Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co to znamena genovy? Jako ze muze mit se skinny samickou i chlupaty mimina?
A co by se stalo, kdyby se dali dohromady skinny a chlupac?
Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:19
My sme rozmýšľali aj nad cuy..no čo nás odradilo je, že sa krátko dožijú
cca 3 roky, možno o trochu viac..to sa mi zdá málo..zrovna si ho človek oblúbi a už umre ![]()
Vazne? Aha, no tak to je vyreseno.To nechci. Asi jsou moc preslechteni no
Má skiny geny, tatínek skinny maminka US Tedy, je nádherný oranžový s bílou, bohužel je syn na něj alergický
@Kamča.dalmatinka píše:
A chci teda aspon 13 samic abych měla mladé každej měsíc.Je to strašnej adrenalin
No, aj mňa to strašne fascinuje, ako prichádzajú na svet nové životy
keby sme mali viac miesta, určita chováme vo väčšom. Ešte chceme aj činčiliatka
a raz snáď zbudujeme k zajovi samicu a budeme chovať aj zajačikov ![]()
@Eemii píše:A co by se stalo, kdyby se dali dohromady skinny a chlupac?
Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:19
no měla bys pak genové morče
a možná mezitim i skinyho ![]()
genovka se používá na zlepšení kvality morčete, takže křížit se zverimexákem je hloupost a používaj se opravdu jen pěkné genovky na chov
.
Já mám červeno bílou a strašně se těšim na první genátka, ale ty budou až v léte, zatim je canche malá:-)
@hajánek76 píše:
Má skiny geny, tatínek skinny maminka US Tedy, je nádherný oranžový s bílou, bohužel je syn na něj alergický
prosim o foto. Oranžovo bílého bych si moc přála ![]()
@Sonule píše:
Ty chceš tohle prožívat každý měsíc?![]()
No někdo leze na 8-mi tisícovky, někdo skáže z věže do vody, Kamča chová samice bez smyslu pro rození.
Jestli tohle dobře dopadne, tak to bude jako droga. Jestli to dopadne špatně, tak nejspíš vše prodám a skončim na začátku, proto že by to pro mě byla rána
a nebo budu mít pouze mazlíky
Ted ty co mám bych pryč nedokázala dát
@Deborah a není vaše králíčanda už stará, Myslim že i králíci by měli mít mladé nejpozději do roka. Činčilky jsou také moc hezké
@Kamča.dalmatinka Já to nečetla všechno, můžu se zeptat kolik že těch morčat máš? ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
http://chs-kamtes.hostuju.cz/…isobell3.jpg
no měla bys pak genové morčea možná mezitim i skinyho
genovka se používá na zlepšení kvality morčete, takže křížit se zverimexákem je hloupost a používaj se opravdu jen pěkné genovky na chov.
Já mám červeno bílou a strašně se těšim na první genátka, ale ty budou až v léte, zatim je canche malá:-)Jo aha.Takze ji pripustis se skinny samcem?Takze muzou byt hola i chlupata mimina,ze?Se ptam jak dement,ale tomuhle ja vubec nerozumim
Já tomu taky nerozumim, to oznaceni genove znamena teda vlastne co? A kdyz pripustis skinny a skinny tak nemas genovku?
AHojky Kami. tak my dnes rodíme
přišla jsem do pokoje a najednou vidím jak samec litá sem a tam a kouknu do domku a ona má vedle sebe malýho
užasný ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Jestli tohle dobře dopadne, tak to bude jako droga. Jestli to dopadne špatně, tak nejspíš vše prodám a skončim na začátku, proto že by to pro mě byla ránaa nebo budu mít pouze mazlíky
Ted ty co mám bych pryč nedokázala dát
To ona tě právě schvalně napíná, protože ví, že je to poprvé. ![]()
Pak je vyprdne jako nic ve spaní s napůl otevřeným okem a ještě bude namachrovaná, že vy jste tolik nadělali kolem a ona ví, co dělá. ![]()