Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se
1900 g
Pane jo to je kus chlapa.
To si snad ani neumím představit. To je jak cuy. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Snad už před porodem
![]()
To ještě může běhat?
Chudák skoro ani nedosáhne tlapkama na zem.
Já bych umřela. ![]()
A na té první fotce je na levém boku zrovna zachyceno miminko. Nevim jestli vystrčilo čumáček nebo prdelku, ale bylo to krásně vidět ![]()
@Kamča.dalmatinka tak ta tedy je
takhle obrovské břicho jsem snad u morčete ještě neviděla…
![]()
@Sonule no já zírala taky.. nějak chlapec vyrostl.. na to, že na začátku měl lehce přes 300 g ![]()
Já teda takle těhotný morče taky ještě neviděla a to sem za poslední dny viděla spoustu videí o porodech, jak poznat že se blíží porod atd..Tak mám ale s toho ještě větší strach aby to zvládla, aby se náké nešprajclo:-( to by bylo pro všechny pak špatný, nebo aby je stačila vybalit, proto chci u toho bejt abych jí když tak pomohla alespon s čištěním z blan(jestli neomdlim),ale vypadá to že ta vydrží ještě měsíc. Podle všeho musí už rodit, ale naše morče je hold unikát:-D
Amyslim že to bude jeden z nejznámějších morčecích porodu, proto že sem splašila pul čr s jejím výtokem ![]()
@Kamča.dalmatinka Já tipovala 3 malinky, ted vidim fotky a rikam deset
ty jo, jestli jsem si v thotenstvi stezovala na velky bricho, tak beru zpet.
@Melysa píše:
@Kamča.dalmatinka Já tipovala 3 malinky, ted vidim fotky a rikam deset![]()
![]()
ty jo, jestli jsem si v thotenstvi stezovala na velky bricho, tak beru zpet.
@Kamča.dalmatinka bych se ji normalne bala vzit do ruky, ze tem prtatkm ublizim.
@Melysa a věř mi že je to hodně nepříjemné vzít jí do ruky.je to jak kdybych jich držela 10set a každej běžel jinym směrem ![]()
@Kamča.dalmatinka
Teda ještě pořád nic?
Já myslela, že už se ňuňáš s maličkýma. Ta je jak soudek, tipuju aspoň 6 mimin. ![]()