Mrtvice a co bude dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106645
12.7.25 14:51
@Anonymní píše: Více

U toho není narkóza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
12.7.25 18:08

OK. Tak jinak. Pokud byl kontaktní osoba bratr, tak on se měl domluvit s ošetřujícím lékařem. Sestry nesmí podávat info, už jsem to jednou psala. To je laxní přístup. Když se vám to tak nezdálo, nechápu, že jste si nenechali zavolat lékaře a s ním to neřešili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.25 18:52

@LiduNe psala jsem, že tam máma zadala pouze tátu. Ten tam mezitím nebyl, máma byla v nemocnici desítky km daleko, takže tam dojel mezitím pouze bratr. Já tam nebyla vůbec, bydlím na druhém konci republiky a nebylo v mých silách tam během pár hodin dojet.

@Venetia to já nevím, řídím se tím, co mi řekla máma. Nejsem zdravotník.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.25 18:54

@Venetia nicméně, pokud u tohoto zákroku není narkóza, tak není možné, aby ty potíže měla po narkóze. Za pár dnů má termín na neurologii, tak snad ji ten pošle na MR nebo někam, kde se zjistí, zda mrtvici prodělala a bude to řešit dál.

• Citovat
  • Upravit
106645
12.7.25 19:28

no to ne…muze mit ucpane cevy i jinde
ja bohužel taky zjistila, ze mam aterosklerozu dolních končetin…je to cévní, zilni system celého těla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 19:35

@Venetia no snad si dá říct aspoň od doktora a snad to doktor bude řešit. Mám čím dál větší pocit, že nám toho dost zatajuje. Při konverzaci s ní ale nelze nevidět, že se jí opravdu slova pletou, zapomíná atd…

• Citovat
  • Upravit
106645
12.7.25 19:39

tak chce to poradne vyšetřeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.7.25 23:17

nejsou to jasne znamky mrtvice, pri infarktu se mrtvice casto stane, ale pokud ji zpruchodnovali cevy na srdci, lek na redeni krve uz dostala a nemohli by ji stejne dat nic silnejsiho, zejmena ne trombolyzu. Takze by akorat mela mit sono krkavic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 23:39

@Pudloslava je mi to jasné. Jen chci, aby byla v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
6256
13.7.25 00:01

Preco za mamou nezajdes, neobehnes s nou lekarov? Informovat sa u lekara o zakroku, ist s nou k praktikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.25 00:05

@Mkmkz z vážných pracovních a soukromých důvodů. Jedu tam, jak mi to okolnosti dovolí.

• Citovat
  • Upravit
6256
13.7.25 00:07

Ja len ze taketo veci sa tazko riesia cez republiku, bez osobneho kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí