Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zatim se nic neděje, tak uvidíme ![]()
Já sem se setkala jen se skinym, nic jiného bezsrstého sem před tím naživo neviděla
.Ty kočky mi přijdou až strašidelné ale to mi připadal i skinny. Vyzvedávala sem si ho na nádraží aniž bych vubec věděla co to vše obnáší a když mi ho slečna ukázala v krabici tak sem si celou cestu domu říkala"proboha to je tak hnusný, jak ho přendám s té krabice, já na to ani šahat nemužu na krysu"
.Doma sem opatrně otevřela tu krabičku a koukám na něj a když začal panáčkovat tak sem si říkala že je to jak malej klokánek
,pak sem se toho dotkla, to teplo bylo takové příjemné
a už byl prostě muj
.
Soni myslim že jakmile by si je pochovala tak jsou už tvoje
a k té chlupatici mužeš poídit holou kámošku a aspon spolu budou moci bydlet a kamarádit a chlupatice bude holotu zahřívat ![]()
@Mirii když budeš mít kluka a jestli není vykastrovanej, tak nemužou bydlet spolu.On by jí uplně umordoval a nebo by se urodila a on usouložil. Hale jak moje samička a ještě jedna uplně utrápila chedárka
Zhubnul tak že sem myslela že mi umře a to se doslova vysouložil s kuže ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Už je naštěstí zase chlapík, ale musí bydlet zvlášt jinak by asi umřel
@Kamča.dalmatinka dobre popsany
ja se poprve setkala s cinskym nahacem, bylo to jednoduche pac stenata co prisla naockovani byla hoodne chlupata, pro me byl sok ze se musi dost casti tela holit strojkem do hladka
ja myslela ze se proste rodi uplne nahati
a ono ne vsichni. Pak jsem videla parkrat potkana a toho jsem si zamilovala uz od pohledu
ale ono taly zalezi jakeho je zbarveni. Ja bych asi zadnou svetlou odrudu nechtela
ale stejne tak nemam rada jakehokoliv chlupateho albina ![]()
A na videu má chudáček čedárek tak o 210gramu méně než běžně, tak mu trčí samá kost, ted už je to zas hrošík
@Kamča.dalmatinka krasavec
mne zas tak moc pohublej neprijde
a jak to zvlada kdyz je vedle v boxu, i tak musi byt nadrzenej, ne?
Budu to teda muset jeste promyslet
kluky mas jinak pohromade, nebo se nesnesou jako treba krecci?
Hele, já jdu zítra do školy, v poledne jsem doma a běda jak tu nebudou fotky miminek
![]()
@Mirii to je individuální.-)kluci se snesou někteří a někteří jsou schopný druhého zabít.
ale stejnej problém mám ze samicema. Amélka je zrovna samička která dokáže jakoukoliv jinou udobat k smrti. Zkoušela sem k ní každou a s nikym se nesnese.
ty kteří jsou po jednom si víc beru na mazlení častěji a nebo je pouštim ven s naším ořechem to je taková chuva že toho snese každej ![]()
Aha, takze je to jak u krecku
no budu to muset koumat, rada bych nejaky boxy, nebo skrin s policema
ja bych rada mela par, aby byla miminka
poridit si kreciky by bylo jednodussi, ale to neni nic pro holky, pac toho si ani nepochovaji, takze morce je takovej kompromis, akorat teda bud etreba o dost vice prostoru ![]()
@Mirii on byl tak vyskákanej že je rád že má klid
.Kouká se mnou třeba na tv a usne mi v náruči
a nebo si jen tak žere a polehává. Samičky s nim nic nedělají.-) a to na něj tady za chvilku čeká další holka yoko
že nevim jestli nepořídím radši ještě jednoho černého samce
,ale ta bude připravená až za dva měsíce, tak do té doby se snad vzpamatuje ![]()
@Mirii morče je určitě lepší než křeček. Morče je vděčné morčátko, náká se daj skvěle ochočit že jsou víc než jen morče
a nejsou tak křehcí. osobně mi křeček přijde asi jako myš, bez nějakého chtěného kontaktu s člověkem a morče vydrží víc dětské zacházení. Já měla morčata už jako dítě a všechna moje zacházení přežila ![]()
Křeček se s morčetem nedá srovnat.
Já jako dítě měla jen křečky, sice jsem měla štěstí, že žádný nikdy nekousal, ale bylo to s nima o ničem, pořád maj potřebu se někam hnát. V noci dělaj kravál a zdrhaj.
Morče se na mně taky rozvalí, vyhodí bok a klidně usne. Nejradši má, když mi strčí zadek do dlaně a natáhne se na mojí ruce směrem k loktu. A běda, když jí chci sundat. To hned hlasitě prostestuje. ![]()
Taky mi ráda sedí za krkem. A tak krásně hřeje. ![]()
Prostě mazel, to od křečků neznám.
A nechají se vozit v tatře apod. ![]()
@Mirii
Opravím Kamču.
Když ke staršímu samci pořídíš mimčo, tak se sžijou perfektně - obvykle mnohem lépe než samice. Mají už od začátku jasnou hyerarchii a obvykle ani během života nejsou problémy. Občas probíhá nějaké škorpení v době puberty mladšího, ale nic fatálního.
Takže k dospělému samci klidně pořiď mimi kluka ![]()
@Leontine u nás tohle ale opravdu neplatí. tristan nesnese žádného kluka ani kdyby to bylo miminko tak do nich prostě kouše. žádná škorpení, ale navostro
ale samice mi v tomhle přijdou ještě horší. améla nesnese taky nikoho, ale problémy dělaj jen tyhle dva, jinak všichni žijou po 2ks ![]()
Ahoj holky,
poctivě vás dočítám. U nás znovumazlení probíhá dobře. Zjistila jsem, že nechce chytat do ruky, proto se po nás ohání. Ale když si vezmu do ruky salát a cukám s ním, tak mi nakonec na ruku vyleze sám a bez problémů se pak mazlí. Jak už je velká, tak se stejně špatně chytala a to jí asi vadilo. Ale je to teda nenažránek. Co všechno můžou baštit. Zkoušeli jsme celer, petržel, listy ředkviček (ředkvičky asi nesmí co), kedlubnu, papriku (tu sní jakoukoliv), okurku, mrkev, rajče, kiwi, jahody, mandariny, jablko, ledový salát. Víc mě nějak nenapadá, nebo se bojím zkusit. Každý den se snažím dát alespoň 4 druhy zeleniny. Plus k tomu všemu má granulky a seno stále k dispozici.
No syn si přál morčátko k vánocům, ale je to teda převážně mazel můj, akorát má jméno pro kluka winkie, říkáme mu vikoušku. A trošku mám obavy jí jen tak pustit, protože máme kočku, sice starší klidná, ale mám strach, že mi jí uloví.
Jinak Kamčo doufám, že mimča budou ráno na světě a ty se pochlubíš. A skiníci jsou teda fakt krásný, my máme chlupáčka, ale vůbec bych se černému nebránila. Teď jsme v bytě v pronájmu tak není prostor, ale trochu se děsím až doděláme domek, že tu jednu místnost navíc zaplním morčátkama. Jsou fakt úžasní
.