Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jé já se těšila, že až se vrátíme z nákupu, tak budou mimina.
Určitě v noci. ![]()
@iiiv pěkná hamaka.
Já taky udělala „domácí“, pokud by se tam morčici líbilo, tak že si buď dám víc záležet, nebo jí koupím.
Ale ta naše koza tam nechce.
Pořád jí to šteluju, aby to měla výš nebo níž a ona stejně nejradši leží po tím.
![]()
Hobliny neporadím. Někdo provozuje bezplenkouvou metodu, my bezpodestýlkovou. ![]()
Holky potřebovala bych radu jak dodat Céčko nejmlsnějšímu morčeti na světě?
To je tak vybíravá kačena, že to snad není možný a mam strach, že ho bude mít málo. ![]()
@Sonule brokolice a červená paprika, petrželka, kousek mandarinky ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Sonule brokolice a červená paprika, petrželka, kousek mandarinky
Ani jedno z toho nevezme do huby. ![]()
Přesně šípek. Nesežere ani rajče? Nechala bych mu tam vše dokud by nevyhladověl a nevzal si to. Jestli to nebyl zvyklej jíst tak at se to naučí ![]()
@martina.se píše:
@Sonule hrachové placky… když je nejhůř, tak je dávám…
Jako normální lidský jídlo?
Sorry jestli se ptám jako debil. ![]()
@Sonule a šípky furt na keřích jsou, myslim, nedávno sem je někde viděla, ale netrhej je v plzni, to ho spíš otrávíš a uplně nejlepší bude zasadit si travičku do květináče a nacpat ho pořádně kvalitní trávou, tim nemyslim konopím ![]()
Prodávaj směsky na zasazení, nebo ječmen, nebo kočičí trávu.
Ale jestli nežere ani petržel, ani žádnou zeleninu, tak bych možná měla strach jestli nemá nákej problém co mu to neumožnuje jíst
@martina.se píše:
@Sonule hrachové placky… když je nejhůř, tak je dávám…
tomu taky nerozumim. Hrách přece morčata nesmí né? Nebo co to je? ![]()
@Kamča.dalmatinka @Sonule kupuju přímo hrachové placky - je to sušený zplacatělý hrách a přídavkem vitamínu C. Dá se sehnat ve zverimexech, je to přímo pro morčata a králíky
právě, když se mi zdá, že brebery nemají dost, dostanou pár lupínků, ty moje potvory to milují.. mmchdm, jak jste je naučili na papriku? moje to nechtějí ![]()
Porodní info. Uplně je jako koule. Vypadá jak balon s poutě
.Vystrkuje ocas jako vosa a láduje se. Břicho je uplně rozpláclé na zemi. Doufám že je tohle vše o. k.Pohyby plodu mi přijdou menší. Snad je to jak u žen…
@Kamča.dalmatinka píše:
Přesně šípek. Nesežere ani rajče? Nechala bych mu tam vše dokud by nevyhladověl a nevzal si to. Jestli to nebyl zvyklej jíst tak at se to naučí
Rajče žere (tedy jen to tvrdý, měkký ráda nemá). ![]()
Má ráda hroznový víno, sežere mrkev, červenou řepu, jabko…
S ní je ještě problém, že nežere nic, co je trošku „oschlý“.
Všechno musí křupat, nesnáší nic měkkýho - např. vnitřek okurky, rajčete. Ze středu okurky umí udělat moc hezký hvězdičky. ![]()
Neexistuje, aby třeba odpoledne sežrala mrkev, kterou dostala ráno. ![]()
Dneska jsem jí koupila baby-špenát. No že by z něj skákala 2 metry do vzduchu, to se říct nedá.
Můžu jí nechat vyhladovět? Já jí pořád beru jako mimino. Jsou 4 měsíce.
Jestli jo, zítra koupím kebuli brokolice, papriky a bude mít zvykací kůru.
Budu jí to měnit, aby to bylo křupavý, ale nic jinýho nedostane. ![]()
Zasít trávu se chystám.
Na hrachový placky se zeptám. ![]()
Šípky obstaráme na chalupě.
Problém s kousáním snad nemá, mrkev, jabko kouše v pohodě. ![]()
Ale třeba kedluben nebo celer obchází obloukem.
Rozhodně se ani nesnaží je kousat.
Díky moc za rady. ![]()
Příspěvek upraven 28.02.13 v 20:11
@Kamča.dalmatinka teda vůbec ti tu situaci nezávidím, já už bych šílela. Rodila jsem teda jenom jednou šťěňata, ale čubička byla vzorná a porodila uplně v termínu. Přeju hodně štěstí ať už jsou mimina konečně na světě a samička to zvládne ok.