Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bude zapadlá, na RTG by byla vidět.Máš auto věcižrouta jako já, mě se v autě ztratilo vodítko na psa ![]()
To mě uklidnuje, ze na rtg by mela byt videt. Furt na to myslim, malou kontroluju… To auto bude asi fakt pozirac, vubec netusim kde sponka je.
my takhle byli v šoku z magnetku do tužky na tabulku a nakonec jí naši nametli, když doma vytírali.To už jsem
nad třetím rozpitvaným hovínkem.
Příspěvek upraven 21.05.12 v 22:03
určitě by byla vidět.Můj první syn spolkl ve čtyřech letech fenik
a ten teda na rengenu zářil.Ten ho měl v žaludku a vyndavali mu ho sondou.
@kamikaa píše:
určitě by byla vidět.Můj první syn spolkl ve čtyřech letech fenika ten teda na rengenu zářil.Ten ho měl v žaludku a vyndavali mu ho sondou.
Jo určitě bude někde v autě naše auto taky žere věci a pračka ponožky
byla kovova? to by byt videt melo? to musela byt ale nejaka pidi, aby to mohla spolknout.
tohle znam, ja jsem jednou jak debil hledala jehlu pac jsem si nebyla jista jestli jsem ji uklidila nebo ne, jeste jsem vedela, ze na ni byla zelena bavlnka, prehrabala jsem vsechno vcetne kosu a ani tu bavlnku jsem nenasla…
podle me je sponka nekde zapadla v aute
Děkuji za uklidnění
Rtg kontroloval jak doktor, tak to konzultoval s pani, ktera snimek delala. Tak snad se opravdu nekam zasantrocila…
@Nelluška píše:![]()
já vím, že to není k smíchu, ale ten kluk má od malička holt kladný vztah k penězům.
Pidi nebyla, takova stredni bych rekla. No strachu mi jedna sponka nahnala az az. hned dneska jsem cely byt prosmejdila a poschovavala vse, co by eventuálně mohla spolknout.I knoflicky z leginek jsem ustrihla
@Anonymní píše:
Děkuji za uklidněníRtg kontroloval jak doktor, tak to konzultoval s pani, ktera snimek delala. Tak snad se opravdu nekam zasantrocila…
taky mohla vypadnout z auta, jestli dceri vypadla blizko ke dverim…
@zikado píše:
Jo určitě bude někde v autě naše auto taky žere věci a pračka ponožky
Nam taky zere ponozky a i kapesniky
![]()
Taky me to napadlo, ze vypadla. Dekuji moc za reakce, ani nevite, jak jste me uklidnili ![]()
@Anonymní píše:
Pidi nebyla, takova stredni bych rekla. No strachu mi jedna sponka nahnala az az. hned dneska jsem cely byt prosmejdila a poschovavala vse, co by eventuálně mohla spolknout.I knoflicky z leginek jsem ustrihla
ono je to za chvilku prejde, u nas to teda tak bylo, chvilku strkala a ted ve dvaceti mesicich si hraje s pidihrackama, nektere maji prumer cca pul cm.
Na zacatku jsem ale taky trnula co by kde mohla sezrat.
Dobrý večer, ráda bych se na něco zeptala. Malá (16 měsíců) mi včera možná spolkla sponku do vlasů. Jeli jsme autem a sponka musela být vypadlá v autosedačce. A samozřejmě jí nedala z ruky. Já jsem si říkala, tak jí sponku nechám, sedím vedle ní, budu na ní pořád koukat. Jenže najednou se malá trochu zakuckala… nic strasnyho. No ale sponka nikde. Byly jsme na rentgenu, kde nic videt nebylo. Dneska malá kakala a nic jsem nenašla. Chtěla bych se zeptat, je možné že by to na rentgenu vidět nebylo? Popř. za jak dlouho by jí mohla vykakat? Blbé je, že vůbec nevíme, jestli ji opravdu spolkla, nebo jen zapadla nekam, kde ji nemuzeme najit.