Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.2.13 14:49

Tak když to řeknu mírně řečeno, tak jako mazlíček je jedno jak vypadá :lol:.Uši má šílené, to skiníčci takle mít nemaj. Barva hrozná. Stavba těla chcípák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.13 14:52
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak když to řeknu mírně řečeno, tak jako mazlíček je jedno jak vypadá :lol:.Uši má šílené, to skiníčci takle mít nemaj. Barva hrozná. Stavba těla chcípák :lol:
:mrgreen: Děkuju :mrgreen: No je to taková příšerka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 14:54

http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell1.jpg takle má vypadat morče s pp
Krátká hlava, né jak týden před výplatou
Uši dolu, mohutná stavba těla, bud celobarevnej a nebo musí mít barvy ohraničené. Chlup na nose má být hustý ale končit na čumáčku, né až k uším
Na obrázku náš tristánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.13 14:56

Jsem zvědavá, zda-li dorazí ten PP.Na vystavení by měli být nějaká pravidla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
23.2.13 14:57

@Kamča.dalmatinka
Když už tu popisuješ ideál morčete, tak bych dala fotku některého z „mamutů“ - tam je to jasně vidět, ne jako na barevných :D (tím nechci říct, že je Tristan špatný :andel: jen že když už se poučuje, tak já se vždy kloním k tomu nelepšímu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 14:57
@jannina1 píše: :mrgreen: Děkuju :mrgreen: No je to taková příšerka :)

No kdybych nevěděla že je to morče, tak řeknu že je to spíš skinny potkánek :lol:,ale stane se. Já takle koupila první morče podobně. Naštěstí se teda nakonec vybarvilo, ale taky to není uplně kus na kterej bych byla hrdá, ale zase ho mám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 14:59

@Leontine to máš pravdu, ale takového mamuta nevlastnim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.13 15:00
@Kamča.dalmatinka píše:
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
Tady uši a chlup na nose

Jsou krásní, fakt k mazlení :) Ten náš má také chlupy čumák+nohy. No, asi není nejhezčí jedinec, doufám alespoń,že se trochu ochočí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.13 15:03
@Kamča.dalmatinka píše:
No kdybych nevěděla že je to morče, tak řeknu že je to spíš skinny potkánek :lol:,ale stane se. Já takle koupila první morče podobně. Naštěstí se teda nakonec vybarvilo, ale taky to není uplně kus na kterej bych byla hrdá, ale zase ho mám ráda :lol:

No, to je fakt, posílala jsem známým fotku s hádankou co je to za zvíře :mrgreen: Málokdo uhodl. Doufám, že nemáme potkana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.2.13 15:06

@jannina1 potkánci jsou taky fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.13 15:07
@Sisi137 píše:
@jannina1 potkánci jsou taky fajn :lol:

Já vím, my je měli taky :) Ale teď doufám, že jsem koupila morče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.2.13 15:09
@jannina1 píše:
Já vím, my je měli taky :) Ale teď doufám, že jsem koupila morče :mrgreen:

Tak potkan by měl dlouhý ocas ne? :think: 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.2.13 15:10

@Kamča.dalmatinka jak to vůbec chodí na těch morčecích výstavách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 15:30

@kolozubka já na výstavy nejezdim. Posílám jen morčata k registraci aby měli pp, ale na výstavy se bohužel zatim nedostanu.Ted už mám aspon vyléčeného snad tuk tuk nejmladšího, takže kdyby byla výstava u nás tak jedu, ale jinak sem nemohla jezdit proto že malej chytnul v nemocnici ecolu a měl šílené prujmy že nevydržel déle než pul hodiny v jedné plínce :? takže já poslední pul rok byla ráda že sem se dostala i jen na blbej nákup :?,ale doufám že brzo vyjedeme, ale to chci ject s vlastníma odchovancema. Koupit si morče a objet s nim výstavy pro mě není takovej uspěch jako si vychovat něco svého :lol:

Přesně zvhled není u mazlíku vubec duležitej. Hlavní je je ochočit a že dělaj radost nám i dětem. Já třeba našeho vořecha bych nevyměnila ani za skinny celosvětového šampiona. Je to prostě náš miláček kterej má pro nás nevyčíslitelnou hodnotu. U mazlíčku je to prostě o něčem jiném. Já ani netoužim po nákym velkym uspěchu. Bude mi stačit když dám pěkná mládátka a budu ta nejštastnější, ale to se muže zmenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný