Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka
Jojo, u morčat klesá břicho - pár dní před porodem se vazy povolí a bříško se jakoby „rozteče“ a pak před porodem se zase stáhne a začnou stahy ![]()
@Leontine a přijde mi že je jí vidět páteř a kosti. To je také normální? Už má o 420gramu víc než při zjištění že je těhu a ted ty kosti mě znepokojili a moc díky
@Kamča.dalmatinka
Jj, to je právě tím, jak se jí povolilo to bříško.
Pokud je jinak stále aktivní, žravá a pod, tak to nic špatného neznačí.
@Leontine právě je mi až divný že běhá jak čamrda
žere za 4ři a furt si vypískává něco navíc
@Kamča.dalmatinka jestli jenom špiní tak to asi bude normální, teď jsem vyčetla že při morčecím porodu nesmí být víc než čajová lžička krve. Asi se otvírá a každou chvíli to příjde ![]()
Jdeme s malou ve, tak az prijdeme domu, tak treba uz budou hrosicci na svete ![]()
Tak prý je to dobré. Otevřená skoro na dva prsty, nateklé cecky a škrábe jak prase. nahmátla sem nejspíš 5 ks:-D. nEDÁ SE UŽ POŘÁDNĚ VZÍT DO RUKY, škrábe a je obrovská:-D tak asi rodíme
nebo už aspon brzo:-D
Ahojky,
Chtěla bych poděkovat za vaše včerejší rady jak získat morčátka.
Hurá povedlo se a 9.3.2013 k nám domů přibydou dva morčecí bráškové.
A přeji rychlí porod bez komplikací.
@morčák tak to je skvělá zpráva a moc gratuluji a at dělaj kluci jen radost!
a těšíme se na foto ![]()
Holky a až budete mít stránky a nákej pěknej baner, tak mi pošlete odkaz a já to umístím na těch svích:-)
@Kamča.dalmatinka preju bezproblemovy porod. mam pocit, ze rodim s ni
budu se tesit na fotecky
Já taky rodim s ní
.Až mě samotnou bolí břicho, ale ta naše rozára je schopná běhat klidně ještě týden, ta pokoří všechny rekordy
když ví kolik lidí na to čeká:-D
Tak dorazila klec, a různé potřeby. Přemýšlím jestli jsem to s tou velikostí nepřehnala. Případně tam můžu zavírat dítě ![]()