Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Závěsná je hamaka, to pro morčata nemám, ale taky mám pelíšky a nebo papučky
Na aukru stíjí 50-60kž http://www.levneklece.cz/…tkana-osmaka
Papučky krásný, ale jak je naučit, aby si tam nekáleli? Náš snad kadí jen v pelechu ![]()
@jannina1 naše taky.tak at si kadí, to už je jejich boj. Vyklepu a když si tam nase… tak jim je to vcelku jedno a jednou týdně to nahážu do kbelíku a vyperu, ale nemám to u všech, jen u těch co jsou na to zvyklí a nebo u samic co budou mít mladý
Tak teď mi tu leží na klíně a má ouška předpisově dolů
Jestli to nemá taky ze stresu.Je dost bojácnej, to je taky na ochočení blbý…
@jannina1 náš mršák to měl hrozný. Jedno ucho měl šílené a srovnalo se to, ale vypadalo to teda jinak než to vaše, ale po měsíci mu spadlo
.Jakou barvu má ten váš? S fotky to není moc vidět.
A nechci bejt zlej prorok, ale jestli ani neznáš jméno té chovatelky ani jméno chovatelské stanice, tak pp k němu asi nedostaneš-(
Tak to beru zpět, když vim, to asi dostaneš ![]()
Já všechny ta zvířátka obdivuju, jak si u toho porodu dokážou pomoct sama.
@Kamča.dalmatinka děkuji zkusím jim tu hamaku případně ušít, a když se jim to bude líbit, tak nějakou koupím. Papučku zkusím koupit asi taky ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@jannina1 náš mršák to měl hrozný. Jedno ucho měl šílené a srovnalo se to, ale vypadalo to teda jinak než to vaše, ale po měsíci mu spadlo.Jakou barvu má ten váš? S fotky to není moc vidět.
Je hodně tmavej, břicho má růžový…
Ty PP tedy snad dostanu, podvodnice to není ![]()
@jannina1 a ty víš co je to za ch. stanici, většinou to mají morčátka ve jméně, ale bývá to i v inzerátu. Někteří chovatelé dávají k morčátkům, kteří nejsou na chov VP
@iiiv já někde na netu ted viděla návod na hamaku pro morče
zkusim mrknout a je to dobrej nápad vyrobit. já bych to teda nezvládla, ale já sem lempl ![]()
@jannina1 ono ho stejně k ničemu potřebovat nebudeš.
u nás už je zase neklidná. Sedí a čumí chudinka do blba a klepe se.
Až je mi jí líto
@Kamča.dalmatinka píše:
@jannina1 ono ho stejně k ničemu potřebovat nebudeš.u nás už je zase neklidná. Sedí a čumí chudinka do blba a klepe se.Až je mi jí líto
Proč se klepe?
@Kamča.dalmatinka já jsem na ruční práce strašně levá, tak uvidím co z toho případně vznikne
možná to nebude ani použitelný. Nebo jim k těm mřížkám přivážu velkej kapesník ![]()