Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme měli osm let dvě morčecí holčičky a ty nám nedávno zemřeli. Nejdříve jedna a pár dní po ní druhá. Chtěly bychom morčátka nová, ale né ze zverimexu. Nemůžeme žádná sehnat, neví někdo o nějakých? Jsem z Mimoně je to v okolí České Lípy, kraj liberecký. Děkuji všem co se ozvou.
@Deborah Prave, ta predstava toho drobecka vydesenyho. Ja vul se divala na youtube na video, kterym se chovatele hadu chlubili, jak krmi prave morcatkama, to bylo hrozny
jsem tam psala komentar at si to video a vsechno strci do pr… a vsichni se tam name sesypali, ze to je priroda, tak at ja jdu se svoji precitlivelosti do pr…
jakapak priroda, v obyvaku ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Ahoj.tak hádejte? Máme nebo nemáme morčátka?Nemáme
@morčák píše:
My jsme měli osm let dvě morčecí holčičky a ty nám nedávno zemřeli. Nejdříve jedna a pár dní po ní druhá. Chtěly bychom morčátka nová, ale né ze zverimexu. Nemůžeme žádná sehnat, neví někdo o nějakých? Jsem z Mimoně je to v okolí České Lípy, kraj liberecký. Děkuji všem co se ozvou.
bude výstava v Praze, tak tam bys mohla nějaká morčátka sehnat. Mě to docela překvapilo, že teď žádná nebyla k sehnání.
http://vystavy.klubmorcat.cz/index.php?…
@Melysa píše:
@Deborah Prave, ta predstava toho drobecka vydesenyho. Ja vul se divala na youtube na video, kterym se chovatele hadu chlubili, jak krmi prave morcatkama, to bylo hroznyjsem tam psala komentar at si to video a vsechno strci do pr… a vsichni se tam name sesypali, ze to je priroda, tak at ja jdu se svoji precitlivelosti do pr…
jakapak priroda, v obyvaku
Tak nech si ich sami chovajú a nekupujú v zverimexoch
![]()
By som zakázala chovať hadov
![]()
@Kamča.dalmatinka
kliiiiiiiiiiiiiiiiid
uvidis, ze to bude ve chvilce, kdy to budeš nejmin čekat.
@morčák chs Na větrné hůrce. Zkus tam napsat nevím, jak mají aktuální stránky. Možná by mohli poradit další chovatele. ![]()
Jo a holky, naše jména
VIX a KVIK
a to máme holky a porizovali je, kdyz jestte mala nebyla na svete.
Jeeeeeeee, mala ted cvici u jejich ohradky se divam, co tam zazraci a hazi jim tak susenky ![]()
Miminek je strašná spousta
lepší než inzeráty je přes facebok.ve skupinách o morčatách seženete ty nejlepší morčouny ![]()
@morčák pokud máš facebok přidej se ke skupině burza morčat a chovatelských potřeb, dej tam na stěnu že hledáš morčátko a uvidíš že nabídek budeš mít víc než budeš chtít:-)
Dneska si už opravdu spoustu hadařu chová vlastní morčata i myšky a hadi fakt něco žrát musí
,ale proto chovám drahé morčouny proto že to nikdo za žrádlo tolik nedá ![]()
Já už ani nečekám že vubec někdy porodí. Dneska sem už ani nevstávala a ani se k ní nehrnula.Bylo mi jasný že tam bude jen to klíště ![]()
Jasne, ze i hadi neco jist musi, ale jsou snad jediny zvirata, kterym v domacich chovech davaji zivou potravu. me to prijde neeticky. Si predstav, ze ty chovatele maji deti a ty deti se na to divaji ![]()
@Melysa tak hadi mrtvolky nejedi, nusí si svojí stravu ulovit. Holt jsou hadi predátoři. A že na to koukají děti, no co ti na to mám říct
Alespoň vědí jak to v přírodě chodí.
@Melysa pavoukum se dávaj taky myšičky a taky žábám. Zase na druhou stranu mi sežerem krávu a prasátko a králíčka a to jsou taky hodně milá zvířátka akorát nám to tak nepřijde když si to koupíme zabalené ve folii ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Melysa pavoukum se dávaj taky myšičky a taky žábám. Zase na druhou stranu mi sežerem krávu a prasátko a králíčka a to jsou taky hodně milá zvířátka akorát nám to tak nepřijde když si to koupíme zabalené ve folii
Manžel, keď bol ešte slobodný choval fretku a občas jej kúpil myšku..že keby mu náhodou niekedy ušla, aby vedela prežiť v prírode..a ona mu naozaj raz ušla-z balkóna, odvtedy jej nebolo
snáď si ešte požila
Som mu to odpustila, tie myšky
,aj keď myšky moc nemusím ![]()