Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sestrenka ma psa archibalda. Ale vymyslet 5 jmen, to by se z toho clovek taky mohl zblaznit ![]()
@martina.se A tobě tehdy umřela samička taky po porodu? Už si to nepamatuju, jaký byl důvod..
Mě umřel po vánocích můj mladičký peruánec, nějak záhadně..ani jsem neměla šanci vzít ho k vetovi a přitom byl úplně čilý, nic mu nebylo.
. Jsem pak měla sebevědomí na nule a říkala jsem si, že morče už nikdy. Nedalo mi to a teď mám 3, tak doufám, že mi už vydrží dlooooouho! ![]()
Nejsou to ty s anubise jak sem ti posílala?
Ty sem myslela, ale když si říkala že vše je prodané tak sem myslela že tam jen není naskočená rezervace.Jsou opravdu moc krásné
.Jestli chceš ale začít i chovat, tak bych si vzala dvě nepříbuzný. Ono i z větší skupinou se brzo mužeš dopracovat že budeš schánět víc a víc samcu aby nebyla příbuznost, natož začít se sestřičkama, ale jsou moc hezké ![]()
Moc děkuji
.Já se právě bojim vybírat jména aby se něco nestalo
tak možná že až budou na světě že mě napadne ještě něco ![]()
Tak sem zvědavá jestli to dnes už klapne ![]()
@Sarael to mě moc mrzí. bohužel to se stává. Mohla to bejt otázka genetiky nebo prostě náhlá srdeční příhoda, těžko říct bez pitvy, ale nedávala bych si to za vinu
@Kamča.dalmatinka jj, jsou z anubis. Byly zareservované, ale prý to padlo. Tak se mi paní ozvala jestli mám ještě zájem. Já je chci jenom jako mazličky. Snad to klapne.
Ještě tady jsou morčátka právě k odběru. třeba to fialové to je hodně hustý by řekl malej
http://www.kralici.cz/…ata/alba.asp?… jsou starší, ale zase moc hezký
@Kamča.dalmatinka já bych řekla, že minimálně 3 tam budou, bříko má pořádné
mi jména vždycky vymýšlí mladej, takže máme Pepíka, Barušku, Bedřišku a Křupku
ale u nás je to fuk, nemáme chs.. ![]()
Příspěvek upraven 26.02.13 v 06:49
@Sarael ona měla rodit, ale i 5 dní po termínu se pořád nic nedělo. Občas bylo vidět, že má stahy, ale nebyla vůbec otevřená… vet mi jí každý den kontroloval a když to pak začalo vypadat bledě s mláďatama, tak jsme rozhodli pro SC. Jenže mladé se zachránit nepodařilo a samička se držela, ale pak přišly komplikace a nechala jsem jí uspat, protože by se trápila…
jinak nám většinou zemřeli na stáří, mám rekordmanku, ta s námi byla skoro 7 let.. ale taky se stalo, že pošly jen tak bez příčiny ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak co? To je chudák těhotná:-)
Tá je už riadna gulka!
![]()
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka já bych řekla, že minimálně 3 tam budou, bříko má pořádnémi jména vždycky vymýšlí mladej, takže máme Pepíka, Barušku, Bedřišku a Křupku
ale u nás je to fuk, nemáme chs..
Příspěvek upraven 26.02.13 v 06:49
@Melysa píše:
Já mám z hadů panickou hrůzu a jestě při představě, že pojída morčátka
No veď to..hadov neznášam a teraz ešte viac ako som sa dozvedela, že ich kŕmia hlodavcami ![]()
Manžel sa včera pýtal v zverimexe či niekto v našom meste chová hadov..a že jeden choval, ale už dlšie uňho nebol nakupovať, tak nevie..No aj tak, určite im nedáme naše malé morčiatka, čo ak znova príde na nákup?
![]()