Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je nezmar
ale tak pokud je pořád spokojená, tak je v pohodě.. jen mě zaráží, že je tak dlouho otevřená… no doufám, že už porodí, tohle je drama v přímém přenosu…
@Mirii domeček se nedává s toho duvodu že zvíře se těžko ochučuje. Když má své doupě tak tě bere jako vetřelce a predátora. Lepší je pelíšek, kupka sena, prostě aby na tebe morče furt vidělo a ty na něj. Navíc když sem měla domek tak nejen že bylo zvíře zalezlé pokaždé když nežralo, ale ještě trpělo plísní
@martina.se jo je to nezmar. Dneska už nedošáhne ani nohama na zem
že se bojim aby si bříško neodřela, ale má tam jemné hobliny tak snad to bude v pohodě ![]()
Jinak vypadá v pohodě a miminka se hejbou.
U nás dnes svítí sluníčko. Asi je tu jaro, tak to by bylo aby to dnes nezvládla ![]()
@Kamča.dalmatinka je to lumpík.. ale tak když je v pohodě, mimča se hejbou, tak je to v klidu.. no doufám, že už porodí.. jak se zítra přihlásím, očekávám fotky
to jarní počasí by ji mohlo popohnat, že ![]()
@martina.se jo jo jaro je tu, tak doufám že i amélka to tak uvidí:-)
Už se těšim až sem budu házet fotky. Foták mám připravenej tak už jen ty miminka ![]()
@Kamča.dalmatinka téééda.. jsem teď byla fuč, pořád očekávám, kdy sem nakouknu a už se tu bude gratulovat a pořád nic.. to je fakt horší jak u lidí toto.. ![]()
@martina.se je to strašný to čekání.
když si představim že to bude trvat třeba ještě týden, tak mě hrábne
No to doufám, že neeee… jestli už má fakt ten 72hý den, tak to prostě musí být každou chvilku… umřu zvědavostí ![]()
Furt nic.je tam krásně, pujdeme ven, tak snad pak
.dneska jim tam mrchám bude prát pračka celej den(jsou v místnosti kde je pouze pračka) tak jestli s toho neporodí tak už z ničeho
Ahoj holky, koukam, ze tady to frci!
Jsem ta, co si delala iluze o tom, ze nauci morce na zachod
..no nic, ani nedoslo k instalaci wc do klece, jelikoz ta nase mrcha cura vsude, do pelechu, na klin ![]()
Kamco, teda to ja napinavy! To jsem teda zvedava, kdy uz, ty fotky obryne ![]()
Jinak ja furt na ty skinniky koukam, uplne jsem se zamilovala a snad bych k ty nasi chlupatici jedno holatko poridila, jenze kdyby se nesnesly, byla bych prcicich, dalsi klec se sem nevejde ani nahodou.
Kamco, nevedela bys o nekom ze severnich Cech, nejlip z Liberce, kdo je chova, nejak se mi nedari nic najit ![]()
Tak to my se „záchodem“ slavíme celkem úspěch. Jednou se mu náhodně vysypalo z jeslí trochu sena do rohu ubikace a na druhý den koukám, že celá ta kupka je sena je úplně obobkovaná
. Myslela sem, že je to náhoda ale ono ne, pořád mu do toho rohu dávám seno a on tam fakt kadí- hurááááá
.
@Kamča.dalmatinka Kamčo liší se nějak jídelníček březí samičky? Dáváš jí něco navíc, co druhým ne? Akorát jsem četla, že březule nesmí jíst petržel kvůli předčasnému porodu, dál nic. Je ještě něco, co nemůžou jíst?