Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
2.3.13 19:18

Hele holky a proč vůbec skinníci stojí tolik šíleně moc peněz? :nevim: U nás se dlouhosrsťáci prodávají max. za 600 kč, ale to jsou už morčata s výstavními předpoklady, bez jediné chybičky. Tak by mě to docela zajímalo, jakto, že skinny stojí tolik.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
2.3.13 19:19

Ahojky holky,
Tak už je mám doma jsou nádherný. Kluci jak buci, mají svoje jména Honey a Hero, ale děti jim říkají Bertík a Vilík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 19:20

@Sarael všechno extra stojí hodně peněz :mrgreen:.navíc oni toho sežerou trojnásobně víc než chlupáči ;).Myslim si že kdyby stál 600 tak se nikomu ani nevyplatí je množit, proto že by na sebe ani nevydělali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 19:20

@morčák tak moc gratuluju k přírustkum :potlesk: a těšim se na fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
2.3.13 19:25

Teď se rozkoukávají a jen co se sklidní tak se je holky chystají vyfotit. Úplně jsem se do nich zamilovala. Když nám umřela ta první tak mě samotnou překvapilo jak mi chybí. Myslela jsem, že už jiná mít nebudeme, ale jak říkáte je to láska na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 19:28

My sme tiež čakali ako porodí naša čierna Strapka - bola už velikánska, tak sme čakali, že každú chvíľu porodí..dávali sme ju na noc aj od ostatných, aby bola sama, keby dačo, hýčkali sme ju a tak..A zrazu ráno syn kričal, že je mláďatko-ale vedľa Gulky! Vedeli sme, že aj tá je tehotná, ale bola oproti Strapke ešte chudá, tak sme to vôbec nečakali, mysleli sme že má ešte čas, tak sme boli dobre vyčumení 8o..bola v klietke s ostatnými, tí jej tam behali hore-dole akolo malého :? Aj sme sa chvíľu báli, či mu nezlomili nôžku alebo či neporodila predčasne..maličké len tak divne ležalo..nikdy sme morčacie mláďa nevideli :) No a potom sa rozhýbalo a je z neho krásny morčík :D Gulka obrovská nebola preto, lebo čakala iba tohto jedného drobca..no ale čo sme mi mohli vedieť, to sme ani netušili :lol:

Příspěvek upraven 02.03.13 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
2.3.13 19:29

Ježiš já už šla na jistotu, že tu budou fotky mimin. Já jí mít doma, tak už se snad na ní nemůžu ani podívat. :mrgreen:

Co nějaký zaklínadlo by nefungovalo? :mrgreen:

Naše morče sice na záchod chodí, ale zato v něm teď začalo i spát. :roll: Dáma… :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.3.13 19:42

@Deborah Jééé, to je krásné, už se nemůžu dočkat, až budu mít jednou taky svoje mimča. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 20:11

@Deborah tak to se nemužu už taky dočkat. Já nikdy žádné mládě nezažila. V 6 letech kotata :mrgreen: a jinak se mi nemnoží ano paví oka v akvárku :?.Dokonce ani naše fenka nikdy nezabřezla za 18 let :lol: takže já se obávám že sem prostě prokletá a nic s toho ani nebude :? :mrgreen:

A dneska jsou ty pohyby tak zřetelné, že jsme viděli uplně celou pacičku jak otisk na bříšku :lol:,pak zase takovej malinkatej čumáček, nebo prdelku, je to prostě nádhera :srdce: sem zamilovaná do nich už ted

Soni já se taky na ní nemužu ani podívat. ted si žere banán aby nabrala třeba energii s cukru, tak snad večer :lol:

Holky dneska už to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:15

Nene, Kamco ta si to nechava na chvili kdy vytahnete vsichni paty z baraku minimalne na pul dne :mrgreen:
Morcaku a ty mas jake morcatka, sourozence?
Kamco tak papiry sem nedavej, treba jednou nejake papirove koupim ;-)
a to ti skinnici fakt tak moc zerou, jo? tak to je nechci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155

@Kamča.dalmatinka či ich dokážeš predať, keď už teraz si si ich zamilovala :lol: A to keď ich uvidíš a budeš ich mať v rukách :* Možno si ich všetky necháš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty

Ahoj holky, můžu se přidat?

• Citovat
  • Upravit
48576
2.3.13 20:16

@Mirii nemaj srst, takže musí žrát aby se zahřála ;).Mě to ani tak nepřijde, proto že mám chlupáče u skinu, tak rozdíl vidět nemužu :lol:,ale kdyyž sem měla jen chlupáče, tak snědl sám o mnoho mnoho méně :lol:,ale ono je rozdíl když máš jednoho skina a 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 20:17

A kolik skinnu mas? jen Amalku a Tristana? snad si dobre pamatuji jmena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 20:18

@Mirii my máme chlpáčov a tí žerú stále :lol: No, občas aj spia :lol: Ja hovorím, že morčatá iba žerú a serú..a robia nám radosť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný