Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@iiiv několik let jsem kupovala Cavia Complete (Versele-Laga). Teď jsem dala změnu a koupila Care+ (Beaphar). To jsou krmiva, která se řadí mezi ty superprémiové. Pokud neznáš stránku http://www.kralici.cz/…ta/pages.asp?… tak na ni kukni, je tam spoustu zajímavých informací ![]()
@Sisi137 super.Už sem začínala mít strach že se morčata všude chovaj ještě po staru a sype se jim zrní. Tyhle granule jsou super!
zrní patří slepicím
.
Taky pečivo by fakt morče mít nemělo. ![]()
Myslim si že kdo chce aby mu morče žilo spokojeně a dlouho by fakt měl studovat vše co je na tom odkazu od sisi.
Já mám spoustu morčat a sypat jim zrní a podobné hnusné směsky tak ušetřim tisíce, ale na to je mám moc ráda.
Já kupuju prémiovky v obchodě pro chovatele ale tam se musíte představit s platnym chovatelskym pprukazem, takže ani odkaz nedávám
@Kamča.dalmatinka já už vůbec ve zverimexech nenakupuju, protože tam mají jen směsky pochybné kvality, ani pamlsky tam nekupuju. Pro toho mojého je nejlepší pamlsek stejně paprika ![]()
S chlebem souhlasím, dávala jsem občas na obroušení předních zubů, ale zjistila jsem, že je to akorát na přibírání a na broušení zubů bohatě stačí právě granulky ![]()
A dáváte na hlodání nějakou větvičku?
včera jsem objednala tu stovkovou klec, tak už se těším až dorazí ![]()
Odkaz jdu pořádně prostudovat ![]()
@Kamča.dalmatinka
Co chováš za plemena, kromě těch naháčů, cos tu nedávno ukazovala?
Ja mam rozetky. A cekame prirustky
krmim je granulemi pro morcatka a mam domaci seno. Na jare je vzdy vyhodim ven do ohradky a tam jsou az do konce leta. Jinak miluji okurku a jablicko.
Holky a myslíte, že by do tý 100 mohly jít dvě samičky? Asi ne co. Nikde jsem se nedočetla kolik místa potřebují.
Teda spíš všude píší něco jiného.
@iiiv píše:
Holky a myslíte, že by do tý 100 mohly jít dvě samičky? Asi ne co. Nikde jsem se nedočetla kolik místa potřebují.Teda spíš všude píší něco jiného.
Určitě můžou, dokonce budou mnohem více spokojené. Morčátka jsou společenský druh. Samci se tedy někdy perou, ale holky jsou v pohodě. Ideální by bylo, aby byly z jednoho vrhu. Jinak bys je musela zvykat a i samičky se dokáží poprat, ale ne tak jako samci.
@Lily007 píše:
Ja mam rozetky. A cekame prirustkykrmim je granulemi pro morcatka a mam domaci seno. Na jare je vzdy vyhodim ven do ohradky a tam jsou az do konce leta. Jinak miluji okurku a jablicko.
No tak to se u tebe mají královsky! Co uděláš s přírůstky?
@iiiv píše:
Už jenom ty morčátka sehnat, to bude taky něco
Záleží jestli chceš rodokmenový nebo obyčejný. Pokud chceš rodokmenový, tak na tom odkazu, co tu už někdo uváděl najdeš chovatele a věřím, že v městě bydliště či někde nedaleko určitě někdo bude. Nebo jestli chceš obyčejný, tak v nějakém zverimexu jistě budou mít i mladé, popř. odrostlá morčátka, která už jsou na sebe zvyklá, tak se ti doma prát nebudou.
@LadyLada já bych radši od chovatele, to mám trošku záruku že si je přinesu bez parazitů a s nechtěným přírůstkem v bříšku. Ale v okolí teď nikdo nemá na prodej morčátka, všechny už jsou rozebraní ![]()
@LadyLada zatim nevim. Uvidime kolik jich bude. Kamaradka jedno chtela. A dal se uvidi. Uz jsem takhle mela jich 12 ![]()
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/…083080_n.jpg kromě holích mám jednoho vořecha a pak genovku, ta je pro chov skinu-je to takové lepší morče které vylepšuje chov, stavbu a barvy.
naše dvě nové holčičky