Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A dneska už máme skiničku otevřenou na prst. má nateklé cecíky a už mě začíná popadat hruza že to brzo přijde
už mám připravenej porodní box a sterilní rukavice a budu doufat že neomdlim
![]()
je to náš první vrh šampionu.
hned po tom bude další vrh černých a pak genáčci
@Kamča.dalmatinka jsou krásní, mě se líbí černí skiníci, světlounký mi příjdou takový víc mimizemšťanský
Ale jsou rostomilý ![]()
@iiiv píše:
Holky a myslíte, že by do tý 100 mohly jít dvě samičky? Asi ne co. Nikde jsem se nedočetla kolik místa potřebují.Teda spíš všude píší něco jiného.
jo 100vka dvoum postačí. není to nic extra velkého, ale dostačující. záleží co chceš za plemeno.cuy by se tam asi mačkal ![]()
@Kamča.dalmatinka chci malý obyčejný morčátka, obříka nechci ![]()
@iiiv odkud jsi? doporučim ti dobré chs
.lepší koupit rodokmenové morče
je tam taková jistota zdravotní kvality. nepříbuzenské křížení atd..
@iiiv píše:
@Kamča.dalmatinka tý jo, jsem pak zvědavá na mrňousy
já taky
je to první vrh bezsrstých tak se bojim i těšim ![]()
@Lily007 píše:
Ja mam rozetky. A cekame prirustkykrmim je granulemi pro morcatka a mam domaci seno. Na jare je vzdy vyhodim ven do ohradky a tam jsou az do konce leta. Jinak miluji okurku a jablicko.
Aj naše morčiatka sa idú zblázniť za uhorkou
Je to ich najväčší pamlsok ![]()
My máme teraz 4 mláďatká od 2 samičiek
Jedna samička mala v nedeľu maličké /iba jedno/,pridávam aj fotky - sú fotené včera, takže tam má 3.deň
A druhá rodila dnes nadránom - ešte sme aj placentu videli..deti mali hotový dokumentárny film z toho
Narodili sa jej 3 mláďatká. Sranda je, že máme 2 samčekov, ale obe majú morčiatka od jedného samčeka..a majú ich približne narovnako, takže sa šikula snažil ![]()
A já bohužel seno vlastní nemám. týdne sežerou půl velkého pytle. kdyby někdo měl na prodej. I jako stálí dodavatel ozvěte se
píšu z mobilu
A já bohužel seno vlastní nemám. týdne sežerou půl velkého pytle. kdyby někdo měl na prodej. I jako stálí dodavatel ozvěte se
píšu z mobilu
@Kamča.dalmatinka píše:
@iiiv odkud jsi? doporučim ti dobré chs.lepší koupit rodokmenové morče
je tam taková jistota zdravotní kvality. nepříbuzenské křížení atd..
Kladno
@Kamča.dalmatinka to jen ten malý jedináčik s mamou
Tých 3 ešte odfotím a dám sem fotku ![]()
@iiiv píše:
Kladno
vim že je tam anubis http://chsanubis.ic.cz/nabidka.html