Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21905
2.3.13 21:19

Co to znamena genovy? Jako ze muze mit se skinny samickou i chlupaty mimina?

A co by se stalo, kdyby se dali dohromady skinny a chlupac?

Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 21:19

My sme rozmýšľali aj nad cuy..no čo nás odradilo je, že sa krátko dožijú :? cca 3 roky, možno o trochu viac..to sa mi zdá málo..zrovna si ho človek oblúbi a už umre :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 21:21
@Deborah píše:
My sme rozmýšľali aj nad cuy..no čo nás odradilo je, že sa krátko dožijú :? cca 3 roky, možno o trochu viac..to sa mi zdá málo..zrovna si ho človek oblúbi a už umre :?

Vazne? Aha, no tak to je vyreseno.To nechci. Asi jsou moc preslechteni no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
2.3.13 21:24

Má skiny geny, tatínek skinny maminka US Tedy, je nádherný oranžový s bílou, bohužel je syn na něj alergický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.13 21:26
@Kamča.dalmatinka píše:
A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc :mrgreen:.Je to strašnej adrenalin :mrgreen:

No, aj mňa to strašne fascinuje, ako prichádzajú na svet nové životy :srdce: keby sme mali viac miesta, určita chováme vo väčšom. Ešte chceme aj činčiliatka :lol: a raz snáď zbudujeme k zajovi samicu a budeme chovať aj zajačikov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:33
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
@Eemii píše:

A co by se stalo, kdyby se dali dohromady skinny a chlupac?

Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:19

no měla bys pak genové morče :lol: a možná mezitim i skinyho :lol:
genovka se používá na zlepšení kvality morčete, takže křížit se zverimexákem je hloupost a používaj se opravdu jen pěkné genovky na chov ;).
Já mám červeno bílou a strašně se těšim na první genátka, ale ty budou až v léte, zatim je canche malá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:34
@hajánek76 píše:
Má skiny geny, tatínek skinny maminka US Tedy, je nádherný oranžový s bílou, bohužel je syn na něj alergický

prosim o foto. Oranžovo bílého bych si moc přála :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:35
@Sonule píše:
Ty chceš tohle prožívat každý měsíc? 8o :mrgreen:No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození. :jazyk:

Jestli tohle dobře dopadne, tak to bude jako droga. Jestli to dopadne špatně, tak nejspíš vše prodám a skončim na začátku, proto že by to pro mě byla rána :,( a nebo budu mít pouze mazlíky
Ted ty co mám bych pryč nedokázala dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:38

@Deborah a není vaše králíčanda už stará, Myslim že i králíci by měli mít mladé nejpozději do roka. Činčilky jsou také moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.3.13 21:39

@Kamča.dalmatinka Já to nečetla všechno, můžu se zeptat kolik že těch morčat máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 21:39

A tady je zrovna u krmelce taky jedno takové morčátko :lol:

http://pontu.eenet.ee/…er/siga.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.3.13 21:40
@Kamča.dalmatinka píše:
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
no měla bys pak genové morče :lol: a možná mezitim i skinyho :lol:
genovka se používá na zlepšení kvality morčete, takže křížit se zverimexákem je hloupost a používaj se opravdu jen pěkné genovky na chov ;).
Já mám červeno bílou a strašně se těšim na první genátka, ale ty budou až v léte, zatim je canche malá:-)Jo aha.Takze ji pripustis se skinny samcem?Takze muzou byt hola i chlupata mimina,ze?Se ptam jak dement,ale tomuhle ja vubec nerozumim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.3.13 21:45

Já tomu taky nerozumim, to oznaceni genove znamena teda vlastne co? A kdyz pripustis skinny a skinny tak nemas genovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.3.13 21:45

AHojky Kami. tak my dnes rodíme :-) přišla jsem do pokoje a najednou vidím jak samec litá sem a tam a kouknu do domku a ona má vedle sebe malýho :-) užasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
2.3.13 21:46
@Kamča.dalmatinka píše:
Jestli tohle dobře dopadne, tak to bude jako droga. Jestli to dopadne špatně, tak nejspíš vše prodám a skončim na začátku, proto že by to pro mě byla rána :,( a nebo budu mít pouze mazlíky
Ted ty co mám bych pryč nedokázala dát

To ona tě právě schvalně napíná, protože ví, že je to poprvé. ;)
Pak je vyprdne jako nic ve spaní s napůl otevřeným okem a ještě bude namachrovaná, že vy jste tolik nadělali kolem a ona ví, co dělá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný