Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
28.2.13 20:13

@Kamča.dalmatinka
Snad ten balón už brzy splaskne.

Že jí to taky baví, být pořád jak pytel brambor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.2.13 20:14

@Kamča.dalmatinka no já doufám, že zítra už tu budou fotky mimin… já moc pohyby neviděla, u těch dlouhosrsťáků je občas problém rozeznat i břicho :mrgreen: držím pěstičky, ať se to dnes konečně povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.2.13 20:39

Tak co je novyho??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nic!!! :mrgreen: jako ale to uz prestava byt sranda. Ja uz jsem taky na nerv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 20:45

Já nevim, to neznám, ale obecně morčata luštěniny nesmí, ale prodávaj spoustu věcí pro morčata co morčata nesmí. Třeba ty ovocné dropsy kde je moučka a mléko, jogurtové přísady, nebo tyčinky lepené medem s ořechy :nevim: tak já bych luštěniny nedávala, bála bych se nafouknutí :lol: jeden balon tady stačí :lol:

Jo nic nového:-D.maty než šel spát tak říkal až se ráno vzbudim tak už budou u amálky vajíčka a pak je zahřejem a budou morčata :mrgreen:,tak ještě zítra budu muset vysvětlit že se nelíhnou z vajec jak dinosauři, asi sem něco ve výchově přeskočila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 20:49

@Sonule řepa je skvělá. To jí jako zdroj céčka bohatě stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 20:52

@Sisi137 neboj,já už taky šílim:-D :mrgreen:.Když slyšim něco divného hned tak letim a tluče mi strašně srdce :oops: a pak tam zevluju a hmouřim abych něco v té její jeskyni viděla a pak sem nas… že nic nevidim :?
Už má jen dva dny a bude už se to muset asi nějak řešit, proto že 2.3 je asi ten nejposlednější možný termín porodu :? tak nevim jak se postupuje dál, ale klidně bych šla rodit za ní aby už to bylo(no to kecám, asi bych nešla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 21:02

@Kamča.dalmatinka
Jak poslední možný termín? Jakože 72.den od oddělení samce?
Před porodem se břicho zase stahuje - mimča mají míň místa k pohybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 21:11

@Leontine ano 72 bude od oddělení od samce 1.3 tak počítám že do 2.3 to prostě musí být. To je do soboty :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 21:13

@Kamča.dalmatinka Aha, tak to jo…no pak bych už asi zvažovala, že si v pondělí dojedu pro oxytocin. Ikdyž může v pohodě sama porodit i potom.
Budu držet palce, t vylezou co nejdřív mršky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 21:52
@Leontine píše:
@Kamča.dalmatinka Aha, tak to jo…no pak bych už asi zvažovala, že si v pondělí dojedu pro oxytocin. Ikdyž může v pohodě sama porodit i potom.
Budu držet palce, t vylezou co nejdřív mršky :andel:

Fíha to jsou i pro morčata takové metody jo 8o. Tak tomu bych se raději vyhla. s tim nemám zrovna nejlepší zkušenost u sebe :? tak snad to do té doby dá sama :|
Už sem s toho mírně šílená. Zítra už budu asi i sprostá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 21:56

@Kamča.dalmatinka tak ráno se těším na fotky prťat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 22:27

@Kamča.dalmatinka Ja pichala oxytocin ted Pollynce… :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.13 22:27

@Kamča.dalmatinka Ja pichala oxytocin ted Pollynce… :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.2.13 22:36

Tak at je vas rano vic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.13 23:04

Děkuji. Tak pořád nic :? a nic nenasvědčuje že by něco mělo být :? tak ráno zas čekejte že nic :pankac: Dobrou noc.Dnes jdu už spát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný