Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak když to řeknu mírně řečeno, tak jako mazlíček je jedno jak vypadá
.Uši má šílené, to skiníčci takle mít nemaj. Barva hrozná. Stavba těla chcípák ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak když to řeknu mírně řečeno, tak jako mazlíček je jedno jak vypadá.Uši má šílené, to skiníčci takle mít nemaj. Barva hrozná. Stavba těla chcípák
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell1.jpg takle má vypadat morče s pp
Krátká hlava, né jak týden před výplatou
Uši dolu, mohutná stavba těla, bud celobarevnej a nebo musí mít barvy ohraničené. Chlup na nose má být hustý ale končit na čumáčku, né až k uším
Na obrázku náš tristánek
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
Tady uši a chlup na nose
Jsem zvědavá, zda-li dorazí ten PP.Na vystavení by měli být nějaká pravidla, ne?
@Kamča.dalmatinka
Když už tu popisuješ ideál morčete, tak bych dala fotku některého z „mamutů“ - tam je to jasně vidět, ne jako na barevných
(tím nechci říct, že je Tristan špatný
jen že když už se poučuje, tak já se vždy kloním k tomu nelepšímu)
@jannina1 píše:Děkuju
No je to taková příšerka
No kdybych nevěděla že je to morče, tak řeknu že je to spíš skinny potkánek
,ale stane se. Já takle koupila první morče podobně. Naštěstí se teda nakonec vybarvilo, ale taky to není uplně kus na kterej bych byla hrdá, ale zase ho mám ráda ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
Tady uši a chlup na nose
Jsou krásní, fakt k mazlení
Ten náš má také chlupy čumák+nohy. No, asi není nejhezčí jedinec, doufám alespoń,že se trochu ochočí. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
No kdybych nevěděla že je to morče, tak řeknu že je to spíš skinny potkánek,ale stane se. Já takle koupila první morče podobně. Naštěstí se teda nakonec vybarvilo, ale taky to není uplně kus na kterej bych byla hrdá, ale zase ho mám ráda
No, to je fakt, posílala jsem známým fotku s hádankou co je to za zvíře
Málokdo uhodl. Doufám, že nemáme potkana ![]()
@Sisi137 píše:
@jannina1 potkánci jsou taky fajn
Já vím, my je měli taky
Ale teď doufám, že jsem koupila morče ![]()
@jannina1 píše:
Já vím, my je měli takyAle teď doufám, že jsem koupila morče
Tak potkan by měl dlouhý ocas ne?
0
@Kamča.dalmatinka jak to vůbec chodí na těch morčecích výstavách?
@kolozubka já na výstavy nejezdim. Posílám jen morčata k registraci aby měli pp, ale na výstavy se bohužel zatim nedostanu.Ted už mám aspon vyléčeného snad tuk tuk nejmladšího, takže kdyby byla výstava u nás tak jedu, ale jinak sem nemohla jezdit proto že malej chytnul v nemocnici ecolu a měl šílené prujmy že nevydržel déle než pul hodiny v jedné plínce
takže já poslední pul rok byla ráda že sem se dostala i jen na blbej nákup
,ale doufám že brzo vyjedeme, ale to chci ject s vlastníma odchovancema. Koupit si morče a objet s nim výstavy pro mě není takovej uspěch jako si vychovat něco svého ![]()
Přesně zvhled není u mazlíku vubec duležitej. Hlavní je je ochočit a že dělaj radost nám i dětem. Já třeba našeho vořecha bych nevyměnila ani za skinny celosvětového šampiona. Je to prostě náš miláček kterej má pro nás nevyčíslitelnou hodnotu. U mazlíčku je to prostě o něčem jiném. Já ani netoužim po nákym velkym uspěchu. Bude mi stačit když dám pěkná mládátka a budu ta nejštastnější, ale to se muže zmenit