Možnost práce - jít či nejít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ber všemi deseti!!! taky bych brala
děláš to přeci pro děti, ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na tchýni se vykašli.. mám 4 děti 9,5 6,5 a 17 měsíců do práce chodím od pulky unora na plný úvazek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vůbec neváhej co já bych za to dala, tohle vypadá jako super příležitost a pokud si můžeš malýho brát sebou no tak snad není co řešit já bych po tom skočila hned
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano to naštěstí pořešené mamé. Mohu si přehodit ,,směnu" a počkat na manžela,který by v případě nouze zaskočil.
@BohunkaP píše:
Brala bych to.Za předpokladu, že máš pořešené hlídání dětí v případě, že budou nemocné… že nebudeš tchyni využívat jako hlídací pojistku pro tyto případy.
Pokud to máš vymyšlené tak, abys na ní byla zcela nezávislá, tak bych se na její názory vůbec neohlížela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pepuse píše:
ano to naštěstí pořešené mamé. Mohu si přehodit ,,směnu" a počkat na manžela,který by v případě nouze zaskočil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky zensky vidim ze zde resite praci …No ja bych mela na vas trosku jiny dotaz …tak snad mi nektera z vas poradi a bude vedet to,na co se chci optat …Hledala jsem na netu ale odpoved nikde,asi neumim hledat bo co. ![]()
Jsem na materske na tri roky,synovi byl ted rok ,v breznu …A ja bych chtela aspon jit na vikendy do prace,delam ve fabrice,kde se delaji 12 ky ale to ja nemohu´zatim …Ale me spise zajima to,kolik hodin pri materske muzu mit odpracovano,nebo do kolika penez???Nevite to nejaka ??
Jak to chodi ?Abych neprisla o rodicovsky prispevek???
O vikendech mam hlidani,tak bych sla treba jen na 4 hodky neco malo vydelat,zda to jde ovsem …Dekuji za odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit