Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
26.2.13 08:55

My jsme měli osm let dvě morčecí holčičky a ty nám nedávno zemřeli. Nejdříve jedna a pár dní po ní druhá. Chtěly bychom morčátka nová, ale né ze zverimexu. Nemůžeme žádná sehnat, neví někdo o nějakých? Jsem z Mimoně je to v okolí České Lípy, kraj liberecký. Děkuji všem co se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.13 08:56

@Kamča.dalmatinka ta si dává na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.2.13 09:12

@Deborah Prave, ta predstava toho drobecka vydesenyho. Ja vul se divala na youtube na video, kterym se chovatele hadu chlubili, jak krmi prave morcatkama, to bylo hrozny :( jsem tam psala komentar at si to video a vsechno strci do pr… a vsichni se tam name sesypali, ze to je priroda, tak at ja jdu se svoji precitlivelosti do pr… :mrgreen: jakapak priroda, v obyvaku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 09:13
@Kamča.dalmatinka píše:
Ahoj.tak hádejte? Máme nebo nemáme morčátka?Nemáme :cert:
:lol: :lol: Ale máte - stále v brušku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.2.13 09:13
@morčák píše:
My jsme měli osm let dvě morčecí holčičky a ty nám nedávno zemřeli. Nejdříve jedna a pár dní po ní druhá. Chtěly bychom morčátka nová, ale né ze zverimexu. Nemůžeme žádná sehnat, neví někdo o nějakých? Jsem z Mimoně je to v okolí České Lípy, kraj liberecký. Děkuji všem co se ozvou.

bude výstava v Praze, tak tam bys mohla nějaká morčátka sehnat. Mě to docela překvapilo, že teď žádná nebyla k sehnání.
 http://vystavy.klubmorcat.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 09:15
@Melysa píše:
@Deborah Prave, ta predstava toho drobecka vydesenyho. Ja vul se divala na youtube na video, kterym se chovatele hadu chlubili, jak krmi prave morcatkama, to bylo hrozny :( jsem tam psala komentar at si to video a vsechno strci do pr… a vsichni se tam name sesypali, ze to je priroda, tak at ja jdu se svoji precitlivelosti do pr… :mrgreen: jakapak priroda, v obyvaku :zed:

Tak nech si ich sami chovajú a nekupujú v zverimexoch :pocitac: :pocitac: :pocitac:
By som zakázala chovať hadov :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.2.13 09:15

@Kamča.dalmatinka :mrgreen: kliiiiiiiiiiiiiiiiid :mrgreen: uvidis, ze to bude ve chvilce, kdy to budeš nejmin čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.2.13 09:18

@morčák chs Na větrné hůrce. Zkus tam napsat nevím, jak mají aktuální stránky. Možná by mohli poradit další chovatele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.2.13 09:18

Jo a holky, naše jména :mrgreen: VIX a KVIK :mrgreen: a to máme holky a porizovali je, kdyz jestte mala nebyla na svete.
Jeeeeeeee, mala ted cvici u jejich ohradky se divam, co tam zazraci a hazi jim tak susenky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.2.13 09:27

Miminek je strašná spousta :palec: lepší než inzeráty je přes facebok.ve skupinách o morčatách seženete ty nejlepší morčouny ;)
@morčák pokud máš facebok přidej se ke skupině burza morčat a chovatelských potřeb, dej tam na stěnu že hledáš morčátko a uvidíš že nabídek budeš mít víc než budeš chtít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.2.13 09:29

Dneska si už opravdu spoustu hadařu chová vlastní morčata i myšky a hadi fakt něco žrát musí :lol:,ale proto chovám drahé morčouny proto že to nikdo za žrádlo tolik nedá :lol:

Já už ani nečekám že vubec někdy porodí. Dneska sem už ani nevstávala a ani se k ní nehrnula.Bylo mi jasný že tam bude jen to klíště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.2.13 09:37

Jasne, ze i hadi neco jist musi, ale jsou snad jediny zvirata, kterym v domacich chovech davaji zivou potravu. me to prijde neeticky. Si predstav, ze ty chovatele maji deti a ty deti se na to divaji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.2.13 09:58

@Melysa tak hadi mrtvolky nejedi, nusí si svojí stravu ulovit. Holt jsou hadi predátoři. A že na to koukají děti, no co ti na to mám říct :nevim: Alespoň vědí jak to v přírodě chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.2.13 09:58

@Melysa pavoukum se dávaj taky myšičky a taky žábám. Zase na druhou stranu mi sežerem krávu a prasátko a králíčka a to jsou taky hodně milá zvířátka akorát nám to tak nepřijde když si to koupíme zabalené ve folii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.13 10:05
@Kamča.dalmatinka píše:
@Melysa pavoukum se dávaj taky myšičky a taky žábám. Zase na druhou stranu mi sežerem krávu a prasátko a králíčka a to jsou taky hodně milá zvířátka akorát nám to tak nepřijde když si to koupíme zabalené ve folii :lol:
:lol: :lol: Prasiatko a kravu si dám, aj kura :mrgreen: :P, ale po zajkovi netúžim, odkedy máme jedného doma ako mazla :D

Manžel, keď bol ešte slobodný choval fretku a občas jej kúpil myšku..že keby mu náhodou niekedy ušla, aby vedela prežiť v prírode..a ona mu naozaj raz ušla-z balkóna, odvtedy jej nebolo :( snáď si ešte požila :nevim: Som mu to odpustila, tie myšky :mrgreen: :mrgreen:,aj keď myšky moc nemusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný