Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.2.13 13:09

Náké samice prý žerou i u porodu bez mrknutí oka z nich padaj miminka. jiná zas nežerou, některý řvou, tak tohle bohužel je individuální :lol:
Břicho jí škube strašně, ale to nepoznám jestli je to od miminek nebo stahy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 13:13

Jdu vyrábět hamak, tak držte palce. Snad Amélka do tý doby porodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.2.13 13:15

@Kamča.dalmatinka poznáš, ona se celá začne jakoby choulit a u toho jí bude škubat celé bříško.. kor u skinny to bude vidět fakt hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 13:21
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka poznáš, ona se celá začne jakoby choulit a u toho jí bude škubat celé bříško.. kor u skinny to bude vidět fakt hodně..

takže až začne dělat ještě tohle, tak už se s toho už nevyvlíkne jo? Mě přijde že už měla všechny příznaky a nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 13:37

To je fakt káča :lol:
Běhá tam a leze přes okraj boxu a vyčuhuje ven t a její malá hlava a píská si o jídlo. dala sem jí tam hromadu sena, s tím že si třeba udělá soukromí a hodí mládátka a ona t jen žere a běhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.2.13 13:42

@Kamča.dalmatinka no mi to tak samička vždycky udělala.. schoulila se, pak se začala celá škubat, já se lekla, co se děje a ono stahy.. ono jí prostě to břísko celé škube, vidíš veliké stahy… jéééžiš, já doufám, že už Ti porodí, to je větší drámo jak telenovela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 13:45

@Kamča.dalmatinka aktivní matka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 13:47

@iiiv myslim že stihneš vyrobit hamak pro 1000 morčat :lol:

Já už z ní fakt nemužu :cert: Nechápu kde bere tu energii se s tim všim tahat :?.Já už to prostě fakt nevydržim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 13:53

@Kamča.dalmatinka
No, nemas to lehke…myslim ale, ze porodi v nedeli navecer :D
Nekteri chovatele odhaduji porod i podle toho, zda ma uz samice mleko…ale ja tohle nikdy nezjistila.
A taky ji pred porodem dost natece frnda ;) A uplne tesne pred porodem obvykle ze samice tece hlen-takovy pruhledny slizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 13:53

@Kamča.dalmatinka
No, nemas to lehke…myslim ale, ze porodi v nedeli navecer :D
Nekteri chovatele odhaduji porod i podle toho, zda ma uz samice mleko…ale ja tohle nikdy nezjistila.
A taky ji pred porodem dost natece frnda ;) A uplne tesne pred porodem obvykle ze samice tece hlen-takovy pruhledny slizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 13:57

@Leontine to mléko sem včera zkoušela, ale nevim jak se dojí morče :mrgreen: škrábala že sem jak po utoku tygra a ten sliz tam má a frndu má jak kdyby byla jokšír(né teda že bych někdy jokšíří frndu viděla :mrgreen: )ale nateklou jí má řádně.
Taky má abnormálně nohy od sebe že by tam projel malej na motorce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 14:01

@Kamča.dalmatinka
Za ty nohy muze spis ta velikost bricha (taky je otazka co ty nozky udelaji po porodu :
Tak pokud uz je i napuchla, tak to snad brzy bude. Ja onehda v lete zkousela zarucene bylinky na vyvolani porodu, stahu hladkeho svlastva a pod… a velky kulovy. Nevim kolik by toho musela sezrat, aby to melo efekt :D
A vyvolavat chemicky, kdyz k tomu neni zdravotni duvod je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 14:01

@Kamča.dalmatinka
Za ty nohy muze spis ta velikost bricha (taky je otazka co ty nozky udelaji po porodu :
Tak pokud uz je i napuchla, tak to snad brzy bude. Ja onehda v lete zkousela zarucene bylinky na vyvolani porodu, stahu hladkeho svlastva a pod… a velky kulovy. Nevim kolik by toho musela sezrat, aby to melo efekt :D
A vyvolavat chemicky, kdyz k tomu neni zdravotni duvod je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 14:09

Hotovo :dance: nevypadá to teda nic moc, ale snad se to bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 15:24

Tak já věřim že jednou porodí a to je tak jediná věc co mužu s určitostí říci:-)

A hlásim že furt nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný