Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
HOLKY PORADTE MALA SPADLA S ŽEBŘÍKU OD POSTELE NA HLAVU ASI 1,5M A TED MI ZAČALA BYT SPAVA MAM JET AN POHOTOVOST???
Zavolej hned do nemocnice a ptej se přímo odborníků tam s konkrétními postřehy vč. spavosti, případně jeď rovnou.
jsou jí 2 roky …ale ted furt haja a nechce se nak hybat
nevim co mam delat …už nespinka ale jenom leží ![]()
Ano, jakmile je spavá (a není to její obvyklý čas), tak hned do nemocnice.
Příspěvek upraven 17.05.12 v 08:16
@wercis píše:
jsou jí 2 roky …ale ted furt haja a nechce se nak hybatnevim co mam delat …už nespinka ale jenom leží
Místo ztráty času s vypisováním sem dělej to, co už ti bylo porazeno
.
@wercis píše:
HOLKY PORADTE MALA SPADLA S ŽEBŘÍKU OD POSTELE NA HLAVU ASI 1,5M A TED MI ZAČALA BYT SPAVA MAM JET AN POHOTOVOST???
okamžitě jeď!!! otok se může projevit i za několik hodin!!!
@wercis píše:
Nechápu, jak ještě můžeš mít čas a prostor ptát se zde
![]()
Možná jsem zlá, ale mít prostor a nervy psát do diskuse, po tom, co mi dítě spadne na hlavu to je teda MAZEC ![]()
@wercis píše:
jsou jí 2 roky …ale ted furt haja a nechce se nak hybatnevim co mam delat …už nespinka ale jenom leží
Toto není na moje nervy, doufám, že si už sebrala všechen rozum do hrsti a začala fofrem jednat ![]()
Fakt nechápu tenhle dotaz
, mě se tohle stát, nemám čas ani pomyšlení vůbec zapínat comp a už jsem dávno s dítkem v nemocnici. Jela bych hned po pádu s takhle malým dítkem. Ach jo ![]()
@wercis píše:ženská, jste normální?