Mozilla Firefox - nastavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3429
24.5.13 10:28

Mozilla Firefox - nastavení

Ahoj holky, snad se tu najde někdo, kdo poradí. Můj problém s Mozillou je následující - nefunguje nastavení jako domovská stránka, mazání historie apod. Respektive funguje, ale jenom do chvíle, než prohlížeč zavřu, po znovuotevření se nastavení vrátí na původní.
Dělá to od té doby, co manžel promazal cookies, ale jenom na mém účtu, jemu to funguje normálně. Ani nevím, jestli to má souvislost, promazává to běžně a nikdy dřív problém nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.5.13 11:15

Bude chyba někde v nastavení, já mažu cookies téměř každý den a v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.5.13 11:24

@martina.se Ale kde? Všechno dělám v nastavení, ale prostě se to vždycky jakoby vymaže :nevim: Ani nevím, jestli to má souvislost s tím mazáním cookies, ale dělá to tak od té doby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.13 11:25

@Z.jev zeptám se pak chlapa, by mohl vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.5.13 11:26

@martina.se Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.2.14 11:18

Ahojky,
mohly by jste mi prosím poradit? :kytka: Ještě včera jsem měla na mozille v druhé záložce rychlou volbu (16okýnek, kde jsem měla předem vyplněné stránky, jen jsem klikla a stránka najela), jenže pak najednou zmizela 8o Tak jsem si myslela, že když mozillu odinstaluju, a nainstaluju novou, že tam budu mít po rozkliknutí druhé záložky okýnka, do kterých si napíšu stránky a ono nic :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
12.2.14 11:19

Hmm, mas po nich, protoze to by sis nejdriv pred odinstalem musela ty zalozky zalohovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
12.2.14 11:21

Jeste se podivej do:

c:Documents and SettingsJméno uživateleData aplikacíMozillaFirefoxProfiles…bookmarks. html treba tam budou, ale pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.2.14 11:25

@ne-silenamatka jako já bych si ty okýnka zase vyplnila, o to nic, ale že ty okýnka tam nejsou :think: mám tam nějaké avg secure search

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
12.2.14 11:27

Zkus se podivat do nastaveni, ja si to bohuzel neumim predstavit, musela bych u tvyho PC sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.2.14 11:29

@ne-silenamatka tak děkuji aspoň za nějakou reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 08:15
@pvmr píše:
@ne-silenamatka jako já bych si ty okýnka zase vyplnila, o to nic, ale že ty okýnka tam nejsou :think: mám tam nějaké avg secure search

Ahoj, musíš si pohrát s doplnky, bud zkus odinstalovat doplněk Avg search, zaroven v doplncích si nainstaluj doplněk fast dial, ona se ted firefox auktualizovala a ten doplněk asi zmizel dřiv tam byl hned po instalaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák