Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jak se daří vašim morčátkum? At to tady není jen o porodu:-)
Jaký kupujete hobliny? Já si objednala od firmy LIMARA, a jsou to spíš piliny ![]()
@iiiv Jéé to je krásné a moc pěkná látka:-)Jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží. Moje morčata by určitě lanka překousala a nebo sežrala ![]()
hobliny nevim:-(.kupuju v horbachu ty chips citrus.Jsou fajn že když to morče prochč… tak to krásně citronově provoní místnost. Velkej pytel asi 90kč, ale mě to stačí na týden:-( proto že mám 9 velkých boxu, jako 9 tvých klecí
takže brzo si budou muset moje morčata zvyknout na obyč hobliny od truhláře.
jinak máš skvělou výbavu. Škoda že už morčátka máš. Strašně bych chtěla aby moje děti skončili u nějakého takle milujícího připraveného chovatele ![]()
@Kamča.dalmatinka jé děkuji
Určitě si najdou výborný páníčky. Ty je jen tak někomu nedáš ![]()
Jsem zvědavá jak dlouho jim ta hamaka vydrží. Možná se jim to ani nebude líbit.
@iiiv to doufám. Dneska je to těžké poznat jen s pár vět kdo zvíře bude mít rád, kdo ho bude mít jen jako na machrování před kamarády a nebo kdo mu ublíží a nebo kdo ho bude mít rád jako kamaráda ![]()
A u nás furt nic
Jediná změna je že si vyválela v seně kolo, jako pelech a není skoro vubec vidět. Je zalezlá v tom pelechu a ještě si ho postavila tak chytře do kouta že tam je tma a ani není vidět. Třeba už je to dobré znamení. Akorát mě znervoznuje že na ní nevidim a nemohu tak kontrolovat pohyby miminek.
Dnes večer už to bude ![]()
@Kamča.dalmatinka třeba budou tak strašně krásní, což určitě budou, že si je vezmou do nějakých chs a budou je opatrovat jako oko v hlavě ![]()
@iiiv a nebo si je všechny nechám
.Jedno určitě si nechám
at vidim jakej muj odchov je
a když to budou strašidla, tak podaruju přátele ![]()
To je napínavý jak detektivka od Agáty Christie.
Ať už to tvoje morče porodí nebo snad ani neusnu. ![]()
Almond snad dneska
.Jestli né, tak už asi vyskočim z kuže
![]()
Nojo stav bezezměny:-(
Už mě to fakt unavuje a deptá ![]()
@Melysa děkuji. Určitě by si to zvládla. Je to jenom sešitej malej ručník a k němu přišitý tkaničky
@Kamča.dalmatinka žádný strašidla nebudou, budou to krásní hrošíci ![]()