátko jako mazlíka, našla jsem u jedné chovatelky US Teddyho, samečka, který se mi líbí, ale je menšího vzrůstu a porodní váhu měl 45g. Tak se chci zeptat, je to problém? Mám strach, aby třeba nebyl často nemocný, nebo brzo neumřel, co myslíte?
Děkuji ![]()
@molik nebala bych se. Od jake chovatelky? Staci jmeno chovatelske stanice ![]()
Jestli je sameckovi cca mesic coz je doba odstavu a ma alespon 200-250 g, bude ok. Ja mela vrh kde byla dve mimina po 80 g a dve po 40 a za tyden uz byli nastejno.