Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jannina1 asi je chudinka, taky už nervózní, chuděrka maličká ![]()
@jannina1 odbornice mi řekli že takle to prostě začíná, asi děložní činost se připravuje. Taky už jako by tlačí, ale jen bobky, tak se asi vyprazdnuje. V tomhle sem laik
a bude to poprvé, tak sem s toho sama vyplašená ![]()
@iiiv ono je to vlastně obdélník nebo čtverec s uchytama na klec, takže jeden kus hadru a přišít k tomu suchý zipy a je to, ale já na tohle nemám ![]()
Ale na jednu stranu jsem ráda že tu je taky někdo jinej březí než já ![]()
@Kamča.dalmatinka uvidíme jak ten můj šicí pokus dopadne, ale moc tomu nevěřím ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@jannina1 odbornice mi řekli že takle to prostě začíná, asi děložní činost se připravuje. Taky už jako by tlačí, ale jen bobky, tak se asi vyprazdnuje. V tomhle sem laika bude to poprvé, tak sem s toho sama vyplašená
@iiiv ono je to vlastně obdélník nebo čtverec s uchytama na klec, takže jeden kus hadru a přišít k tomu suchý zipy a je to, ale já na tohle nemám
Prý mají horší porod než osrstěná morčata..My měli před lety párek roset a mamina porodila přes noc 2 mimina, ani jsme o tom nevěděli…Ale u těhle je to asi větší riziko..
Kami, ty čekáš taky mimčo?
Né já už určitě né.
Já už si pořídím jedině tak štěně nebo morče, ale s dětma už sem skončila
.Byla sem vubec ráda že druhé ted přišlo na svět zdravé a živé ![]()
A myslela sem to tak že jsem u nás doma jediná kdo kdy něco rodil
.Jinak naše fenka za svuj život ani neotěhotněla a paví oka v akvárku taky né a né rozmnožit
tak mě to těší ![]()
Takže už to bude každou chvíli? To jsem ráno zvědavá nakouknu, jestli už máte mimča
Držím palce ![]()
Ty vole vona fakt tlačí
pak se ozvu jestli neomdlim. nevim jestli maj teda morčata něco jako poslíčky, ale jestli né, tak rodíme ![]()
@Kamča.dalmatinka myslím na vás, určitě to bude rychlý a vše v pořádku
![]()