Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Náké samice prý žerou i u porodu bez mrknutí oka z nich padaj miminka. jiná zas nežerou, některý řvou, tak tohle bohužel je individuální ![]()
Břicho jí škube strašně, ale to nepoznám jestli je to od miminek nebo stahy ![]()
Jdu vyrábět hamak, tak držte palce. Snad Amélka do tý doby porodí ![]()
@Kamča.dalmatinka poznáš, ona se celá začne jakoby choulit a u toho jí bude škubat celé bříško.. kor u skinny to bude vidět fakt hodně..
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka poznáš, ona se celá začne jakoby choulit a u toho jí bude škubat celé bříško.. kor u skinny to bude vidět fakt hodně..
takže až začne dělat ještě tohle, tak už se s toho už nevyvlíkne jo? Mě přijde že už měla všechny příznaky a nic ![]()
To je fakt káča ![]()
Běhá tam a leze přes okraj boxu a vyčuhuje ven t a její malá hlava a píská si o jídlo. dala sem jí tam hromadu sena, s tím že si třeba udělá soukromí a hodí mládátka a ona t jen žere a běhá ![]()
@Kamča.dalmatinka no mi to tak samička vždycky udělala.. schoulila se, pak se začala celá škubat, já se lekla, co se děje a ono stahy.. ono jí prostě to břísko celé škube, vidíš veliké stahy… jéééžiš, já doufám, že už Ti porodí, to je větší drámo jak telenovela ![]()
@iiiv myslim že stihneš vyrobit hamak pro 1000 morčat ![]()
Já už z ní fakt nemužu
Nechápu kde bere tu energii se s tim všim tahat
.Já už to prostě fakt nevydržim ![]()
@Kamča.dalmatinka
No, nemas to lehke…myslim ale, ze porodi v nedeli navecer ![]()
Nekteri chovatele odhaduji porod i podle toho, zda ma uz samice mleko…ale ja tohle nikdy nezjistila.
A taky ji pred porodem dost natece frnda
A uplne tesne pred porodem obvykle ze samice tece hlen-takovy pruhledny slizky.
@Kamča.dalmatinka
No, nemas to lehke…myslim ale, ze porodi v nedeli navecer ![]()
Nekteri chovatele odhaduji porod i podle toho, zda ma uz samice mleko…ale ja tohle nikdy nezjistila.
A taky ji pred porodem dost natece frnda
A uplne tesne pred porodem obvykle ze samice tece hlen-takovy pruhledny slizky.
@Leontine to mléko sem včera zkoušela, ale nevim jak se dojí morče
škrábala že sem jak po utoku tygra a ten sliz tam má a frndu má jak kdyby byla jokšír(né teda že bych někdy jokšíří frndu viděla
)ale nateklou jí má řádně.
Taky má abnormálně nohy od sebe že by tam projel malej na motorce ![]()
@Kamča.dalmatinka
Za ty nohy muze spis ta velikost bricha (taky je otazka co ty nozky udelaji po porodu :
Tak pokud uz je i napuchla, tak to snad brzy bude. Ja onehda v lete zkousela zarucene bylinky na vyvolani porodu, stahu hladkeho svlastva a pod… a velky kulovy. Nevim kolik by toho musela sezrat, aby to melo efekt ![]()
A vyvolavat chemicky, kdyz k tomu neni zdravotni duvod je blbost.
@Kamča.dalmatinka
Za ty nohy muze spis ta velikost bricha (taky je otazka co ty nozky udelaji po porodu :
Tak pokud uz je i napuchla, tak to snad brzy bude. Ja onehda v lete zkousela zarucene bylinky na vyvolani porodu, stahu hladkeho svlastva a pod… a velky kulovy. Nevim kolik by toho musela sezrat, aby to melo efekt ![]()
A vyvolavat chemicky, kdyz k tomu neni zdravotni duvod je blbost.
Tak já věřim že jednou porodí a to je tak jediná věc co mužu s určitostí říci:-)
A hlásim že furt nic ![]()