Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
SKINY A SKINY-vždy se narodí skiny, teda měl by když je to čistá linie skinu
GEBOVKAA to znamená že rodiče byli skiny a chlupáč nebo skiny a genovka. Genovka je prostě lepší morče jehož jedním z rodiču je skiny a tak je větší pravděpodobnost že dá v poměru více skinu než kdyby to bylo pouze s chlupáčem.
chápete?
@Kamča.dalmatinka Už jsem se dočetla k tomu seznamu morčat, fíha
A to se mi všichni diví, že mám 4 ![]()
Pardon já občas než dočtu a odpovim tak zas zapomenu ![]()
4 je taky krásnej počet ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
SKINY A SKINY-vždy se narodí skiny, teda měl by když je to čistá linie skinuGEBOVKAA to znamená že rodiče byli skiny a chlupáč nebo skiny a genovka. Genovka je prostě lepší morče jehož jedním z rodiču je skiny a tak je větší pravděpodobnost že dá v poměru více skinu než kdyby to bylo pouze s chlupáčem.
chápete?
Jasny. Takze kdyz pripustis genovku s chlupacem, i tak se muze narodit skinny ze jo?
![]()
@Eemii píše:
Jasny. Takze kdyz pripustis genovku s chlupacem, i tak se muze narodit skinny ze jo?
muže ale pravděpodobnost je malá. nemělo by to chovatelskej význam.
U nás to původně měli být jen 2 samci, ale příroda chtěla jinak a je z nich 4 členná rodina
Ale už jsou rozdělený, táta se synem a máma s dcerou a tím je konec s množením. Ale porod jsem stihla. Celý noci jsem kvůli tomu nespala a pak fakt začala rodit v noci. Neskutečnej zážitek
A hned jak jsem je viděla, tak bylo rozhodnuto, že nám zůstanou ![]()
@tamata píše:
U nás to původně měli být jen 2 samci, ale příroda chtěla jinak a je z nich 4 členná rodinaAle už jsou rozdělený, táta se synem a máma s dcerou a tím je konec s množením. Ale porod jsem stihla. Celý noci jsem kvůli tomu nespala a pak fakt začala rodit v noci. Neskutečnej zážitek
A hned jak jsem je viděla, tak bylo rozhodnuto, že nám zůstanou
tak to muselo být krásné a taky sem na to strašně zvědavá
a je super že vám vyšel takle páreček že má tatínek i maminka k sobě své dítě a kamaráda ![]()
Hlášení s porodu
.Otevřená na 3,nežere ani oblíbenou okurku tak jsme zas o krok dál ![]()
Otevřená na 3 a nekrvácí. Ani nebudu říkat kolikrát denně kontroluj morčecí frndu, jinak budu za uchyla
ale mám takovej strach aby nezačla krvácet a já si toho nevšimla, v těch hoblinách a seně bych to nepoznala.
Ty jo, tak to já bych to takhle nepoznala. Já jsem jen pořád chodila kontrolovat. Ve dne v noci. A nakonec rodila ve dvě ráno Já se vzbudila, když lezlo první morče. Vzbudilo mě kvíkání. A vlastně jsem tehdy byla těhotná i já, tak jsem z toho byla úplně na měkko ![]()
Držím palce
Když nejí okurku, tak už jde do tuhýho ![]()
@tamata děkuji.to říkáme už týden ![]()
Ale dneska už to klapne.
Já se ted snažim pochopit genetiku barev. Něco sem si pujčila ke čtení a tady je to taky pěkně rozepsané, tak jestli se někdo chcete zjančit tak mrkněte
http://www.halelujahskinny.cz/genetika/
Vubec tomu nerozumim ![]()
@Kamča.dalmatinka Genetika je fakt mazec, když se do začátku naučím rozeznávat všechny barvy a poznat rozdíl mezi krémem, šafránem, ice cream, atd atd.., tak budu ráda! to by bylo dost blbý, kdybych prodávala mimina a nevyznala se pořádně ani v barvách. ![]()
Holky nechte toho uz, ja vam ty porody zavidim..
Kamco, tak ze by uz? Rano se zas doctem, ze nic ![]()
Jako genetika je mazec, nikdy jsem tomu nerozumnela a nechapala, ze nekdo ano ![]()
A poznat pohlavi u miminka neni zas tak jednoduchy ne? nebo si to pletu?