Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.3.13 20:18

@Deborah určitě si náké nechám :srdce: to by museli být hodně ošklivky abych je poslala pryč všechny :lol:,ale zase všechny si nechat nemužu, to je jasné, to nejde :lol:.Potřebuju do chovu novou krev ;).Jen ty nejlepší u nás zustanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 20:19
@Caty píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?

Ahoj Caty, jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
2.3.13 20:19

Máme plemeno Coronet, jsou to brácové a mají medovou barvu. Prostě úžasná :lol: :mrgreen: :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:20

@Mirii amálku,tristana, canchce,o.keje,dakotku, yoko, chedara, keye a další dvě samičky na cestě a vše skinny + vořech. no všechny z webu jsou moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:21

@morčák smarja tak ony jsou i plemena jo :mrgreen: no vidim ze si krasne rozsirimmobzor :-) kdyz nejake poridim :-D
ja prave premyslim tez nad nejakou plavou barvou- hladke, jedno krasne maji totiz ted ve zveraku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:21

A asi sem na někoho zapoměla když to tak počítám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:22

@Mirii máš co rozšiřovat. Plemen je spoustu ale ve zverimexu pokud nemaj pp je to vořech jako vořech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 20:22

@Kamča.dalmatinka to áno, nedá sa všetky si nechať :(

Ja túžim po čisto bielom morčiatku, ale aby nemalo červené oči. A chcela by som aj dlhosrsté a ašte aj US teddy-tuším tak sa volá..ten vyzerá ako plyšový medvedík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:23

@Kamča.dalmatinka smarja ja myskeka ze skinny mas jen dve :think: takze skinnu bude ceekm 10 a jeden vorech? Ty joo, tak to abys mela doma poradnou zeleninovou zahradku :mrgreen: jak casto je cistis? Kurna to uz musi byt dost prace :think: hele nahaz sem fota jak to u vas vypada( u morcat myslim :mrgreen: ) tolik jsem ja nemela dohromady ani kreciku :think: :mrgreen: teda pokud jsem nemela zrovna mlade :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:26

@Kamča.dalmatinka no ja nerozumim ani kralikum, natoz morcatum :nevim: takze plemena jdou uplne mimo, ja znala jen hladke a rozetu :mrgreen: ale vsechno se da dohonit. Myslim ze tady papirove morce neporidim :think: mozna fakt budu uvazovat o porizeni nejakeho pekneho kousku v CR, pac jedeme autem :think: no uvidime, uvidime…jak se bude tvarit manzel na to orvni :think: smarja ja mam chut ho fakt jit koupit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:30

Miri maj celou technickou místnost, tam je jen kotel plynovej a pračka takže maj pro sebe 15m a mám klasickou morčatárnu, až bude hotová ta druhá tak to pak vyfotim. Celkově se chci dostat na 20 ks a pak už končim, ale na pořádné morče se čeká dlouho a náký si nechám svoje odchovance pokud budou teda pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:31

A práce je to dost. čistim tak jednou za 5 dní a trvá mi to tak hodinu, někdy déle, podle toho zda je to uklid pečlivej a nebo odfláknutej. Občas mažu krémem, někdy zase stříhám dráp :lol:.Každej den se s každym mazlim, takže mi to zabere dost času, ale já do práce nechodim, jinak bych to asi nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.3.13 20:31

@Deborah Jednoho skvělého us teddyho mám doma. :D Jsou to fajn morčíci, i když srst mají trošku drsnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:34
@Sarael píše:
@Deborah Jednoho skvělého us teddyho mám doma. :D Jsou to fajn morčíci, i když srst mají trošku drsnější.

prosim foto ;) at vim o cem je rec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:35

Kurna 20 kousku to uz je mazec :mrgreen: :mrgreen: to budes uklizet pul dne :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný