Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Deborah určitě si náké nechám
to by museli být hodně ošklivky abych je poslala pryč všechny
,ale zase všechny si nechat nemužu, to je jasné, to nejde
.Potřebuju do chovu novou krev
.Jen ty nejlepší u nás zustanou ![]()
Máme plemeno Coronet, jsou to brácové a mají medovou barvu. Prostě úžasná
.
@Mirii amálku,tristana, canchce,o.keje,dakotku, yoko, chedara, keye a další dvě samičky na cestě a vše skinny + vořech. no všechny z webu jsou moje ![]()
@morčák smarja tak ony jsou i plemena jo
no vidim ze si krasne rozsirimmobzor
kdyz nejake poridim ![]()
ja prave premyslim tez nad nejakou plavou barvou- hladke, jedno krasne maji totiz ted ve zveraku ![]()
@Mirii máš co rozšiřovat. Plemen je spoustu ale ve zverimexu pokud nemaj pp je to vořech jako vořech ![]()
@Kamča.dalmatinka to áno, nedá sa všetky si nechať ![]()
Ja túžim po čisto bielom morčiatku, ale aby nemalo červené oči. A chcela by som aj dlhosrsté a ašte aj US teddy-tuším tak sa volá..ten vyzerá ako plyšový medvedík ![]()
@Kamča.dalmatinka smarja ja myskeka ze skinny mas jen dve
takze skinnu bude ceekm 10 a jeden vorech? Ty joo, tak to abys mela doma poradnou zeleninovou zahradku
jak casto je cistis? Kurna to uz musi byt dost prace
hele nahaz sem fota jak to u vas vypada( u morcat myslim
) tolik jsem ja nemela dohromady ani kreciku
teda pokud jsem nemela zrovna mlade ![]()
@Kamča.dalmatinka no ja nerozumim ani kralikum, natoz morcatum
takze plemena jdou uplne mimo, ja znala jen hladke a rozetu
ale vsechno se da dohonit. Myslim ze tady papirove morce neporidim
mozna fakt budu uvazovat o porizeni nejakeho pekneho kousku v CR, pac jedeme autem
no uvidime, uvidime…jak se bude tvarit manzel na to orvni
smarja ja mam chut ho fakt jit koupit ![]()
Miri maj celou technickou místnost, tam je jen kotel plynovej a pračka takže maj pro sebe 15m a mám klasickou morčatárnu, až bude hotová ta druhá tak to pak vyfotim. Celkově se chci dostat na 20 ks a pak už končim, ale na pořádné morče se čeká dlouho a náký si nechám svoje odchovance pokud budou teda pěkný ![]()
A práce je to dost. čistim tak jednou za 5 dní a trvá mi to tak hodinu, někdy déle, podle toho zda je to uklid pečlivej a nebo odfláknutej. Občas mažu krémem, někdy zase stříhám dráp
.Každej den se s každym mazlim, takže mi to zabere dost času, ale já do práce nechodim, jinak bych to asi nezvládla
@Deborah Jednoho skvělého us teddyho mám doma.
Jsou to fajn morčíci, i když srst mají trošku drsnější.
@Sarael píše:
@Deborah Jednoho skvělého us teddyho mám doma.Jsou to fajn morčíci, i když srst mají trošku drsnější.
prosim foto
at vim o cem je rec ![]()