Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
22.2.13 10:28

@kakon
Já mám teď na prodej skinny samečka :D
Povedený, i vhodný do chovu, odběr cca 8.3.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
22.2.13 10:34

Ten je kraaaasny.. musim to doma nejak zkoulet :-D je fakt ale nadherny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
22.2.13 10:36

@Leontine chtela jsem kouknout odkud jsi, ale stranky mi nenajely :( zkusila jsem net.. je to ono?? http://leontine.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
22.2.13 10:46

@kakon
Jojo, díky za upozornění.
S chovem letos končím, tak jsem už neprodlužovala doménu a hosting a vrátila se na staré stránky.
Ale že bych nějak aktualizovala…poslední týdny mě zaměstnává hnízdění :lol: Peru, žehlím, zařizuji pokojíček…a těším se na mimi.
Většinu fotek a aktualit mám na Facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
22.2.13 11:05

@Leontine fakt se mi moc libi ten skinny, jen musim manzela zlomit. je to drazsi nez krecek :-D ktereho jsme meli pred tim. a mame pouze malinkatou klec. kouknu se na face, muzu?? hnizdit bych taky chtela, a snad se brzy povede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
22.2.13 11:44

@kakon
No, dražší je :?
A i náročnější na péči - tedy ve srovnání s křečkem. Ale taky je s ním větší sranda :)
Jinak co se klece týče, tak bych koukla po bazarech, inzerci a Aukro na nějakou starší použitou - jsou mnohem levnější a mnohdy ve 100% stavu - nebo pokud máš šikovného muže, tak může něco sám udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.2.13 13:04

@Leontine Já si teď objednávala klec novou, protože byla dokonce levnější než použitá. Ale záleží jak má člověk štěstí. Já když jí sháněla, tak jsem nic co by mi vyhovovalo nenašla. Tak snad bude mít kakon větší štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.13 17:00

Ahoj. já bych si taky raději koupila klec či box novej. Dá se vychytat v akcui.¨
U nás se furt nerodí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.2.13 17:19

@Kamča.dalmatinka to prijde v noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.13 17:41
@Melysa píše:
@Kamča.dalmatinka to prijde v noci :lol:

už je to 4 noc co furt chodim kontrolovat a nemužu spát:-( :cert: Ještě týden a vezou mě do blázince, ale dneska už to vypadá fakt nadějne:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.13 17:47

Ale fakt nadějně :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.2.13 17:49

Do blázince i s morčatama :mrgreen: ty jo to bude krasny, az uvidis ty malinky, ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.13 18:20

@Melysa No kdybych jim řekla že všude vidim morčata a i se mi o nich zdá, tak dostanu kazajku :lol:.To sem si říkala že ty porodody nebudu tak prožívat. Jsem zvědavá jestli dokážu dát vubec mladý pryč. Asi si je nechám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.2.13 18:35

@Kamča.dalmatinka ten první porod bude asi nejhorší, další už budeš zvládat levou zadní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.2.13 19:19

Tak presne z toho bych mela strach ja, ze bych ty mladatka nedokazala opustit :mrgreen: ze bych nikomu dostatecne neverila, ze se o ne postara tak dobre jako ja :mrgreen: a pak by me pritel sbalil tasku, 150 moecat a sla bych, malou by me repj nedal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný