Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka drobci pekne rastú
Ten, čo sa narodil v nedeľu je už o dosť väčší ako tí traja zo stredy ![]()
@Melysa vubec nevim.
furt si sedá, líže se, pak zas tlačí, pak je v klidu. opravdu netušim co se děje.-
.Už je to náký dlouhé. ted jí nechám hodinu samotnou, třeba jí vadim
Téda, ste toho dnes popísali
Som sa to snažila aspoň ako-tak prebehnúť ![]()
@Kamča.dalmatinka ja som myslela, že už napíšeš, že je porodené
![]()
Tak u nás asi planej poplach. Normálně žere, chodí a nekrvácí a miminka se hejbou, takže asi se jen připravuje nebo nevim
.Zdá se že asi jen tak rodit nebude
@Kamča.dalmatinka to snad není možné
já nemohla dospat a mamina si dává tak na čas
![]()
Tak ještě nic? Já v noci přemýšlela, jestli už jsou morčáci na světě ![]()
Jezis kdyz si vzpomenu na ty porodni bolesti, tak je me te malicke uplne lito ![]()
@jannina1 píše:
Tak ještě nic? Já v noci přemýšlela, jestli už jsou morčáci na světě
Ja som išla ráno na e-mimi na isté
a nič ![]()
Je to mrška
myslela sem že už odrodí onlinne jako já před lety tady
a nic.Asi čeká kdy mě to přestane bavit a ten okamžik právě nastal
![]()
Prosím poraďte! Jedno mláďatko asi pichlo seno do oka, má tam také biele a priviera ho
Čo s tým??Alebo je to z niečoho iného?
Volali sme aj našej známej zverolekárke, ale nedvíha telefón. Snáď to nebude nič hrozné ![]()
@Deborah tak co nejdřív k lékaři. Já to nezažila, ale párkrát sem o tom četla že se musí dát antibiokové kapky do oka a zmizí to, ale taky muže oslepnout.Jela bych co nejdřív na veterinu
.Držim palce.
@Kamča.dalmatinka píše:
@kolozubka já na výstavy nejezdim. Posílám jen morčata k registraci aby měli pp, ale na výstavy se bohužel zatim nedostanu.Ted už mám aspon vyléčeného snad tuk tuk nejmladšího, takže kdyby byla výstava u nás tak jedu, ale jinak sem nemohla jezdit proto že malej chytnul v nemocnici ecolu a měl šílené prujmy že nevydržel déle než pul hodiny v jedné plíncetakže já poslední pul rok byla ráda že sem se dostala i jen na blbej nákup
,ale doufám že brzo vyjedeme, ale to chci ject s vlastníma odchovancema. Koupit si morče a objet s nim výstavy pro mě není takovej uspěch jako si vychovat něco svého
Přesně zvhled není u mazlíku vubec duležitej. Hlavní je je ochočit a že dělaj radost nám i dětem. Já třeba našeho vořecha bych nevyměnila ani za skinny celosvětového šampiona. Je to prostě náš miláček kterej má pro nás nevyčíslitelnou hodnotu. U mazlíčku je to prostě o něčem jiném. Já ani netoužim po nákym velkym uspěchu. Bude mi stačit když dám pěkná mládátka a budu ta nejštastnější, ale to se muže zmenit
Aha, tak ty na výstavy nechodíš. No to je jedno. Já měla pocit, že to bude něco jako u psů, ale tam je to asi trochu jiné. Tady má asi chovatel samce i samice svoje a mezi sebou si je množí. Jen jesem chtěla vědět, zda má smysl chodit s tím naším na výstavy, ale když nemám k němu samici, tak je to asi jedno. Chovatelka mi říkala, že je ten náš Johánek chovatelská rarita ![]()
@kolozubka klidně na výstavy choďte, stačí jedno morčátko, víc jich mít nemusíte ![]()