Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja celkovo nechápem, prečo niekto chová hadov
Nechcem nikoho uraziť, no mne to nepríjde celkom normálne ![]()
Ale jooo, holky ja viiiiim, ja to vsechno vim. Taky nejsem vegetarian. Ale me to prijde brutalni se na to divat
urcite se nchci hadat, tohle vypada na jednu z mala mirumilovnych diskusi ![]()
@Deborah mě se třeba hadi líbí. Taky sem hada měla, ten žral teda rybky, ale měla sem ho ráda. je to sametové milé zvířátko ![]()
Holky ted sem viděla na bříšku 4 nožičky a nevim jestli hlavičku nebo zadeček miminka.To je tak strašně kráááásný
Ani bych nevěřila že to takle zřetelně jde poznat.
@Melysa já bych se na to taky nemohla dívat.
Jsem přecitlivělá, nedokázala bych zašlápnout ani brouka(kromě pavouka) ![]()
A chovatel co má svá zvířátka rád nechce aby někdo jeho zvířata žral, to je jasný. naštěstí furt jsou i množitelé které vyrábí večeře, tak to že se sežere naše morče je mín pravděpodobné. je mi jich taky líto. Stejně jako gazely co uloví lev atd.. ale hold je to život
@Deborah píše:
Ja celkovo nechápem, prečo niekto chová hadovNechcem nikoho uraziť, no mne to nepríjde celkom normálne
Kámoška je měla a jsou strašně příjemný na omak. ![]()
A kromě hmyzu a pavouku je každé zvíře něčim hezké:-D teda ještě kromě slepice.ty mi přijdou takový cuchty:-D. ty oči a jak furt klovou. S těch mám až hruzu
![]()
Ja jsem fakt extrem, ja i toho pavouka vezmu a vyhodim z okna. Proste se na neho podivam a nemuzu ho zabit to zvire. Ani hada bych nedokazala - samozrejme v sebeobrane a pro zachranu Juli bych se vrhla i na medveda. Ale jak rikam, zase maso jim. Takze si pestuju takovou zvlastni formu pokrytectvi ![]()
@Kamča.dalmatinka joooo slepice jsou nebezbecny
to miluju kdyz nasi jedou pryc a musime k nim vybrat vajicka
oni maji hrozne divny oci!! a kohout, to je uplnej konec, nastesti toho nasi nemaji.
@Melysa jo slepice a husy ty mě děsí:-D.husa je nevíc tak proradná že čim rychleji utíkáš tim víc tě honí a slepice a ty jejich strašielný oči a ten zobák co všude zobe
![]()
@Deborah jéé to je pěkný. Já taky dneska upravovala stránky
.Moc pěkné. Nakonec tady budeme samé chovatelky.
A jsem ráda že se tu sešla taková skupinka a mužem někde debatovat o morčátkách ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Melysa jo slepice a husy ty mě děsí:-D.husa je nevíc tak proradná že čim rychleji utíkáš tim víc tě honí a slepice a ty jejich strašielný oči a ten zobák co všude zobe![]()
![]()
@Deborah jéé to je pěkný. Já taky dneska upravovala stránky
A jsem ráda že se tu sešla taková skupinka a mužem někde debatovat o morčátkách.Moc pěkné. Nakonec tady budeme samé chovatelky.
Kamčo, jaký máš stránky? Mmch. mám PP ![]()
Tak holčičky mám zamluvené a koncem příštího týdne si je vyzvednu ![]()