Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A kolik měl když sis ho přinesla a jak dlouho ho máš. On muže bejt prostě slabší, menší kus, předpokládám že šlo o mazlíkovskej kus
ale duležité je aby nehubnul.
@Kamča.dalmatinka píše:
A kolik měl když sis ho přinesla a jak dlouho ho máš. On muže bejt prostě slabší, menší kus, předpokládám že šlo o mazlíkovskej kusale duležité je aby nehubnul.
Měl by mít PP, ty ještě chovatelka pošle, zstím jsem je neviděla. Já si říkala, že by měl mít víc.
Ted jsem ho vážila má tedy 230 g, máme ho týden to měl 210 g. Včera mu bylo 6 týdnů. Dala bych sem fotku, ale nemám album ani někde an netu.
@Kamča.dalmatinka píše:
@kolozubka to z hornbachu bylinkové seno je vynikající. Pro dvě to vydrží dlouho, já bych ho měla na jeden denjinak bych ho kupovala taky a seno má být zelené vonavé, nejlepší domácí
a malina je fajn, ale taky nám vydrží den, takže já jedu inzeráty na domácí seno a včera sem zašla do hospody a asi 4 chlapi mi hned nabídli pytle sena
,tak doufám že za to budou chtít jen peníze
![]()
![]()
Tak to asi taky budu muset zajít do hospody. Seno potřebuju
Kvůli mě včera zastavili provoz, abych se mohla otočit, ale právě jsem si říkala, že zatímco do nedávna by se mi věnoval ten mladší, tak třicetiletý, teď už se mi věnoval ten starší, padesátiletý
Ptala jsem se totiž na cestu a asi jsem působila dost zmateně. Nejspíš si říkali, že raději zstaví dopravu, než abych tam způsobila nějakou nehodu a oni měli práci ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@kolozubka teda to jsou macciTo už jsou dospělá nebo cující??
Jsou to mrňata. To jen na té fotce vypadají velký. Teď jak to čtu výše, tak tedy by asi taky měli mít víc. Ten světlý má 250 g a ten tmavší má 150 g, ten je na mazlíka.
@kolozubka píše:
Jsou to mrňata. To jen na té fotce vypadají velký. Teď jak to čtu výše, tak tedy by asi taky měli mít víc. Ten světlý má 250 g a ten tmavší má 150 g, ten je na mazlíka.
150 g? Ten by měl bý ještě u mámy, ne? To je strašně malej..
Od maminky mohou jít teprve od 200gramu, takže to je hrozný:-((
Chudinka.
jani s jaké je proboha chs??Posílat pp dodatečně ![]()
Jo tak pro dobry seno se chodi do hospody
Ted posledni mesic to kupovany seno stoji fakt za prd, nemuzu narazit na dobry seno ![]()
Ten menší to kupodivu snáší lépe, než ten větší. Paní nejdřív říkala, že má být u mámy, ale pak řekla, že mi ho může dát hned. My si jely pro toho světlého, Tonička si ho vybrala na netu na fotce a paní hned že by bylo lepší vzít si dva, aby mu nebylo smutno. No tak jsme vzaly i to mrně. Snad to bude ok. Je fakt, že jim u nás chutná.
@Kamča.dalmatinka píše:
Od maminky mohou jít teprve od 200gramu, takže to je hrozný:-((
Chudinka.jani s jaké je proboha chs??Posílat pp dodatečně
Kamčo, nevím
Kupovala jsem ho na inzerát. Pán mi ho předal venku, s tím, že PP přijde mailem.Tak jsem zvědavá, zda-li dodrží slovo.No příště bych ho šla vybrat osobně, ale teď už to nebudu hrotit, stejně je jen na mazlíka ![]()
Kami a odčervuješ je? Četla jsem na jedněch stránkách, kde chovatelka píše, že je odčervuje. To jsem nikdy u morčat nedělala ![]()
Tak me to neda, dam foto tech nasich darebnic, tady se narvaly obe naraz do tunelu ![]()
@jannina1 píše:
Holky, jde sem vložit fotka, pokud nemám album?
Jo jo, das pridat fotku a najede ti do tvych souboru v pocitaci..
@jannina1 jde, jak píšeš příspěvek tak nad tím okýnkem vpravo je přidat fotky
@jannina1 nojo chybama se člověk učí. Za takovou malou mršku bych určitě nedala víc jak 500,tak doufám že cena nebyla v řádech tisícu
.To by bylo od puvodní chovatelky svinstvo, ale taky sem si koupila jednoho mazlíka za 1300 na začátku:-D
Koukám že jsou tu fotky, tak mrknu ![]()