Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.3.13 20:37

@Mirii udělám si ted tu morčatárnu z boxama, takže to jen vysypu a je to hned :mrgreen: a mě to baví:-).Kdybych je měla mít v obýváku tak to nedám, ale tady když mám na ně místnost a v létě prostor venku to není tak hrozné s tim uklidem. když vykopnou hoblinu nebo bobek, tak tam to lehce smetu a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:40

Ja se chystam v tydnu jit obhlidnout boxy do obchodu a kdy najdu vhodnej, tak jej poridim. Ale chci jej polozit jen na drevenou truhlu co maji holky v pokojiku, je teda vysoka tak metr, doufam ze z tama potom morce nevyskoci a neublizi si :think: a pokud teda nebudu mit to morce od kamosky, tak asi poridim sourozence holky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 20:43

Tak koukam, ze furt nic :lol:

Kamco, diky za nabidku :D..ale je to zatim jen sen, jsem samozivitelka a morce za litr a vic si zrovna nemuzu moc dovolit, kurna :think:.

Holky ja ted koukala na cui morcata nebo jak se to pise 8o, tak jako to by se mi libilo, ty jsou bomba. Videla jste je nektera na zivo? A kolik asi tak stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:45

@Eemii jsem to hodila do googlu a vetsina fotek je morce na taliri :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:47

Cenu jsem nasla 1000-1500 :nevim: bych se asi bala tak velkeho morcete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 20:50
@Mirii píše:
@Eemii jsem to hodila do googlu a vetsina fotek je morce na taliri :poblion:

No pry se v Jizni Americe chovaj na maso..Tak to jde ta cena, jsem tipovala vic.No je to poradnej kousek uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:51

A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc :mrgreen:.Je to strašnej adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:52

Mám kamarádku co daruje cuye, kdybys chtěla tak písni a má je jinak asi za 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 20:58
@Kamča.dalmatinka píše:
Mám kamarádku co daruje cuye, kdybys chtěla tak písni a má je jinak asi za píše: Více

Zatim ne, musim pockat, az se mi uvolni klec, mam v ni fretku, uz je stara chudera.

Za 300 jen jo a to jsou jako s PP? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:00

@Eemii s vp a zadarmo dává pryč třeba ty co už nepotřebuje do chovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:03

A když už pořádné morče, tak kapybaru :lol: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
2.3.13 21:07
@Kamča.dalmatinka píše:
A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc :mrgreen:.Je to strašnej adrenalin :mrgreen:

Ty chceš tohle prožívat každý měsíc? 8o :mrgreen:

No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 21:11

Joo kapybara, to je dalsi level :mrgreen: :lol:

Videla jsi ty cuye, jaci jsou?

Skoda, ze neni cuy skinny, to by byl mega hroch :lol:

A jdi do haje s tolika samicema, kdo se ma furt nervit, jestli uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 21:15
@Sonule píše:
Ty chceš tohle prožívat každý měsíc? 8o :mrgreen:No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození. :jazyk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
2.3.13 21:17

Ahoj, my máme 2 morčecí kluky,1 genový skiny s pp a 1 hladký zverimexák, dcera pořád otravuje, že by chtěla genovému pořídit samičku, ale zatím se mi daří jí to rozmluvit, přece jen jsou tyhle morčátka drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný