Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AHpj, potřebovala bych radu prosím
malej mi tady párkrát klepnul do klávesnice, a mě najednou nefunguje enter. když chci na fb v soukromkách lasicky odeslat zprávu enter, tak mi tam po zmáčknutí enter vyskočí nové okno „ovládací panely“. Netuší někdo co s tím? prosííím ![]()
Nejdřív bych zkusila restartovat počítač, to zabere na leccos.
@jenny.fields no když já si nejsem jistá, jeslti na zadání hesla to enter nebudu potřebovat, nevybavuju si, jestli po zadání hesla dám myší na šipku, nebo musím enter..tak se bojím že ho už vůbec nespustím ![]()
Levé tlačítko myši a kurzor v cílovém poli - to je plnohodnotná náhrada pro ENTER.
@Jura007 píše:
Levé tlačítko myši a kurzor v cílovém poli - to je plnohodnotná náhrada pro ENTER.
tak to mi nejde, tím zprávu na FB neodešlu, levým tlačítkem myši ![]()
@slavuska1 manžel radí, že to máš zkusit restartovat a buď se přihlásíš nebo si pak půjčíš někde klávesnici a přihlásíš se pomocí té.
@slavuska1 Na FB si zruš tu fajfku u odeslat entrem a budeš odesílat pomocí myši.
@Aspera píše:
@slavuska1 manžel radí, že to máš zkusit restartovat a buď se přihlásíš nebo si pak půjčíš někde klávesnici a přihlásíš se pomocí té.
nojo, ale kde si ji pak půjčím, nemám od koho
i když po delší pauze nečinnosti to po mě stejně to heslo bude chtít…nebo zkusím heslo zrušit, jestli to nějak zvládnu ![]()
Heslo jde zrušit určitě. Dej si ovládací panely, účty a tak u svého učtu zruš heslo.
@slavuska1 ale tak tady odesíláš příspěvky jak? Předpokládám, že klikneš na ikonku „přidat příspěvek“ levým tlačítkem myši, ne? Takže by to mělo jít i při přihlašování se k počítači a odesílání pouze enterem je specifikum FB předpokládám (nevím, nepoužívám)
@Aspera tak jsem ho zrušila, a zkusím to restartovat. pokud se tu už neobjevím, tak se experiment nezdařil ![]()
@Gladys na fb je to fakt specifikum. Tam jak je nakliknuté odesílání entrem, tak to myší neodešleš, není na co kliknout. Až když se to odklikne, tak se tam konečně objeví tlačítko.
@slavuska1 tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale do počítače by ses dostat měla.
Super, díky všem, už mi to funguje normálně
na tom FB to šlo jen tak, že jsem klikla dotyčnýmu na profil, a klikla na poslat zprávu, a tam se to odesílá myší.