Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka
Snad ten balón už brzy splaskne.
Že jí to taky baví, být pořád jak pytel brambor. ![]()
@Kamča.dalmatinka no já doufám, že zítra už tu budou fotky mimin… já moc pohyby neviděla, u těch dlouhosrsťáků je občas problém rozeznat i břicho
držím pěstičky, ať se to dnes konečně povede ![]()
Tak co je novyho??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nic!!!
jako ale to uz prestava byt sranda. Ja uz jsem taky na nerv ![]()
Já nevim, to neznám, ale obecně morčata luštěniny nesmí, ale prodávaj spoustu věcí pro morčata co morčata nesmí. Třeba ty ovocné dropsy kde je moučka a mléko, jogurtové přísady, nebo tyčinky lepené medem s ořechy
tak já bych luštěniny nedávala, bála bych se nafouknutí
jeden balon tady stačí ![]()
Jo nic nového:-D.maty než šel spát tak říkal až se ráno vzbudim tak už budou u amálky vajíčka a pak je zahřejem a budou morčata
,tak ještě zítra budu muset vysvětlit že se nelíhnou z vajec jak dinosauři, asi sem něco ve výchově přeskočila ![]()
@Sisi137 neboj,já už taky šílim:-D
.Když slyšim něco divného hned tak letim a tluče mi strašně srdce
a pak tam zevluju a hmouřim abych něco v té její jeskyni viděla a pak sem nas… že nic nevidim ![]()
Už má jen dva dny a bude už se to muset asi nějak řešit, proto že 2.3 je asi ten nejposlednější možný termín porodu
tak nevim jak se postupuje dál, ale klidně bych šla rodit za ní aby už to bylo(no to kecám, asi bych nešla ![]()
@Kamča.dalmatinka
Jak poslední možný termín? Jakože 72.den od oddělení samce?
Před porodem se břicho zase stahuje - mimča mají míň místa k pohybu ![]()
@Leontine ano 72 bude od oddělení od samce 1.3 tak počítám že do 2.3 to prostě musí být. To je do soboty ![]()
@Kamča.dalmatinka Aha, tak to jo…no pak bych už asi zvažovala, že si v pondělí dojedu pro oxytocin. Ikdyž může v pohodě sama porodit i potom.
Budu držet palce, t vylezou co nejdřív mršky ![]()
@Leontine píše:
@Kamča.dalmatinka Aha, tak to jo…no pak bych už asi zvažovala, že si v pondělí dojedu pro oxytocin. Ikdyž může v pohodě sama porodit i potom.
Budu držet palce, t vylezou co nejdřív mršky
Fíha to jsou i pro morčata takové metody jo
. Tak tomu bych se raději vyhla. s tim nemám zrovna nejlepší zkušenost u sebe
tak snad to do té doby dá sama ![]()
Už sem s toho mírně šílená. Zítra už budu asi i sprostá ![]()
Děkuji. Tak pořád nic
a nic nenasvědčuje že by něco mělo být
tak ráno zas čekejte že nic
Dobrou noc.Dnes jdu už spát ![]()