Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka Až takovýhle blázen tam byl??
Tak toho jsem v diskuzi nepostřehla.. Jsou tam ale i lidi, chovatelé, kteří morčata chovají x let a prý celkem úspěšně. Ono to už i po nějaké době čtení jde poznat, kdo je tam věrohodný a kdo ne. ![]()
@Kamča.dalmatinka ešte tá fotka hnedého morčiatka zozadu..ale asi tam žiadnu rozetku nemá, neviem
![]()
@Deborah né rozetku, ale vírky
ale asi né, měli by tam být myslím dva vírky v rovině, ale jak říkám chlupáčum vubec nerozumim. ![]()
A ochočení morče. já to nedělám drasticky.Jedu to přes žrádlo, občas pochovám a oni se naučí, ale jsou i neochočitelné kusy
.Ty nechávám. Né každé zvíře chce mít zrovna za kamaráda člověka, ale ve skupině je to jiné, než při jednom morčeti. Tam myslim že ho prostě udoláš a on si zvykne ale jsou i morčátka o to milujou a taky takové vlastnim ![]()
Tak co? To je chudák těhotná:-)
@Sarael mi vždycky každý říkal, že morčata rodí stylem ala žere seno, prdne mládě, ocumlá ho, žere seno, prdne druhé, žere seno.. komplikace jsem zažila poprvé, morčata jsme chovali doma od mých cca 5ti let, nikdy žádný problém.. až teď… ![]()
@Kamča.dalmatinka jéje, to je kousek.. kolik těch mláďátek tam má ![]()
@martina.se to netušim.
myslim že do soboty musí porodit, tak přijímám návrhy na počet mládat. vítěz získá nákou cenu
a taky furt nemám jména ![]()
@Kamča.dalmatinka nemit to brisko ruzovy a nekdo se me ptal, co je to za zvire tak reknu kapibara nebo hroch
chuderka. Já tipuju trojcatka. Ajmena musi byt od A? tak jak je to u psu nebo to nema pravdila, kdyz ma PP?
@Kamča.dalmatinka píše:
@Deborah tak já mám hady ráda, ale nesnesu zas pavouky
Já mám z hadů panickou hrůzu a jestě při představě, že pojída morčátka ![]()
Já typuju 4-5
víc už bych nechtěla ![]()
Ano jména musí být od A
Příjmení je jméno chs. Zatim je furt jen anubis a víc nevim ![]()
Ještě mě napadlo pojmenovat je podle řeckých bohu
Adrasteia
Afrodité
Achelóos
Aiolos
Aithér
Apaté
Apollón
Arés
Artemis
Asklépios
Astraia