Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21941
2.3.13 14:40

Kamciny samici bych rvala petrzel horem dolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.3.13 14:44

@Eemii Taky jsem nad tím přemýšlela, když jsem to psala!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 14:46

@Sarael petržele jí dávám každej den celou kopu a vidíš jak pusobí :lol: podle mě je to blbost. navíc je to bráno kvuli tomu že to prý negativně pusobí na ženy, tak na morčata prej taky, ale jak říkám podle mě je to naprostá kravina a ještě sem neslyšela že by po petržely morče mělo problém :lol:.morče má jiné zažívání než žena a ani u ženy sem teda neslyšela že by po tom porodila potratila

takže krmim normálně, ale dávám hodně zeleniny pořád a jí dávám jen víc kopru proto že ten prej je dobrej na kojení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 14:47
@Eemii píše:
Kamciny samici bych rvala petrzel horem dolem :mrgreen:

já jí dávám množství že by porodil i kun a nic :lol:.Jestli náhodou nepusobí opačně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 14:50

@Eemii a nechceš nákého ode mě? doprava není problém a já bych strašně ráda abych o nákém dítěti věděla jak se má, jak se vyvíjí a tak a dám slevu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 17:04

Tak furt nic. Amélka si skáče po svém boxíku, nechává si svítit sluníčko do svého morčecího ksichtíku :mrgreen: a vypadá spokojeně. Mimina se v ní dnes melou že sem chvilkama měla strach že vyskočí jinou dírou :lol:
Myslim si že rodit se jí prostě nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.3.13 17:11

@Kamča.dalmatinka ja sem pokazde nakouknu kdyz vidim ze sviti oko a nic :cert: :mrgreen:
jak vubec vypadaji takove morceci papiry? Nemas fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
2.3.13 17:42

Kamčo, máš pěkné stránky, s dovolením jsem nakoukla. Hned bych si jedno morčátko pořídila i kvůli klukům. Líbí se mi ty skříňové boxy. To je super nápad. :potlesk: Jenom prostě mám strach kvůli psům. Oni by to měli jak televizi a nejspíš by se snažili dostat do těch boxů. Kdoví, jak vysoko vyskočí bloodhound. :zed: No začnu přemýšlet, jak by to šlo udělat. :oops: :oops: :oops: Jindrovi se ty holátka taky líbí nebo aspoň nemá nic proti. Mu se líbí i psí naháči. Hned mě začal poučovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
2.3.13 17:46

My už jsme teda měli králíčka se segrou, když jsem ještě bydlela u našich. A morčata jsme měli 2, ale je to už víc jak 10let zpátky. :roll:

Pokud se ty mimina hýbou, tak dobrý, horší kdyby se přestaly hýbat, To hned valte na veterinu. šak to znáš, když žena přenáší, placenta přestává mimču stačit a musí se vyvolat porod. Tak aby ti mrňousci ještě v mamině neumřeli. Přiznám se, že už začínám mít trochu strach. Máš na telegfonu nějakého dobrého a schopného veta? Nejlépe kdyby si maminu prohlídl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.3.13 17:52

@Kamča.dalmatinka Tak vidim ze porad nic. Kamco, ses si 100% jista, ze je Amelie tehotna?? :mrgreen: uz me po tom tydennim cekacim vypeti napadaji ruzne moznosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 18:49

Tak stav prvorodičky zustává nadále stejný. nenažraná uběhaná rozára :lol:.otevřená na tři :mrgreen:

Veterináři nevolám, ale mám na telefonu chovatelky co už to maj za sebou stokrát a prý se stále nemám znepokojovat. prý má rodit každou chvilku, ale to už si myslím týden :cert:.

K veterináři jí mám vzít prý pouze kdyby problém nastal :? a nebo kdyby neporodila do 6tého :lol:.Neměla by se zas zbytečně plašit a já taky né. Myslim si že si spoustu chovatelek hodně oddychne až naše amélka porodí, proto že je přestanu otravovat :oops:.
Já nevim jak to že musim mít vždy něco extra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 18:51

@Almondea tak to sem tě asi taky nakazila :lol:.tak to čenčnem. ty mě štěně a já ti morče a ještě ti tak 20tisíc doplatim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 19:03

A morčecí papíry mám i v meilu, ale nevim jak sem vložit a jestli vubec smim aby pak někdo nevydával svoje za mé :lol:
na přední straně je prostě hlavička chovatelského klubu
datum narození, počet odchovaných mládat, jméno, později i číslo registrace a z druhé strany jsou rodiče, praroridě, prapra pra rodiče atd..matky i otce, prostě celá famílie až do x tého kolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 19:04

A si mě almond tak vystrašila :( že ted už vubec neusnu, ale vypadá furt velmi aktivně, myslim si že se prostě jen necítí být ještě matkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.13 19:06

A dnes když svítilo na ně slunce, tak sem si všimla že i v dakotce se to pěkně mele, tak snad i ona bude o. k.zabřezla mi neplánovaně brzo ve 4 měsících a trochu se bojim aby nakonec neporodila dřív než amélka :lol:.Nakonec amélka porodí a budeme čekat zase na dakotku :lol:,ale to vás budu už zásobovat fotečkama maličkých(moc doufám že to bude vše o. k) že to čekání mi nepřijde tak hrozný :lol:
Je to svinstvo to čekání :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný