Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nas je MS Rembrandtova ta nejlepsi volba. Venuji se tam detem, syn chodi stastny a co vim tak nedvezska ani nucicka nemaji zahradni slavnost spojenou s rozloucenim predskolaku a Nucicka je od postaveni stejna!!!krome zatepleni -nevim o zmene.
Rembrand je proste super
MS Nucicka neni stejna, delaly se tam v poslednich letech dilci rekonstrukce a co jsem videla jednu tridu, vse pusobi nove ciste vcetne socialniho zarizeni, vsude krasne drevene nastenne dekorace, velka zahrada, fotky na webu mestske casti neodpovidaji skutecnosti, aktualni jsou na webu skolky
Dobrý den, do MS Rembrandtova chodi syn druhým rokem a ikdyz začátek byl složitý a uplakany, možná i proto, že jako nováček sel hned do druhe třídy…ale jakmile to bylo mozne, tak vedení školky mi hned nabídlo přestup do první třídy, kde se syn velmi rychle adaptovat a nyní je ve školce maximálně spokojený. Každý týden přinese domu několik vlastních výtvorů, proto nemohu souhlasit s tim, že se paní učitelky dětem nevěnují, nebo je dokonce z nezájmu nechají koukat na televizi. To, že se odpoledne třídy slučují neden ne setkávám negativne…dle mého názoru se deti mají
společne setkávat a také si pomalu zvykat na stridani učitelů a učitelek…a pokud to má i jine důvody…třeba ušetřit nějakou korunu, aby děti měly divadla, tak opet musím souhlasit…nebo byste raději, aby se šetřilo na jídle??…I Já doma syna učím, že šetřit se musí…Pracuji s lidmi a z prace chodím také unavena, neznamená to ale, že svou práci nedělám dobře..tímto bych chtěla vyjádřit sve poděkování a velký respekt kolektivu v MS Rembrandtova a zejména paní učitelce Renatce a Kristynce, se kterými se denne setkávám a Můj syn je miluje. Jsme lidé a na všem se dá domluvit…diskuze je nutná ke spokojenosti všech…ale bohužel stále plati, že kdo chce psa bit, hul si vždycky najde. Rodiče : školka pomáhá…nikoli přebírá naši úlohu…my jsme rodiče!..A jdeme svým dětem příkladem…chovejme se i my k učitelkám svých deti s respektem.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.