Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Náš v necelých dvou letech spadl na dlaždice na čelo, krve by se ve mě nedořezal, byla to pecka jak blázen, vůbec nevím, co dělal. Boule jako prase, okamžitě fialová. Ale řval jen že se lekl, jak jsem ho vzala, tak se hned zklidnil. Na čelo si občas mákl a pak letěl do kuchyně a tam zaplácal rukou na zem a řekl „Kuba bác“, dělal to takhle asi tři dny, pamatoval si to dlouho. A v noci jsem ho nebudila úplně, jen jsem tak dvakrát za noc (v jedenáct když jsem šla spát a pak třeba kolem třetí) se nad něj sklonila a jen zašeptala „kubi“ jestli reaguje, tak se pokroutil, zamlaskal a spal dál, tak jsem ho nechala, úplně jsem nebudila. Už jsou to tři měsíce a vše ok ![]()
Pozoruj ho, pokud nebude blinkat, protacet oci, omdlivat, bude ok
Nejela, pozorovala. Ja bych musela byt na pohotovosti denne, syn taky furt hazi zada a pada. Ja uz ani nebudim, ale jestli chces mit klid, tak vzbud, podle me staci dvakrat. Ja si treba deti beru k sobe do postele, kdyz se stane neco takoveho nebo jsou nemocni.
Holky diky moc. Ja jsem hroznej plasan. Mel zimni cepici a kapucu tak to ten naraz trosku utlumilo…
@Natali12
Nemusíš úplně bude stačit, když do něj šťouchneš a on zareaguje. Jinak sleduj motoriku, rovnováhu, jestli ji, pije apod. jestli je tohle všechno ok tak bych neplašila, takových pádů ještě bude. ![]()
Zda se, ze je vse ok. Radi jako obvykle. Sam se najedl a ted tu honi po byte psa.
Hokly sos kluk dvouletej mi spadlv sedm ve vane uklouzl a bouchl se zezadu do hlavy rval jak tur uklidnil ho az manzel rikal ze ho boli hlava pak se uklidnil a rika ze dobry mam ho pozorvat nebo jet na pohotovost???
Nobyla to slupka uz hodinu kouka na telku ja jsem se koupala a zkusila jsem to udelat jako on no asi jsem pitoma ze to zkousim ale to bolelo i me a nebyla to uplna rana jako spadl on…sedl na zadek a bouchl se zezadu do hlavy ale to byl mzik a hrozne rychly ani jsem to nestihla spozorovat…
@Anonymní píše:
Hokly sos kluk dvouletej mi spadlv sedm ve vane uklouzl a bouchl se zezadu do hlavy rval jak tur uklidnil ho az manzel rikal ze ho boli hlava pak se uklidnil a rika ze dobry mam ho pozorvat nebo jet na pohotovost???
Neboj.. Nam spadl z palandy primo na kebulku dvouletej. Ja byla vyrizena hystericka, ale byl ok. Deti jsou gumovy
jestli nezvraci, zornicky v poho. Bud v klidu ![]()
Dobré poledne, prosím o radu…vařila jsem a 21m syn si v kuchyni hrál, jezdil na autíčku-odrážedle. Najednou hrozná rána a už jsem jen viděla, jak leží na zemi, na zádech. Převrátil se dozadu a praštil se do hlavy
, rána mi přišla, jak kdyby něco prasklo
!.Brečel hned, v bezvědomí nebyl, a snad do minuty plakat přestal..Teď je to asi půl hodiny a chová se normálně, při dotazu, jestli ho něco bolí, říká ne (ale v tomhle ho ještě nemůžu 100% brát vážně)…Co teď, sledovat, nebo pohotovost? ![]()
Mně včera sletěl z autosedačky v autě, dodávce, šipku na hlavu na zámkovku… řev, a pak pohoda. Neřešila jsem nijak. Neblil, neusínal
@Anonymní píše:
Dobré poledne, prosím o radu…vařila jsem a 21m syn si v kuchyni hrál, jezdil na autíčku-odrážedle. Najednou hrozná rána a už jsem jen viděla, jak leží na zemi, na zádech. Převrátil se dozadu a praštil se do hlavy![]()
, rána mi přišla, jak kdyby něco prasklo
!.Brečel hned, v bezvědomí nebyl, a snad do minuty plakat přestal..Teď je to asi půl hodiny a chová se normálně, při dotazu, jestli ho něco bolí, říká ne (ale v tomhle ho ještě nemůžu 100% brát vážně)…Co teď, sledovat, nebo pohotovost?
Zorničky, jestli jsou stejné, nesmí zvracet, usínat v době kdy bžně nespí, pokud bude spát, musí být probuditelnej.. ohnat se rukou, nemusíš ho budit do bdělosti..
Tak jestli jsi mela pocit že něco prasklo, jela bych na rentgen. Jako je malinký, neřekne si.