Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Deborah to mu vubec neublíží že je nadrženej. Nejspíš má náká tvá samička říji, ale já mám takle 3 samce co nepřipouštim a samice maj říji a maj prostě smulu ![]()
Souhlasim s leontýn že hned po odstavu bych samičky nepřipouštěla. Váhy nemaj nic moc tak at si ještě odpočinou ![]()
Ty to, tu to je napínavější než detektivka
![]()
Tak doufám že brzy budou fotečky miminek ![]()
Kamčo, četla jsem že máš těch morčat několik, jak je máš uskladněné? Já jsem byla ráda že jsem doma našla vhodné místo pro 1 klec ![]()
@Michaela23 Odpovím za Kamču - resp. za sebe - já měla jeden čas taky těch morčátek povícero.
Mám od truhláře udělanou „morčatárnu“, morčopanelák, nebo tomu každý říkejte jak chcete
A teda ne jednu, ale dvě ![]()
viz. http://leontine.webnode.cz/bydleni/
@Leontine krásné bydlení. Já mám problém s tím, že mi ty potvůrky zdrhali, nakonec jsem na spaní musela zvolit klece, protože naše morčátka si jako noclehárnu zvolily místo za TV ![]()
Ahoj holky,
prosím nevíte zda existuje nějaké tiché pitko pro morče? Máme klasické pítko plastové s kovovou trubičkou s kuličkou, ale dělá to strašný kravál a pije velmi dlouho. Máme ji v obýváku, je hodně komunikativní, nechci ji dávat kvůli tomu do jiného pokoje. Jinak teče to normálně, klec máme plastovou. Děkuju za vaše rady.
Mám to stejné jak leontin-morčatárnu, akorát já mám v té skříni 4 patra:-)
A pak mám ještě klasickej regál a tam mám umístěné morčecí boxy 100×50
Já mám morčátka v místnosti určené jen pro ně takže je neslyšim když nenechám otevřené dveře. jen přez den je teda přesouvám do obýváku proo že mám vše na kolečkách a nebo je pouštím do výběhu takže mě nijak neruší.
Pokud tě pítko ruší, tak už jedině dávat vodu do nádoby a často měnit
.
@Michaela23 a hlavně náklady na výrobu jsou velmi nízké. Já koupila starou skřín za 300.Vlepila sem jen lino a je to ![]()
@Mamango No, mě se zdá, že to co jsem dávala odkaz je bezkuličkové???
Něco jako se dělá to celoskleněné pro křečky a myši.
Pak už jedině ta miska.
@Kamča.dalmatinka
No, já měla obě morčatárny od truhláče na míru, á 3500,– ![]()