Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.3.13 21:48

SKINY A SKINY-vždy se narodí skiny, teda měl by když je to čistá linie skinu

GEBOVKAA to znamená že rodiče byli skiny a chlupáč nebo skiny a genovka. Genovka je prostě lepší morče jehož jedním z rodiču je skiny a tak je větší pravděpodobnost že dá v poměru více skinu než kdyby to bylo pouze s chlupáčem.
chápete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:49

@Lily007 tak to moc gratuluji a těšim se na foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.3.13 21:52

@Kamča.dalmatinka Už jsem se dočetla k tomu seznamu morčat, fíha :) A to se mi všichni diví, že mám 4 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:54

Pardon já občas než dočtu a odpovim tak zas zapomenu :kytka:
4 je taky krásnej počet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 21:58
@Kamča.dalmatinka píše:
SKINY A SKINY-vždy se narodí skiny, teda měl by když je to čistá linie skinuGEBOVKAA to znamená že rodiče byli skiny a chlupáč nebo skiny a genovka. Genovka je prostě lepší morče jehož jedním z rodiču je skiny a tak je větší pravděpodobnost že dá v poměru více skinu než kdyby to bylo pouze s chlupáčem.
chápete?

Jasny. Takze kdyz pripustis genovku s chlupacem, i tak se muze narodit skinny ze jo?
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 22:04
@Eemii píše:
Jasny. Takze kdyz pripustis genovku s chlupacem, i tak se muze narodit skinny ze jo? :D

muže ale pravděpodobnost je malá. nemělo by to chovatelskej význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.3.13 22:05

U nás to původně měli být jen 2 samci, ale příroda chtěla jinak a je z nich 4 členná rodina :mrgreen: Ale už jsou rozdělený, táta se synem a máma s dcerou a tím je konec s množením. Ale porod jsem stihla. Celý noci jsem kvůli tomu nespala a pak fakt začala rodit v noci. Neskutečnej zážitek :) A hned jak jsem je viděla, tak bylo rozhodnuto, že nám zůstanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 22:13
@tamata píše:
U nás to původně měli být jen 2 samci, ale příroda chtěla jinak a je z nich 4 členná rodina :mrgreen: Ale už jsou rozdělený, táta se synem a máma s dcerou a tím je konec s množením. Ale porod jsem stihla. Celý noci jsem kvůli tomu nespala a pak fakt začala rodit v noci. Neskutečnej zážitek :) A hned jak jsem je viděla, tak bylo rozhodnuto, že nám zůstanou :)

tak to muselo být krásné a taky sem na to strašně zvědavá :srdce: a je super že vám vyšel takle páreček že má tatínek i maminka k sobě své dítě a kamaráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 22:17

Hlášení s porodu :lol:.Otevřená na 3,nežere ani oblíbenou okurku tak jsme zas o krok dál :lol:
Otevřená na 3 a nekrvácí. Ani nebudu říkat kolikrát denně kontroluj morčecí frndu, jinak budu za uchyla :lol: ale mám takovej strach aby nezačla krvácet a já si toho nevšimla, v těch hoblinách a seně bych to nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.3.13 22:23

Ty jo, tak to já bych to takhle nepoznala. Já jsem jen pořád chodila kontrolovat. Ve dne v noci. A nakonec rodila ve dvě ráno Já se vzbudila, když lezlo první morče. Vzbudilo mě kvíkání. A vlastně jsem tehdy byla těhotná i já, tak jsem z toho byla úplně na měkko :lol:
Držím palce :palec: Když nejí okurku, tak už jde do tuhýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 22:29

@tamata děkuji.to říkáme už týden :lol:
Ale dneska už to klapne.

Já se ted snažim pochopit genetiku barev. Něco sem si pujčila ke čtení a tady je to taky pěkně rozepsané, tak jestli se někdo chcete zjančit tak mrkněte
 http://www.halelujahskinny.cz/genetika/

Vubec tomu nerozumim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.3.13 22:38

@Kamča.dalmatinka Genetika je fakt mazec, když se do začátku naučím rozeznávat všechny barvy a poznat rozdíl mezi krémem, šafránem, ice cream, atd atd.., tak budu ráda! to by bylo dost blbý, kdybych prodávala mimina a nevyznala se pořádně ani v barvách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 22:41

Holky nechte toho uz, ja vam ty porody zavidim..

Kamco, tak ze by uz? Rano se zas doctem, ze nic :lol:

Jako genetika je mazec, nikdy jsem tomu nerozumnela a nechapala, ze nekdo ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 22:43

Já budu vubec ráda když poznám pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.3.13 22:55

A poznat pohlavi u miminka neni zas tak jednoduchy ne? nebo si to pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný