Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
OK. Tak jinak. Pokud byl kontaktní osoba bratr, tak on se měl domluvit s ošetřujícím lékařem. Sestry nesmí podávat info, už jsem to jednou psala. To je laxní přístup. Když se vám to tak nezdálo, nechápu, že jste si nenechali zavolat lékaře a s ním to neřešili.
@LiduNe psala jsem, že tam máma zadala pouze tátu. Ten tam mezitím nebyl, máma byla v nemocnici desítky km daleko, takže tam dojel mezitím pouze bratr. Já tam nebyla vůbec, bydlím na druhém konci republiky a nebylo v mých silách tam během pár hodin dojet.
@Venetia to já nevím, řídím se tím, co mi řekla máma. Nejsem zdravotník.
@Venetia nicméně, pokud u tohoto zákroku není narkóza, tak není možné, aby ty potíže měla po narkóze. Za pár dnů má termín na neurologii, tak snad ji ten pošle na MR nebo někam, kde se zjistí, zda mrtvici prodělala a bude to řešit dál.
no to ne…muze mit ucpane cevy i jinde
ja bohužel taky zjistila, ze mam aterosklerozu dolních končetin…je to cévní, zilni system celého těla
@Venetia no snad si dá říct aspoň od doktora a snad to doktor bude řešit. Mám čím dál větší pocit, že nám toho dost zatajuje. Při konverzaci s ní ale nelze nevidět, že se jí opravdu slova pletou, zapomíná atd…
nejsou to jasne znamky mrtvice, pri infarktu se mrtvice casto stane, ale pokud ji zpruchodnovali cevy na srdci, lek na redeni krve uz dostala a nemohli by ji stejne dat nic silnejsiho, zejmena ne trombolyzu. Takze by akorat mela mit sono krkavic.
Preco za mamou nezajdes, neobehnes s nou lekarov? Informovat sa u lekara o zakroku, ist s nou k praktikovi.
@Mkmkz z vážných pracovních a soukromých důvodů. Jedu tam, jak mi to okolnosti dovolí.
Ja len ze taketo veci sa tazko riesia cez republiku, bez osobneho kontaktu.