Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je úplně brutálně dobré ty morčatárny
nemůže to moče to plexisklo přeskočit? Bych měla strach že by mi z toho zdrhli, to by si pak naše kočka s nima pěkně pohrála
![]()
Ha, tak to je bomba
jeste teda jeden blbej dotaz, morce z tama nevyskoci ven? Jako vim ze vyskoci, ale ma pud sebezachovy? To teda koukam a fakt vidim prvne ![]()
@Michaela23 píše:
To je úplně brutálně dobré ty morčatárny![]()
![]()
nemůže to moče to plexisklo přeskočit? Bych měla strach že by mi z toho zdrhli, to by si pak naše kočka s nima pěkně pohrála
![]()
muj clovek
u nas by ho pak prave sezral pes ![]()
@Michaela23 záleží na tom jak je to vysoké a jestli jsou spokojený. mě třeba náké vyskočí(vyřešila sem to tak že sem rozebrala jednu klec a dala na přední stranu skákavek tu klec, jen lehce zachycenou, jde sundat dobře ale morčata to ochrání.
A v léte budu dělat letní výběh. nevim teda jestli ty holátka mi tam nenastydnou, ale když bude hodně teplo tak snad né a výběh bude mít 2×2 metry pro samičky a stejnej pro samce.Chci tam udělat náké tunely, prolejzačky a hlavně ušetřit za žrádlo a hobliny ![]()
Leontýn a ty už uplně končíš s chovem?
Někdo mi ted psal že schání kluka ihned, tak jim to zkusim přeposlat.
@Kamča.dalmatinka
Jo, končím úplně.
Mám ještě i toho dospělého samce - Felixe.
Taky na prodej.
Jinak v létě určo venku být můžou, ale chce to ideálně polostín a dle počasí…ale já nedávala na víc než dvě tři hodinky.
@Michaela23
Morče to přeskočit může, ale mají celkem slušný pud sebezáchovy. Skáčou obvykle samci, kteří se snaží dostat za samicei, nebo jedinci z ubikací pár desítek cm nad zemí.
@Mirii
Jsou to „skinny“ morčata. A ty se tedy přes léto v králíkárně chovat nedají ![]()
chlupatá plemena ano, jen to chce je ven nastěhovat na začátku léta, aby si zvykli a pomalu se aklimatizovali i na zimu případně.
Ja by som tiež kľudne vzala morčatá von do trávy, aj králička..no mňa odrádza to, aby nechytili kliešťa
a v tých chlpoch ich potom hľadať
neznášam kliešťov ![]()
@Deborah myslim že i pro králíčky i morčátka je možná nějak je proti tomu chemicky ošetřit. Já teda ani nevěděla že klíště na králíka jde. Já měla králíky celé léto venku v trávě a nic.-)
My sme videli niekde na fotkách, ako majú klietky na policiach na konzolách..je to praktické a lacné riešenie, tiež sme to tak začali robiť. Stačí dať nad seba nejaké, aj staré police alebo dosky na konzoly, na to klietky alebo aj boxy a je to hotovo
My máme klietky, ale začínajú sa mi páčiť tie plastové boxy..čo stoja tie v Ikea?
@Kamča.dalmatinka neviem teda, ako to s kliešťami je
no ak by na nich nešli, to by som bola iba rada
Ja si pamätám ne jedného psa, čo behal od susedov pri našom sade a ten mal teda kliešťov
možno u psov je to iné, ale už len tá spomienka naňho a mám dosť ![]()
Holky dik za odpovedi, uvidim zda morcak nakonec nepoputuje s kamoskou, kazdopadne budu premyslet o porizeni vlastniho i tak
ted budu sledovat hlavne porod ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A už mám pěkná jména, tak mužem rodit
jaké??? ![]()