Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.2.13 15:25

@iiiv foto foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 15:34

A jak se daří vašim morčátkum? At to tady není jen o porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 16:28

@Kamča.dalmatinka

Jaký kupujete hobliny? Já si objednala od firmy LIMARA, a jsou to spíš piliny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 16:34

@iiiv Jéé to je krásné a moc pěkná látka:-)Jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží. Moje morčata by určitě lanka překousala a nebo sežrala :lol:

hobliny nevim:-(.kupuju v horbachu ty chips citrus.Jsou fajn že když to morče prochč… tak to krásně citronově provoní místnost. Velkej pytel asi 90kč, ale mě to stačí na týden:-( proto že mám 9 velkých boxu, jako 9 tvých klecí :? takže brzo si budou muset moje morčata zvyknout na obyč hobliny od truhláře.

jinak máš skvělou výbavu. Škoda že už morčátka máš. Strašně bych chtěla aby moje děti skončili u nějakého takle milujícího připraveného chovatele :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 16:40

@Kamča.dalmatinka jé děkuji :oops: Určitě si najdou výborný páníčky. Ty je jen tak někomu nedáš :palec:

Jsem zvědavá jak dlouho jim ta hamaka vydrží. Možná se jim to ani nebude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 17:26

@iiiv to doufám. Dneska je to těžké poznat jen s pár vět kdo zvíře bude mít rád, kdo ho bude mít jen jako na machrování před kamarády a nebo kdo mu ublíží a nebo kdo ho bude mít rád jako kamaráda :,(

A u nás furt nic :mrgreen: Jediná změna je že si vyválela v seně kolo, jako pelech a není skoro vubec vidět. Je zalezlá v tom pelechu a ještě si ho postavila tak chytře do kouta že tam je tma a ani není vidět. Třeba už je to dobré znamení. Akorát mě znervoznuje že na ní nevidim a nemohu tak kontrolovat pohyby miminek.

Dnes večer už to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 17:36

@Kamča.dalmatinka tý jo, třeba to bude každou chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 17:38

@Kamča.dalmatinka třeba budou tak strašně krásní, což určitě budou, že si je vezmou do nějakých chs a budou je opatrovat jako oko v hlavě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 17:42

@iiiv a nebo si je všechny nechám :mrgreen:.Jedno určitě si nechám :lol: at vidim jakej muj odchov je :lol: a když to budou strašidla, tak podaruju přátele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
28.2.13 18:38

To je napínavý jak detektivka od Agáty Christie. :mavam: :mavam: Ať už to tvoje morče porodí nebo snad ani neusnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.2.13 19:02

Tak jsem zas tu a vidim, že stav beze zmeny do prcic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.2.13 19:02

@iiiv ty jsi sikovna, to ja bych nedokazala  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 19:10

Almond snad dneska :mrgreen:.Jestli né, tak už asi vyskočim z kuže :lol: :?

Nojo stav bezezměny:-(
Už mě to fakt unavuje a deptá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 19:23

@Melysa děkuji. Určitě by si to zvládla. Je to jenom sešitej malej ručník a k němu přišitý tkaničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 19:24

@Kamča.dalmatinka žádný strašidla nebudou, budou to krásní hrošíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie