Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eli-Ellie píše:
Já vím, jen mám tak trochu strach, že bude negativní a že to je jen vsugerace. Jako nebyla bych první ani poslední ale prostě stejnak si ten test udělám ale ještě počkám do MS.
Samozřejmě to může být jen sugesce, ale co získáš teoretickou diskuzí na emiminu? Nic. Odpoví Ti prostě jen ten test. Můžeš být zklamaná, ale lepší je vědět, ne? Pokud to jsou příznaky, budeš vědět hned, pokud sugesce, taky budeš vědět hned. Pokud MS nepřijde, test můžeš zopakovat.
@Suelinda píše:
Samozřejmě to může být jen sugesce, ale co získáš teoretickou diskuzí na emiminu? Nic. Odpoví Ti prostě jen ten test. Můžeš být zklamaná, ale lepší je vědět, ne? Pokud to jsou příznaky, budeš vědět hned, pokud sugesce, taky budeš vědět hned. Pokud MS nepřijde, test můžeš zopakovat.
To máš pravdu, teoretickou diskuzí získám jen naději či naopak mi tu můžou napsat, že je to nesmysl. Ale spíše jsem doufala v tu naději, že to některá z vás měla podobně, ty příznaky takhle brzy.
Je to beztak divné/vtipné, už jedno dítě mám a přesto se ptám jak kdybych to nezažila ale jak jsem psala nahoře každé těhotenství je jiné. Proto se tu ptám.
A ještě otázka, jak vám dlouho trvalo po vysazení otěhotnět?
Já mám vysazeno 8 měsíců ale s toho jsem měla jsem 2-3× ms.. brala jsem proveru.
@Eli-Ellie
Tak až otestuješ, dej vědět a budu držet palce ![]()
Já teda HA vysadila asi před 13 lety, nedělala mi dobře… v tomto bohužel neporadím
Nicméně je mnoho případů (jenom já jich znám hned několik), kdy se dá krásně otěhotnět i během antikoncepce…
@Janyyska píše:
@Eli-Ellie
Tak až otestuješ, dej vědět a budu držet palce
Já teda HA vysadila asi před 13 lety, nedělala mi dobře… v tomto bohužel neporadímNicméně je mnoho případů (jenom já jich znám hned několik), kdy se dá krásně otěhotnět i během antikoncepce…
Tak já právě zrovna brala antikoncepci u které jsou recenze, že se jen tak po vysazení neotěhotní. Respektive doktorka mě před tím varovala a já ji mám vysazenou teprve 8, ne vlastně 10 měsíců, v říjnu to bude prostě rok, co ji mám vysazenou.
Takže právě proto mám o ty obavy, že si to je vsugerovávám. Nikdy jsem nebyla výjimkou, a teď si prostě taky myslím, že nejsem výjimka, abych otěhotněla jedna radost. Ale přitom bych tak moc chtěla.. ![]()
@Eli-Ellie píše:
To máš pravdu, teoretickou diskuzí získám jen naději či naopak mi tu můžou napsat, že je to nesmysl. Ale spíše jsem doufala v tu naději, že to některá z vás měla podobně, ty příznaky takhle brzy.
Je to beztak divné/vtipné, už jedno dítě mám a přesto se ptám jak kdybych to nezažila ale jak jsem psala nahoře každé těhotenství je jiné. Proto se tu ptám.A ještě otázka, jak vám dlouho trvalo po vysazení otěhotnět?
Já mám vysazeno 8 měsíců ale s toho jsem měla jsem 2-3× ms.. brala jsem proveru.
A není to pak horší? Získat naději a pak se zklamat?
Já jsem otěhotněla hned po vysazení. Nebo takhle, vysadila jsem v červenci, snažit jsme se začali v září a v říjnu jsem hned byla těhotná.
Teď jsem těhotná podruhé rok od porodu.
@Suelinda píše:
Já jsem otěhotněla hned po vysazení. Nebo takhle, vysadila jsem v červenci, snažit jsme se začali v září a v říjnu jsem hned byla těhotná.
Tak to moc gratuluji ![]()
Určitě je to horší získat tu naději akorát, když jsem to psala, tak jsem si to říkala, že jsem asi hloupá..
Tak test mám negativní 😞 😞
@Suelinda píše:
Takže jen vsugerace… 😞 😞 Protože už je to 14 dní od styku a když je test negativní, tak prostě těhotná nejssm.😞
Myslíte, že bych si ten test měla udělat třeba ještě za 2-3dny?
@Janyyska píše:
@Eli-Ellie
Tak až otestuješ, dej vědět a budu držet palce
Já teda HA vysadila asi před 13 lety, nedělala mi dobře… v tomto bohužel neporadímNicméně je mnoho případů (jenom já jich znám hned několik), kdy se dá krásně otěhotnět i během antikoncepce…
Tak test je negativní 😞 😞 Mám ještě třeba 2-3 dny počkat do plánované MS a pak si když tak test udělat znovu? Nebo mám navštívit doktora? protože to břicho mě furt bolí.
@Eli-Ellie
Počkej si na termín, kdy máš mít MS a uvidíš - buď MS přijde nebo ne. Pokud ne, zkus si ten test znova. Je spousta případů, kdy byl test pozitivní klidně až několik dní po vynechané MS (moje kámoška měla ducha až cca týden po vynechání, takže každá to máme trochu jinak), tak uvidíš. A jestli tě to břicho opravdu hodně bolí, že se to pomalu až nedá vydržet, tak si raději zajdi k doktorce.
Ahoj holky chci se vás zeptat dostala jsem menstruaci mám to už asi 4den normálně krvácím ale test sem si udělala z důvodu velkých bolestí pod bříšku a vyšli mi dvě čárky druhý den sem zkoušela zas a zas dvě čárky ale ne slabé ale dost silné nechápu to mám bolesti břicha co to znamená děkuji