Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
20.2.13 08:44

@iiiv několik let jsem kupovala Cavia Complete (Versele-Laga). Teď jsem dala změnu a koupila Care+ (Beaphar). To jsou krmiva, která se řadí mezi ty superprémiové. Pokud neznáš stránku http://www.kralici.cz/…ta/pages.asp?… tak na ni kukni, je tam spoustu zajímavých informací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.13 09:50

@Sisi137 super.Už sem začínala mít strach že se morčata všude chovaj ještě po staru a sype se jim zrní. Tyhle granule jsou super!
zrní patří slepicím ;).
Taky pečivo by fakt morče mít nemělo. ;)
Myslim si že kdo chce aby mu morče žilo spokojeně a dlouho by fakt měl studovat vše co je na tom odkazu od sisi.
Já mám spoustu morčat a sypat jim zrní a podobné hnusné směsky tak ušetřim tisíce, ale na to je mám moc ráda.
Já kupuju prémiovky v obchodě pro chovatele ale tam se musíte představit s platnym chovatelskym pprukazem, takže ani odkaz nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.13 11:12

@Kamča.dalmatinka já už vůbec ve zverimexech nenakupuju, protože tam mají jen směsky pochybné kvality, ani pamlsky tam nekupuju. Pro toho mojého je nejlepší pamlsek stejně paprika :lol:
S chlebem souhlasím, dávala jsem občas na obroušení předních zubů, ale zjistila jsem, že je to akorát na přibírání a na broušení zubů bohatě stačí právě granulky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.2.13 12:55

A dáváte na hlodání nějakou větvičku?

včera jsem objednala tu stovkovou klec, tak už se těším až dorazí :mrgreen:

Odkaz jdu pořádně prostudovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.13 13:01

@iiiv já jsem to zkoušela, ale neuspěla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.2.13 13:57

@Kamča.dalmatinka
Co chováš za plemena, kromě těch naháčů, cos tu nedávno ukazovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.2.13 14:00

Ja mam rozetky. A cekame prirustky :-) krmim je granulemi pro morcatka a mam domaci seno. Na jare je vzdy vyhodim ven do ohradky a tam jsou az do konce leta. Jinak miluji okurku a jablicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.2.13 14:04

Holky a myslíte, že by do tý 100 mohly jít dvě samičky? Asi ne co. Nikde jsem se nedočetla kolik místa potřebují. :nevim: Teda spíš všude píší něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.2.13 14:08
@iiiv píše:
Holky a myslíte, že by do tý 100 mohly jít dvě samičky? Asi ne co. Nikde jsem se nedočetla kolik místa potřebují. :nevim: Teda spíš všude píší něco jiného.

Určitě můžou, dokonce budou mnohem více spokojené. Morčátka jsou společenský druh. Samci se tedy někdy perou, ale holky jsou v pohodě. Ideální by bylo, aby byly z jednoho vrhu. Jinak bys je musela zvykat a i samičky se dokáží poprat, ale ne tak jako samci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.2.13 14:09
@Lily007 píše:
Ja mam rozetky. A cekame prirustky :-) krmim je granulemi pro morcatka a mam domaci seno. Na jare je vzdy vyhodim ven do ohradky a tam jsou az do konce leta. Jinak miluji okurku a jablicko.

No tak to se u tebe mají královsky! Co uděláš s přírůstky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.2.13 14:32

Už jenom ty morčátka sehnat, to bude taky něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.2.13 14:48
@iiiv píše:
Už jenom ty morčátka sehnat, to bude taky něco :roll:

Záleží jestli chceš rodokmenový nebo obyčejný. Pokud chceš rodokmenový, tak na tom odkazu, co tu už někdo uváděl najdeš chovatele a věřím, že v městě bydliště či někde nedaleko určitě někdo bude. Nebo jestli chceš obyčejný, tak v nějakém zverimexu jistě budou mít i mladé, popř. odrostlá morčátka, která už jsou na sebe zvyklá, tak se ti doma prát nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.2.13 15:23

@LadyLada já bych radši od chovatele, to mám trošku záruku že si je přinesu bez parazitů a s nechtěným přírůstkem v bříšku. Ale v okolí teď nikdo nemá na prodej morčátka, všechny už jsou rozebraní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.2.13 15:31

@LadyLada zatim nevim. Uvidime kolik jich bude. Kamaradka jedno chtela. A dal se uvidi. Uz jsem takhle mela jich 12 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.13 16:10

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/…083080_n.jpg kromě holích mám jednoho vořecha a pak genovku, ta je pro chov skinu-je to takové lepší morče které vylepšuje chov, stavbu a barvy.

naše dvě nové holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný