Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o radu.
Syn 19měs. trenuje sezení na wc a ikdyž jsem byla u něj, naklonil se ze chce papír a ikdyž jsem ho trochu zbrzdila, vykluzl mi a spadl na dlaždice na hlavu.
Plakal hodně, má trochu bouli, mám jet na pohotost? Nebo vyčkat? Nezvrací, zorničky se zdají v pořádku, neusíná, nemotá se.
Nedávat spát a pokud do hodiny nebude zvracet ani jiné příznaky nejezdila bych. Jediné, co udělají, tak ho zrentgenují a to je zbytečné pro malé tělíčko. Vím, že je to hrozné, ale děti jsou na pády stavěné. Pokud by to něco bylo, bylo by to na něm znát.
Příspěvek upraven 16.05.12 v 11:20
no tak 30cm
no budu ho sledovat a uvidíme. Doufám, že to bude v pořádku.
Myslím,že tak plakal protože se lekl…
zatím bych taky vyčkala co bude a sledovala ho..
syn spadl na zátylek na kachle z hromady peřin (byly mu asi 4roky). Hned jsem volala známemu MUDr. a řekl,abych pozorovala, zda nezačne být malátný nebo zvracet. Měl tam bouli a pak modřinu. Dopadlo to dobře a nejeli jsme nikam
ja bych taky počkala stejně by si ho jen nechali v nemocnici na pozorování a nic by s nim nedělali. Pozoruj ho 24hodin a kdyby něco tak jedte. Snad bude šmudla v pořádku
no taky doufám, on je jako šídlo, to je hned. A ke všemu jsem v 6tt těhu a není mi zrovna dobře a připadá mi že mám trochu zpomalené reakce
stydím se že jsem ho nechytla, ikdyž jsem byla u něj ![]()
jen pozoruj,pokud bude nějaká abnormalita tak bych jela. podobných a horších pádů máme moc a moc za sebou,s oběma holkama. mě dr říkala že pokud dítě spadne ze svojí stojný výšky tak se zpravidla nic nestane,ikdyž samozřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo
jen bych pozorovala příznaky otřesu a jiné změny v chování 24h a i v noci pro jistotu po 3 hodinkách budila, ale jinak nic víc. Ještě spadne mnohokrát a 30cm se mi nezdá tak strašné
soudě dle mého syna mám dojem, že malé děti mají v hlavě nějaké polstrování nebo jinak není možné, aby všechny ty pády „ustály“ bez ztráty kytičky
. Nic si nevyčítej, jsme lidi ne supermani
Synovec taky spadl nahlavu, ale do 2 minut začal zvracet, byl v nemocnici 2 dny na pozorování, měl lehký otřes mozku. Chlapečka bych víc sledovala.
dcera mi nedavno spadla z houpacky, taky jsem stala tesne u ni a nechatila. Navic si jeste pekne lizla hliny, ale vzhledem k tomu ze to bylo realitivne do mekkyho, tak jsem to moc neresila a jen ji hlidala. Dlazdice by me vydesili asi vic.
po navratu domu sla teda hned spat, ale to byl normalni stav, tak priste bych teda mela radsi se spankem pockat a udrzovat ji bdelou?