Tablet v autě - jak ho připevnit

26574
22.5.13 19:59

Tablet v autě-jak ho připevnit.

Jedeme na dovolenou na tři týdny, budeme hodně přejíždět. Naše starší je extrémně komunikativní a v autě nejraději hraje různé hry na…kdy já, jako spolujezdec musím měnit role, hlasy atd. Znáte to.
Takže uvažujeme nad tím, že sebou vezmeme tablet (máme Samsung)s pohádkami. Ovšem nemůže ho mít v ruce z bezpečnostních důvodů. Jednak aby se nerozbil, kdyby spadl, ale hlavně aby neletěl na ni nebo na mladší, kdyby něco.
Máte nějaké zkušenosti či tipy na to, jak ho připevnit? Existují nějaké držáky? Před časem jsem to hledala, ale našla jen jeden a za dost nehoráznou cenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
22.5.13 20:03

http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=dr%C5%BE%C3%A1k%20na%20tablet&utm_content=produkty

aha, tak na seznamu zadej držák na tablet, mají od 300 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
22.5.13 20:11

@jenny.fields my jsme vzali průhlednou folii a přivázali jsme jí za opěrku hlavy u řidiče :-) ještě jsme tam měli za tím strčenou desku, aby to bylo pevné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.5.13 20:22

Jsou držáky a koupíš je snad v každém elektru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.5.13 20:29

Díky za všechny tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.4.15 15:05

Ahoj, existuje spousta držáků na tablet, ale my bychom potřebovali nějaký na mobil 5", na opěrku hlavy. Všude jsem našla jen na čelní sklo. Malá by tak koukala na pohádky - mě nebaví jí to držet a v ruce to mít nemůže. Tablet kupovat nechci, ten mobil je menší jen o fous… Nemáte nějaký tip? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
14.4.15 15:17

@allinka Hele mám teorii která nemusì fungovat ale mám to v plánu na případnou delšì cestu - silikonové pouzdro na mobil do něho dirku kam provléknu provázek a to pevně připevním k opěrce. Do toho jen zacvaknu mobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
14.4.15 15:27
@allinka píše:
Ahoj, existuje spousta držáků na tablet, ale my bychom potřebovali nějaký na mobil 5", na opěrku hlavy. Všude jsem našla jen na čelní sklo. Malá by tak koukala na pohádky - mě nebaví jí to držet a v ruce to mít nemůže. Tablet kupovat nechci, ten mobil je menší jen o fous… Nemáte nějaký tip? Díky

a nešel by nějaký univerzální držák na tablet? My máme perfektní z tchiba a přijde mi tam to rozpětí velikosti hodně velké… A navíc jako bonus jde umístit i mezi 2 opěrky, tak můžou koukat 2 děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dsk
14.4.15 20:39

Allinka: No nevim, my mame tablet 10" a to uz je par fousu navic proti polovicni velikosti, koukat na 5" mobil 2 hodiny na pohadku za jizdy v aute pro oci ditete nebude nic moc.

Dnes uz i obyc tablety stoji kolem 2t, to bych investoval, da se to vyuzit i pro vyuku, nejen na pareni a filmy/pohadky :D

• Citovat
  • Upravit
390
14.4.15 22:40

@dsk My jezdíme tak, aby cestu prospala, takže se jedná spíš o deset minut v případě nouze, než dvě hodiny. Vím, že to moc nestojí, ale máme doma už tolik podobných „počítačů“ (mobily, čtečka, notebooky, netbook, stolní pc,…), že se nám to teď nechce dávat, máme před rekonstrukcí a každá kačka dobrá :-)
@lecijasek Koukala jsem, ale jsou obvykle pro tablety 7" a víc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák