Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky poraďte podle jakého klíče vybíráte jména pro morčátka. Potřebuji pomoc se jmény pro ty naše klučíky.
@morčák a nejsou s pp? nemaj už jména? Jinak vyber podle srdce, to je nejlepší klíč ![]()
@Kamča.dalmatinka pořád čekám, kdy se tu objeví že už… doufám, že přidáš fotky ![]()
@Kamča.dalmatinka jen aby to na ni neprislo az v noci
snad si poradi, je to prvorodicka??
Ano je to chudák prvorodička a ještě to vypadá že jich bude víc než, ale zatim máme vše pod kontrolou:-)
Připravená na dva prsty, už nešpiní a vypadátože si tonecháopravdu na noc:-).všichni mi teda říkaj že je moc velká že musim být u toho kdyby nestačila vybalovat miminka, tak sem si připravila čisté žinky a dám kafe a asi dám noční a ta mrcha mě zas vymnoukne ![]()
Bude dobré
mi naposledy porodila u zpráv v půl 8.. já jen koukala, proč tak divně piští a to už byly mláďata
jinak nedávno jsme se bavily o váze, kdy připustit.. jsem říkala, že samička má 4 měsíce a že už to možná zkusím.. ale pořád jsem váhala, přišla mi malá.. teď jsem ju vážila a 786 g
tak si říkám, něco divné, t ak jsem zvážila i samečka.. njn, ten lump má 1893 g, tak se nemůžu divit, že mi ta opice připadá malá ![]()
Mohla bych se zeptat kolik by asi mělo vážit zdravé morčátko?
@martina.se 1900,to je nákej obr né?:-D U nás samec nemá žádnej víc jak kilo a to ani chlupáči:-D
@morčák myslíš miminko? od maminky jdou když maj 200-250gramu. V dospělosti podle rasy:-)
Furt nic a nic:-(
@iiiv to sem taky čekala
pak na bouřku a pak sem skončila u první na kleštích a u druhého na cs, tak doufám že Amélie to zvládne lépe
a hlavně dneska.-)
@Kamča.dalmatinka no já na to taky koukala jak blázen.. fakt mi sameček tolik váží.. nechápu, kde to nabral, pokud jsem ho stříhala, tak je normálně hubenej
ale pak se můžu divit, že mi proti němu samička připadá malinkatá
![]()
Ježiš to je napínavý.
Celý den nakukuju z práce a jsem napnutá jak kšandy.
Držím palce, ať je to co nejdřív a hlavně v pohodě. Tipuju 5 kousků. ![]()
@Kamča.dalmatinka
Z Hornabachu bych fakt nevzala.
Mmch zrovna v neděli jsme tam byli a neměli tam kromě ryb vůbec žádný zvířata. Ani červa. Všechno vyklizený. Tipuju, že zvířátka něco chytly a museli to vyklidit. Ani radši nedomýšlím, co se s nima stalo. ![]()
(S odkladem souhlasím.
E. ho taky má, nic lepšího jsme nemohli udělat, fakt mu ten rok hrozně prospěl.
Daší neplánuju, jsem už stará.
)