Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Deborah Ti jsou fakt nádherní!!
Nejkrásnější je ten poslední! ![]()
@Deborah Ten poslední mi taky přijde velmi zajímavej. Zkus se mu kouknout na zadeček jak tam má vírky. Když tak vyfot. Má pěknou barvu
ale ten trikolorek je taky velmi zajímavej. Kdyby jim padli uši tak bych je klidně zaregistrovala na chov ![]()
A mám nové stránky, ale nechci je sem dávat veřejně
aby někdo neřekl že si dělám reklamu, tak kdyby chtěl někdo juknout tak pošlu sz
@Kamča.dalmatinka píše:
A mám nové stránky, ale nechci je sem dávat veřejněaby někdo neřekl že si dělám reklamu, tak kdyby chtěl někdo juknout tak pošlu sz
já prosím o sz ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A mám nové stránky, ale nechci je sem dávat veřejněaby někdo neřekl že si dělám reklamu, tak kdyby chtěl někdo juknout tak pošlu sz
Já chci taky prosím.
@Kamča.dalmatinka tak jsem koukla na stránky. Kamčo, ty kdy něco děláš, tak pořádně, že?
![]()
@Melysa
spíš sem ješitná a dávám si vysoké cíle
tady v tom jsem teprve na začátku
,ale doufám že si své sny splnim
.když né, tak budu mít aspon hodně mazlíku ![]()
já už se tak těšim na jaro.To bude hned veseleji až budem krmit trávou a bylinkama a morčíky vypustíme ven ![]()
My bydlime v byte, takze ty nase ven dat nemam kam. Je to super, kdyz jsou deti zvykli odmala na zviratka. me se hodne znamych ptalo, nez se mala narodila, kam dam morcatkajestli je dam pryc
z toho me omyvalo, ze vubec nechapali, ze je mam rada a ze bych je pryc nikdy nedala bezduvodne, kvuli alergii trbea.
Holky ďakujem, som rada, že sa vám páčia ![]()
@Kamča.dalmatinka ja sa v tých vírikoch nevyznám, ale zajtra odfotím
Čo to znamená, keby boli zaregistrované na chov? Znie to dobre
![]()
Ešte pridávam fotku toho hnedého z druhej strany ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Aj ja prosím. Ďakujem ![]()
@Deborah No záleží jaké máš cíle. Mužeš je registrovat a nechat jim vystavit PP. Musí splnovat morčecí „normy“ standart a pak je prodáš někomu na chov a nebo založíš chs ![]()
@Melysa on kdo nemá morče tak morče hold bere jen jako zvíře. Já nikdy nevěřila že je morče tak kamarádské, hodné, veselé a chytré atd..Před tím to pro mě byla krysa
a ted už je skoro na urovni psa a náš chedar ten je ještě víc než pes
,ten je snad napul pes a napul kuň ![]()
@Kamča.dalmatinka ahoj, jen vas ctu, uz jako dite jsme meli morce, ted kdyz mam deti, tak jsme je taky mivali. ale naposled jsme meli krecka, rada bych zase morcatko, mohla by jsi mi, prosim poslat SZ?? na odkaz na ty tvoje stranky?? dekuju