Mrně 6 měsíců najednou méně papá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mrně 6 měsíců najednou méně papá....
Máte někdo zkušenost? Donedávna striktně po třech hodinách vyžadoval malý 150 - 180 ml mléka, a nyní poslední dobou jen 150 a ani nedopije, vynechá třeba odpolední dávku, teď večer kaši vůbec nejedl, přitom měl k obědu jenom půl sklenky Hippu a pak ve čtyři 130 ml mléka…prospívá ale dobře, je to pořízek, veselý, v pohodě. Možná je to tím horkem? nebo se růstem měmí strav. návyky? Také někoho toto potkalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zdena novotna Já bych to přikládala tomu horku. Jestli je jinak v pořádku, tak bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že je to horkem, maximálně může ještě jít o půlroční spurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdena novotna Ahojky, priklanela bych se k tomu horku, a nebo k zoubkum…Nasemu malymu kdyz rostly prvni zuby to mel 5 mesicu, tak mi moc nechtel jist…
A ja byla na nervy co se deje, ale pak jsem pochopila ze zuby no..A nikdy mi stejne nejedl tu davku co by mel na jeho vek(mesice) pit…
jedl si jak chtel…Vzdy jsem delala tech 180 ml, mleka, a vypil nekdy jen 100 ml a stacilo mu to a ja byla nervni zda je opravdu najedeny..A byl stacilo mu to..
Ted nam je 16 mesicu a sunar moc nechce, jen v kasi ho ma..A ani do ted nevypil tolik kolik by mel a ze by mel pit okolo 220 ml, nemam sanci jako to do nej narvat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdena novotna Je to období, kdy miminko méně nabírá na hmotnosti, ale rychle roste do výšky, spurt je ve 3 a 6 týdnech a ve 3 a 6 měsících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha..no tak uvidím, díky za příspěvky, snad to tedy bude v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Horko, zoubky.. Pokud přibírá, jak má a vypadá spokojeně, nedělala bych si starosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jonáš nechtěl jíst než vylezly zuby. ale pít chtěl pořád (myslím kojení)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to tak taky mame momentalne tj. malo ji…oproti tomu co sporadal drive o dost min…ale dnes se k tomu pridaly hysteraky, tak mam podezreni na ty zuby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdena novotna mám chlapečka viz metřík 6měsíců a 4 dny, posledních pět dní, nejedl, jak píšeš pil stejně a najednou stěží 120ml kaši i příkrmy nechce, no a 1.8 vylezl zub, tlačí se další, takže to bude od zubů, ale je to o nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit