Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka koukam na tvoje stranky a ty cerne skinny morcata jsou nadherny ![]()
Nám sa narodili škrečkovia!
Vôbec sme to nečakali..videli sme, že samička je buclatá, no nevedeli sme, kedy to príde
1.krát mala malé pred 2 mesiacmi ![]()
@Mirii píše:černá morčátka jsou uplně nejlepší. myslim si že ty si musí každý zamilovat i ten kdo na holátka není zvyklej a pak už ta závislost prostě propukne že chceš další a další barvičky
@Kamča.dalmatinka koukam na tvoje stranky a ty cerne skinny morcata jsou nadherny
Ja bych je brala hned, ale tady u nas na ostrove je tezko sezenu, leda si nejake privezt z CR
ale tam jedeme az o velkych prazdninach
kolik vubec stoji takove mlade s pp?
Prave to morce od kamosky neni vubec ochocene, tak se toho dost bojim, ze me to odradi od dalsiho kousku ![]()
@Mirii a kde bydlíš? Myslim si že ho seženeš všude. Pěkné 1500,–
@Mirii a já osobně bych si takle roční morče asi nevzala. Každej chce mazlit a vychovat si mazlíčka miminko
Na Jersey ostrov mezi Anglii a Francii a prave jsem na zadne jeste nenarazila ani ve zverimexu a ani pres inzerat ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Mirii a já osobně bych si takle roční morče asi nevzala. Každej chce mazlit a vychovat si mazlíčka miminko
ja vim, ja bych taky radeji mimino
kamoska se odsud stehuje do Anglie a jeste nevi zda se jim tam vleze morce s kleci( do auta), takze jsem se nabidla ze bych si jej pripadne vzala ja. Manzel se teda netvari ani na tuhle variantu natozpak na nejakeho drobka
ale to je jen otazka casu, ze ![]()
Ahoj!
Všichni máte krásný morčátka! ![]()
Kamčo - ta tvoje Amelie teda umí napínat.
Teda holky, vy toho každý den napíšete
! Nestačím číst
!
@Kamča.dalmatinka Taky se už nemůžu dočkat, až se Ti maličcí narodí. Jací asi budou a kolik jich bude??
A budeš to už zítra nějak řešit? Jsi předtím psala, že 2. je poslední termín. Tak hlavně, aby to všechno dobře dopadlo a malí i máma byli ok! ![]()
@Mirii tak chlap si zvykne
.Ono je to jako droga a navíc morčátka maj být po 2ks proto že potřebujou kamaráda
.Muj chlap už ani nemá přehled kolik jich je.Domu je přinesu když není doma a když si toho náhodou všimne a nadechne se k výčitkám tak se na něj jen podívám a řeknu že už je to poslední a radši mlčí
,ale porod amélie prožíváme všichni
.Už sem nakazila celou rodinu i rodiče že mi furt někdo volá, píše jestli už rodíme
.
Náhodou jsou to užasná zvířátka. Já je mám strašně ráda. Vždycky když k nim jdu už na mě všechny čumáčkujou přes okraj boxu. Všichni stojí na zadních že vypadaj jak klokánci
a hvízdaj
Zlatíčka
Amélie už dnes vypadá opravdu blbě ![]()
Tak dneska večer už to bude
(to už říkám týden)
A jsem ráda že se tady schází pořád víc a víc morčecích mamin. srandovní je jak každej kupuje morče dětem a vlastně je to pro ně ![]()
@Kamča.dalmatinka píše: černá morčátka jsou uplně nejlepší. myslim si že ty si musí každý zamilovat i ten kdo na holátka není zvyklej a pak už ta závislost prostě propukne že chceš další a další barvičky
to máš celkem pravdu, já jsem na chlupaté a skiníci se mi nelíbí(no spíš nelíbili
), ale jak jsem viděla ty tvoje černoušky tak bych je hned poňuchňala ![]()