Motání hlavy v obchodech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
21.3.16 21:19

A co psychika? Ja jsem to taky mela predtim jen v obchode a sem tam venku a ted to mam cely den. Je to peklo zit takovy zivot. Porad cekam kdy to semnou sekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.3.16 21:21
@Anonymní píše:
Taky jsem to měla, myslela jsem že jen o krční páteře.. v obchodech taky hlavně v frontě u kasy. Jednoho dne mě přepadl panický atak (poprvé v životě, nevěděla jsem co to je) moje neuroložka/psycholožka mi to vysvětlila.. léčili jsme ten atak, snažila jsem se s tím pracovat a ono to motání hlavy opravdu přešlo! Po snad 5ti letech!! Ted mám jen to občasné motání ale jen od krční páteře.

Ano, tyto pocity a příznaky jsou zcela typické pro úzkosti a panické ataky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 21:23

Holky a ještě dotaz, co děláte v tom krámě když vás to chytne? Já jako nevím co dělat. Snažím se chovat normálně, ale přijde mi že se motám. Je to na prd, ptz si chci něco vybrat a ono to pořádně nejde. Z

• Citovat
  • Upravit
7157
21.3.16 21:44
@Anonymní píše:
Holky a ještě dotaz, co děláte v tom krámě když vás to chytne? Já jako nevím co dělat. Snažím se chovat normálně, ale přijde mi že se motám. Je to na prd, ptz si chci něco vybrat a ono to pořádně nejde. Z

Snazim se nepanikarit. Uz to mam dva roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 22:06

Jéj holky vy tu ze mě děláte blázna :D. Jako sem tu v Anglii 2 týdny, samozřejmě že je to trochu stres, to zase nebudu říkat, že ne. Ale měla sem štěstí a mám fakt super rodinu, a rozhodně se nepředřu. Třeba dneska sem se vlastně celý den flákala a pak právě chtěla jít nakupovat. Tak já opravdu nevím. Já sem přesvědčená, že je to od tý krční páteře, když už jsem to měla předtim. Z

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.16 16:51

Tak koukám, že už jsem nikdo neodepsal. Holky, tak nevíte nějakou radu? Dnes jsem se motala už i v noci, když sem se probudila tak sem se motala. Nevíte nějaký zázračný cvik třeba? Já si našla něco na netu, cvičim dva dny takže zatim žádný zázrak. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
7157
23.3.16 17:21
@Anonymní píše:
Tak koukám, že už jsem nikdo neodepsal. Holky, tak nevíte nějakou radu? Dnes jsem se motala už i v noci, když sem se probudila tak sem se motala. Nevíte nějaký zázračný cvik třeba? Já si našla něco na netu, cvičim dva dny takže zatim žádný zázrak. Zakladatelka

Zkousej ty cviky a uvidis. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast