Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
1.3.13 16:49

@Kamča.dalmatinka koukam na tvoje stranky a ty cerne skinny morcata jsou nadherny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 16:50

@Michaela23 to až po narození, jsem pověrčivá :lol:
mir díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.3.13 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.3.13 17:40

Nám sa narodili škrečkovia! 8o :D Vôbec sme to nečakali..videli sme, že samička je buclatá, no nevedeli sme, kedy to príde :mrgreen: 1.krát mala malé pred 2 mesiacmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 17:54
@Mirii píše:
@Kamča.dalmatinka koukam na tvoje stranky a ty cerne skinny morcata jsou nadherny :srdce:
černá morčátka jsou uplně nejlepší. myslim si že ty si musí každý zamilovat i ten kdo na holátka není zvyklej a pak už ta závislost prostě propukne že chceš další a další barvičky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.3.13 17:56

Ja bych je brala hned, ale tady u nas na ostrove je tezko sezenu, leda si nejake privezt z CR :think: ale tam jedeme az o velkych prazdninach :) kolik vubec stoji takove mlade s pp?
Prave to morce od kamosky neni vubec ochocene, tak se toho dost bojim, ze me to odradi od dalsiho kousku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 17:58

@Mirii a kde bydlíš? Myslim si že ho seženeš všude. Pěkné 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 17:59

@Mirii a já osobně bych si takle roční morče asi nevzala. Každej chce mazlit a vychovat si mazlíčka miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.3.13 18:05

@Mirii
Přesně, kde bydlíš? Skinníci jsou už skoro všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.3.13 18:12

Na Jersey ostrov mezi Anglii a Francii a prave jsem na zadne jeste nenarazila ani ve zverimexu a ani pres inzerat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.3.13 18:14
@Kamča.dalmatinka píše:
@Mirii a já osobně bych si takle roční morče asi nevzala. Každej chce mazlit a vychovat si mazlíčka miminko

ja vim, ja bych taky radeji mimino :srdce: kamoska se odsud stehuje do Anglie a jeste nevi zda se jim tam vleze morce s kleci( do auta), takze jsem se nabidla ze bych si jej pripadne vzala ja. Manzel se teda netvari ani na tuhle variantu natozpak na nejakeho drobka :mrgreen: ale to je jen otazka casu, ze :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 19:53

Ahoj!

Všichni máte krásný morčátka! :palec:

Kamčo - ta tvoje Amelie teda umí napínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.3.13 20:01

Teda holky, vy toho každý den napíšete 8o! Nestačím číst :lol:!
@Kamča.dalmatinka Taky se už nemůžu dočkat, až se Ti maličcí narodí. Jací asi budou a kolik jich bude?? :) A budeš to už zítra nějak řešit? Jsi předtím psala, že 2. je poslední termín. Tak hlavně, aby to všechno dobře dopadlo a malí i máma byli ok! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 20:13

@Mirii tak chlap si zvykne :lol:.Ono je to jako droga a navíc morčátka maj být po 2ks proto že potřebujou kamaráda ;).Muj chlap už ani nemá přehled kolik jich je.Domu je přinesu když není doma a když si toho náhodou všimne a nadechne se k výčitkám tak se na něj jen podívám a řeknu že už je to poslední a radši mlčí :lol:,ale porod amélie prožíváme všichni :lol:.Už sem nakazila celou rodinu i rodiče že mi furt někdo volá, píše jestli už rodíme :lol:.

Náhodou jsou to užasná zvířátka. Já je mám strašně ráda. Vždycky když k nim jdu už na mě všechny čumáčkujou přes okraj boxu. Všichni stojí na zadních že vypadaj jak klokánci :lol: a hvízdaj :lol: :srdce: Zlatíčka

Amélie už dnes vypadá opravdu blbě :think:
Tak dneska večer už to bude :lol: (to už říkám týden)

A jsem ráda že se tady schází pořád víc a víc morčecích mamin. srandovní je jak každej kupuje morče dětem a vlastně je to pro ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
1.3.13 20:14
@Kamča.dalmatinka píše: černá morčátka jsou uplně nejlepší. myslim si že ty si musí každý zamilovat i ten kdo na holátka není zvyklej a pak už ta závislost prostě propukne že chceš další a další barvičky :mrgreen:

to máš celkem pravdu, já jsem na chlupaté a skiníci se mi nelíbí(no spíš nelíbili :lol: ), ale jak jsem viděla ty tvoje černoušky tak bych je hned poňuchňala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný