MS bolest v těhotenství 14TT

22315
28.4.07 07:39

MS bolest v těhotenství 14TT

Ahojte,
od vcerejsiho vecera me docela boli pobrisek jakobych mela MS, zatim to nepolevilo, mam se obavat, nebo je to normalni???? Dnes zacinam 14tt, predchozi tehotenstvi jsem to nezazila......

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
28.4.07 08:16

Ahoj Katko, může a nemusí to nic znamenat, nicméně mě bolelo takhle břicho skoro celé těhotenství, někdy víc, někdy méně. K doktorovi jsem nešla, akorát jsem se na to zeptala při další kontrole a prý je to z toho, jak roste děloha. Určitě se na to zeptej při kontrole, nebo si tam zavolej, ať jsi v klidu. Přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko.
Pavlička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.4.07 09:17

Ahoj Katko, taky si myslím, že to pobolívání je z toho jak mimisek roste a děloha se roztahuje. Ale pro klid si zavolej do ordinace a zeptej se.
Držím palečky, aby bylo vše v poho. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.07 09:21

Holky dikes........

jeste sme nejeli, ale pry to normalni neni.
Naposled me to takhle bolelo den pred porodem.-..............vubec to nepolevuje, jeste pry ted radi strevni chripka- no potes koste, snad to nic neni

Ja dam vecer vedet, co a jak

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
28.4.07 09:59

Ahoj mě takle bolelo vpodbřišku jako když to mám dostat do 6tého měsíce taky jen u druhýho těhu.Jela jsem dvakrát do nemocnice celá na nervy,ale vždy mě poslali domu že je to normální jak roste děloha .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.4.07 10:16

Ahoj Katy - já takto plašila celý těhu .-) prý je to normální, děloha roste, připravuje se… měla sem vždy pocit, že TO dostanu… :wink: a nakonec sem dostala až v 39tt Kristinku.-)) Tak držím palec, at je to v poho - ale jak říkám - u mě to bylo ok. Raději si zavolej svému gynekologovi - at ti řekne, ale neplašila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
28.4.07 10:32

Říká se ,že druhý těhu může být malinko bolestivější. Ale také mi bylo špatně, a pak … to nedopadlo. Takže bych určitě jela k doktorovi, aspoň se uklidníš, vše ti tam vysvětlí, a pak bez problémů poznáš bezpečné pobolívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.4.07 13:51

Ahjo ka-tko,
mě moje doktorka říkala, že mě může pobolívat břicho z toho jak mi roste děloha, ale že by to neměla být bolest, jako když máš dostat menstruaci. V tom případě, že se mám hned ozvat.

Držím palce, ať to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.4.07 17:29

Ahoj Ka-tko!
Urcite si pro klid duse zajed k doktorovi! Je lepsi plany poplach nez nevedet, jestli se nahodou neco nedeje.. Ja jsem minuly tyden prisla o mimi na zacatku 17tt, takze vim, ze pri pristim tehu kdyby cokoliv, hned letim k doktorovi…
Hodne stesticka, drzim palce at je vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.07 20:39

TAk se hlasim

NA ko zjistil z e je to bud rustem delohy, nebo podrazdeny slepak......no mam polehavat, a brat pro jistotu magnezko

Odpolko sme byli na grilovani a mne je uz docela fajn......
TAkze toli moje KO.....

Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí