Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mirii udělám si ted tu morčatárnu z boxama, takže to jen vysypu a je to hned
a mě to baví:-).Kdybych je měla mít v obýváku tak to nedám, ale tady když mám na ně místnost a v létě prostor venku to není tak hrozné s tim uklidem. když vykopnou hoblinu nebo bobek, tak tam to lehce smetu a je to ![]()
Ja se chystam v tydnu jit obhlidnout boxy do obchodu a kdy najdu vhodnej, tak jej poridim. Ale chci jej polozit jen na drevenou truhlu co maji holky v pokojiku, je teda vysoka tak metr, doufam ze z tama potom morce nevyskoci a neublizi si
a pokud teda nebudu mit to morce od kamosky, tak asi poridim sourozence holky ![]()
Tak koukam, ze furt nic ![]()
Kamco, diky za nabidku
..ale je to zatim jen sen, jsem samozivitelka a morce za litr a vic si zrovna nemuzu moc dovolit, kurna
.
Holky ja ted koukala na cui morcata nebo jak se to pise
, tak jako to by se mi libilo, ty jsou bomba. Videla jste je nektera na zivo? A kolik asi tak stoji?
@Eemii jsem to hodila do googlu a vetsina fotek je morce na taliri ![]()
Cenu jsem nasla 1000-1500
bych se asi bala tak velkeho morcete ![]()
@Mirii píše:
@Eemii jsem to hodila do googlu a vetsina fotek je morce na taliri
No pry se v Jizni Americe chovaj na maso..Tak to jde ta cena, jsem tipovala vic.No je to poradnej kousek uz.
A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc
.Je to strašnej adrenalin ![]()
Mám kamarádku co daruje cuye, kdybys chtěla tak písni a má je jinak asi za 300
@Kamča.dalmatinka píše:
Mám kamarádku co daruje cuye, kdybys chtěla tak písni a má je jinak asi za píše: Více
Zatim ne, musim pockat, az se mi uvolni klec, mam v ni fretku, uz je stara chudera.
Za 300 jen jo a to jsou jako s PP? ![]()
@Eemii s vp a zadarmo dává pryč třeba ty co už nepotřebuje do chovu
A když už pořádné morče, tak kapybaru
http://www.youtube.com/watch?…
@Kamča.dalmatinka píše:
A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc.Je to strašnej adrenalin
Ty chceš tohle prožívat každý měsíc?
![]()
No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození. ![]()
Joo kapybara, to je dalsi level
![]()
Videla jsi ty cuye, jaci jsou?
Skoda, ze neni cuy skinny, to by byl mega hroch ![]()
A jdi do haje s tolika samicema, kdo se ma furt nervit, jestli uz
@Sonule píše:
Ty chceš tohle prožívat každý měsíc?![]()
No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození.
Ahoj, my máme 2 morčecí kluky,1 genový skiny s pp a 1 hladký zverimexák, dcera pořád otravuje, že by chtěla genovému pořídit samičku, ale zatím se mi daří jí to rozmluvit, přece jen jsou tyhle morčátka drahé