Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
23.2.13 23:14

@Kamča.dalmatinka drobci pekne rastú :D Ten, čo sa narodil v nedeľu je už o dosť väčší ako tí traja zo stredy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 23:53

@Melysa vubec nevim. :| furt si sedá, líže se, pak zas tlačí, pak je v klidu. opravdu netušim co se děje.- :?.Už je to náký dlouhé. ted jí nechám hodinu samotnou, třeba jí vadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
23.2.13 23:56

Téda, ste toho dnes popísali :lol: Som sa to snažila aspoň ako-tak prebehnúť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
23.2.13 23:58

@Kamča.dalmatinka ja som myslela, že už napíšeš, že je porodené 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.13 08:25

Tak u nás asi planej poplach. Normálně žere, chodí a nekrvácí a miminka se hejbou, takže asi se jen připravuje nebo nevim :roll:.Zdá se že asi jen tak rodit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.2.13 08:27

@Kamča.dalmatinka to snad není možné :lol: já nemohla dospat a mamina si dává tak na čas :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.2.13 08:52

Tak ještě nic? Já v noci přemýšlela, jestli už jsou morčáci na světě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.2.13 09:07

Tak pořád nic :) i morčecí miminka si dávají na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.2.13 10:34

Jezis kdyz si vzpomenu na ty porodni bolesti, tak je me te malicke uplne lito :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.13 10:46
@jannina1 píše:
Tak ještě nic? Já v noci přemýšlela, jestli už jsou morčáci na světě :D

Ja som išla ráno na e-mimi na isté :mrgreen: a nič :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.13 11:29

Je to mrška :cert: myslela sem že už odrodí onlinne jako já před lety tady :lol: a nic.Asi čeká kdy mě to přestane bavit a ten okamžik právě nastal :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.13 11:35

Prosím poraďte! Jedno mláďatko asi pichlo seno do oka, má tam také biele a priviera ho :? Čo s tým??Alebo je to z niečoho iného? :nevim: Volali sme aj našej známej zverolekárke, ale nedvíha telefón. Snáď to nebude nič hrozné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.13 12:14

@Deborah tak co nejdřív k lékaři. Já to nezažila, ale párkrát sem o tom četla že se musí dát antibiokové kapky do oka a zmizí to, ale taky muže oslepnout.Jela bych co nejdřív na veterinu :,(.Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.2.13 14:20
@Kamča.dalmatinka píše:
@kolozubka já na výstavy nejezdim. Posílám jen morčata k registraci aby měli pp, ale na výstavy se bohužel zatim nedostanu.Ted už mám aspon vyléčeného snad tuk tuk nejmladšího, takže kdyby byla výstava u nás tak jedu, ale jinak sem nemohla jezdit proto že malej chytnul v nemocnici ecolu a měl šílené prujmy že nevydržel déle než pul hodiny v jedné plínce :? takže já poslední pul rok byla ráda že sem se dostala i jen na blbej nákup :?,ale doufám že brzo vyjedeme, ale to chci ject s vlastníma odchovancema. Koupit si morče a objet s nim výstavy pro mě není takovej uspěch jako si vychovat něco svého :lol:Přesně zvhled není u mazlíku vubec duležitej. Hlavní je je ochočit a že dělaj radost nám i dětem. Já třeba našeho vořecha bych nevyměnila ani za skinny celosvětového šampiona. Je to prostě náš miláček kterej má pro nás nevyčíslitelnou hodnotu. U mazlíčku je to prostě o něčem jiném. Já ani netoužim po nákym velkym uspěchu. Bude mi stačit když dám pěkná mládátka a budu ta nejštastnější, ale to se muže zmenit

Aha, tak ty na výstavy nechodíš. No to je jedno. Já měla pocit, že to bude něco jako u psů, ale tam je to asi trochu jiné. Tady má asi chovatel samce i samice svoje a mezi sebou si je množí. Jen jesem chtěla vědět, zda má smysl chodit s tím naším na výstavy, ale když nemám k němu samici, tak je to asi jedno. Chovatelka mi říkala, že je ten náš Johánek chovatelská rarita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.2.13 14:50

@kolozubka klidně na výstavy choďte, stačí jedno morčátko, víc jich mít nemusíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný