Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
1.3.13 20:14

@Sarael nerada bych to řešila. dokud bude vše v pořádku tak raději počkám a budu doufat že to amélka zvládne co nejdříve sama. zatim nejsou žádné příznaky že by mělo být něco špatně. zatim se to vyvíjí myslim jak má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 20:20
@Kamča.dalmatinka píše:
A jsem ráda že se tady schází pořád víc a víc morčecích mamin. srandovní je jak každej kupuje morče dětem a vlastně je to pro ně :lol:

ehm… :oops: :mrgreen:

@Sisi137 píše:
to máš celkem pravdu, já jsem na chlupaté a skiníci se mi nelíbí(no spíš nelíbili :lol: ), ale jak jsem viděla ty tvoje černoušky tak bych je hned poňuchňala :mrgreen:

Taky se mi ty holata nelíbily, ale už říkám, že jsou taky hezký. 8) Hlavně ty černý. :*

A jestli se prokáže, že mám na chlupáče alergii (mám už měsíc nějaký blbý oči), tak si možná toho hrošíka koupíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.3.13 20:37

Já vždycky u těch nahatých zvířat (kočka, pes, morče, potkan…) říkám, že jsou tak škaredé až jsou krásné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 20:39

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/…133190_n.jpg http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/…075025_n.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/…821123_n.jpg @Sonule no vidíš, tak kdyby tvuj zájem neuvadl, tak černoušci se mi narodí za měsíc, jestli je teda dakotka opravdu březí. Tu sem ještě nakrejvat nechtěla :? přišlo to nečekaně(když sem měla nemocného čedárka tak se nic nezjistilo a nejspíš to byl stesk po samičce) tak sem je rozdělila klecí aby na sebe viděli a ta mrcha dakot k němu přelezla přes pletivo :?.Byli spolu nanejvejš 2 hodinky, ale dakot se zakulacuje že za chvilku předežene snad amélku :?
Budou to ale krásná miminka. Dakotka je moc pěkně stavěná a chedar má užasné ouška a hlavičku a krásně osrstěnej čumáček a je to to největší mazlící morče co sem kdy zažila. na obrázku vypadaj hnědý, ale jsou černý jak tma:-)ještě víc než tma:-)a dakot to je modelka:-d ta si focení normálně užívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 20:40

@Michaela23 to jo.Na první pohled každej řekne fuj jsou nemocný :lol: a pak už je nechtěj dát z ruky.jsou strašně teploučký a sametoučký:-).
je to jako horká broskev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.3.13 20:41
@Kamča.dalmatinka píše:A jsem ráda že se tady schází pořád víc a víc morčecích mamin. srandovní je jak každej kupuje morče dětem a vlastně je to pro ně :lol:

Ne ne, my koupili morcatka kdyz jeste nebyla mala na svete pro nas, teda spis pro me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 20:41

@Sonule a kdyby ses chtěla přijít pomazlit s morčatama na živo, tak mužeš kdykoliv.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.3.13 20:44
@Kamča.dalmatinka píše:
@Michaela23 to jo.Na první pohled každej řekne fuj jsou nemocný :lol: a pak už je nechtěj dát z ruky.jsou strašně teploučký a sametoučký:-).
je to jako horká broskev :lol:

Kamco, ty o nich tak krasne mluvis, to ctu jak kdybych to cetla z nejake pohadky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.3.13 20:45

No já si právě na výstavě koček poprvé hladila sphynxe a úplně mě překvapilo, jak to bylo sameťoučké a teploučké 8o Mamka z toho byla na větvi, jak kočky moc nemusí, tak tu si málem odnesla domů :mrgreen: :mrgreen: Takže předpokládám, že skinníci budou něco podobného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 20:51

@Kamča.dalmatinka

Jsou nádherný. Ta první fotka je boží. :srdce:

Ještě budu muset zpracovat Erika, tomu se (zatím) nelíbí. :jazyk:
Jaká je ta kůže na dotek? Já má pocit, že bych mu svou rukou tu kůžičku pořád nepříjemně (pro něj) hrnula.

A nebylo by ho k té naší paní Wořechovej škoda? 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 20:52
@Kamča.dalmatinka píše:
@Sonule a kdyby ses chtěla přijít pomazlit s morčatama na živo, tak mužeš kdykoliv.-)

Díky. ;)
Přijedeme a pak už bez něj nebudeme moct bejt, ne?! :P

A já než to sesmolím, tak ty už kůži vysvětlíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.13 20:53

Tak amélka ted hvízdala jak skřivánek. Uplně mě to vyděsilo, už sem si říkala že takle zpívaj miminka. Prý je to dobré znamení, tak snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 20:55

Aha tak už i Erik říká, že jsou to hezký netopýrci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
1.3.13 20:56
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak amélka ted hvízdala jak skřivánek. Uplně mě to vyděsilo, už sem si říkala že takle zpívaj miminka. Prý je to dobré znamení, tak snad ano.

Držim palce, ať je to ono a všechno v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.3.13 20:58

Mne se linej vsechny tyhle bezsrsty potvory( pes, potkani, morcata) jen teda kocky nemusim, ty me neberou a spis se mi hnusej :oops:
tahle cerna varianta je vazne uzasna.
Dnes jsem nadsene mluvila manzelovi o morcatech a ze jsem jej dnes chtela koupit dceri vymenou za dudel a ona potvora nechtela :mrgreen: a on nerekl ani slovo :think: tak nevim zda me poslouchal :mrgreen: ale je to na dobre ceste :pankac: i kdyz premyslim ze budu rozumna a poridim morce az po prazdninach, pac jedeme do CR na 3 tydny, tak at nemusim hledat jeste hlidani :think: a pokud dostanu morceod kamosky zaatkem dubna, tak poridim druhe taky v te dobe :mrgreen:
Oni maji tusim kluka a ma rok, kdyz mu poridim kamosku budou mit problem se szit? Bude treba dvou kleci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný