Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
25.2.13 21:29

@Kamča.dalmatinka ty jsou hezký a vznešený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.2.13 21:41

Sestrenka ma psa archibalda. Ale vymyslet 5 jmen, to by se z toho clovek taky mohl zblaznit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.2.13 21:43

@martina.se A tobě tehdy umřela samička taky po porodu? Už si to nepamatuju, jaký byl důvod..
Mě umřel po vánocích můj mladičký peruánec, nějak záhadně..ani jsem neměla šanci vzít ho k vetovi a přitom byl úplně čilý, nic mu nebylo. :,(. Jsem pak měla sebevědomí na nule a říkala jsem si, že morče už nikdy. Nedalo mi to a teď mám 3, tak doufám, že mi už vydrží dlooooouho! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.2.13 22:01

Tak budu mít pravděpodobně tyhle dvě morčecí holčičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.13 22:18

Nejsou to ty s anubise jak sem ti posílala? :lol: Ty sem myslela, ale když si říkala že vše je prodané tak sem myslela že tam jen není naskočená rezervace.Jsou opravdu moc krásné :palec:.Jestli chceš ale začít i chovat, tak bych si vzala dvě nepříbuzný. Ono i z větší skupinou se brzo mužeš dopracovat že budeš schánět víc a víc samcu aby nebyla příbuznost, natož začít se sestřičkama, ale jsou moc hezké :palec:

Moc děkuji :srdce:.Já se právě bojim vybírat jména aby se něco nestalo :,( tak možná že až budou na světě že mě napadne ještě něco :lol:

Tak sem zvědavá jestli to dnes už klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.13 22:19

:srdce: @Sarael to mě moc mrzí. bohužel to se stává. Mohla to bejt otázka genetiky nebo prostě náhlá srdeční příhoda, těžko říct bez pitvy, ale nedávala bych si to za vinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.2.13 22:22

@Kamča.dalmatinka jj, jsou z anubis. Byly zareservované, ale prý to padlo. Tak se mi paní ozvala jestli mám ještě zájem. Já je chci jenom jako mazličky. Snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.13 22:38

@iiiv to určitě klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.13 23:56

Ještě tady jsou morčátka právě k odběru. třeba to fialové to je hodně hustý by řekl malej :pankac: :pankac: :pankac: http://www.kralici.cz/…ata/alba.asp?… jsou starší, ale zase moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.13 06:45

@Kamča.dalmatinka já bych řekla, že minimálně 3 tam budou, bříko má pořádné :mrgreen: mi jména vždycky vymýšlí mladej, takže máme Pepíka, Barušku, Bedřišku a Křupku :mrgreen: ale u nás je to fuk, nemáme chs.. ;)

Příspěvek upraven 26.02.13 v 06:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.13 06:48

@Sarael ona měla rodit, ale i 5 dní po termínu se pořád nic nedělo. Občas bylo vidět, že má stahy, ale nebyla vůbec otevřená… vet mi jí každý den kontroloval a když to pak začalo vypadat bledě s mláďatama, tak jsme rozhodli pro SC. Jenže mladé se zachránit nepodařilo a samička se držela, ale pak přišly komplikace a nechala jsem jí uspat, protože by se trápila… :,( jinak nám většinou zemřeli na stáří, mám rekordmanku, ta s námi byla skoro 7 let.. ale taky se stalo, že pošly jen tak bez příčiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 08:01
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak co? To je chudák těhotná:-)

8o 8o 8o Tá je už riadna gulka! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 08:04
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka já bych řekla, že minimálně 3 tam budou, bříko má pořádné :mrgreen: mi jména vždycky vymýšlí mladej, takže máme Pepíka, Barušku, Bedřišku a Křupku :mrgreen: ale u nás je to fuk, nemáme chs.. ;)Příspěvek upraven 26.02.13 v 06:49
:mrgreen: aj my tak nejako - Gulko, Strapko, Chocholko, Vrtulka… :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 08:09
@Melysa píše:
Já mám z hadů panickou hrůzu a jestě při představě, že pojída morčátka :pocitac:

No veď to..hadov neznášam a teraz ešte viac ako som sa dozvedela, že ich kŕmia hlodavcami :pocitac:
Manžel sa včera pýtal v zverimexe či niekto v našom meste chová hadov..a že jeden choval, ale už dlšie uňho nebol nakupovať, tak nevie..No aj tak, určite im nedáme naše malé morčiatka, čo ak znova príde na nákup? :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.2.13 08:46

Ahoj.tak hádejte? Máme nebo nemáme morčátka?

Nemáme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný