Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.2.13 09:35

Ano je to Amélie, ale když mě štve říkám jí i jinak :lol: Musim teda říct že takle sem neprožívala ani svuj porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 09:47

@Kamča.dalmatinka to jsem zvědavá jestli to bude morčecí rekordmanka v počtu mláďat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 10:20
@iiiv píše:
@Kamča.dalmatinka to jsem zvědavá jestli to bude morčecí rekordmanka v počtu mláďat

Tak určitě bude rekordmanka v době březosti. Déle těhotnej už je jen slon :lol: a v počtu sledovatelu porodu :lol:.
Ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 10:31

@Kamča.dalmatinka můžeš udělat on-line porod jako v zoo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 11:07

@iiiv kdybych věděla jak na to, tak do toho jdu, super nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.2.13 11:08

@Kamča.dalmatinka a ji normalne? kdyz vcera byla ta krev? tak jsem si myslela, ze uz rodi, takhle jsem za ni nervozni :-D treba hleda mistecko, kde by mohla slehnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 11:09

@Kamča.dalmatinka podle mě stačí web kamera, ale kam to pouštět netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 11:14

@iiiv tak tu mám, ale taky nevim jestli existuje něco kam to teda navedu abych poslala jen odkaz a mohl to sledovat kdo chtěl :mrgreen:
@kakon
To špinění prý k tomu patří, měla by už rodit, ale nerodí :cert:.Žere jak prokoplá a dneska dokonce přeskočila nádobu z granulema :lol:.Normálně vyskočila i stim pupkem a přehopsla to. Já jen koukala jestli z ní něco nevypadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 11:15

Jéé ten seznam jmen je pěknej. Asi jedna bude Abba:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.2.13 11:18

Online prenos by byl super, ale taky nevim jak na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.2.13 11:20

Ono by to melo jit nejak pak vlozit na youtobe ne? ale to by nebyl online prenos :-D ale ze zaznamu.. ale uz vidim jak rozechvela @Kamča.dalmatinka pomaha pri porodu a v druhe ruce drzi kameru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 11:24

A JE TO SRANDA JÍ POZOROVAT :mrgreen: lehla si do pelechu a čumí. všchno jí přetejká s pelechu ven a to by se tam vešel snad i králík :mrgreen:.Kuže se jí nahrne až na uši že jí snad mimča kopaj i v hlavě :mrgreen:
Vždycky se tak zakouká, říkám si ted tlačí a vypadne z ní jen bobek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.2.13 11:33

@Kamča.dalmatinka tak to se asi k porodu neschyluje ne? to by byla spise nervozni, piskala by tak nejak jinak, ne? ja tedy nikdy tehu morce nemala jen krecka, ale ten to vzdy zvladnul v noci a bez me pomoci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 11:34

@Kamča.dalmatinka
online přenosy dělala CHS… no…a mám vokno :lol: Oni už asi nechovají.
Až si vzpomenu, tak napíšu. Vlastně to byl tuším správce skupiny Skinny morčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.2.13 12:55

@Kamča.dalmatinka Ty to tak krásně komentuješ :D pokud žere, tak je v pohodě.. pořád je otevřená, jo? jinak když má stahy, tak to je vidět, ono jí začně škubat celé bříško ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný