Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Anonymní píše:
Děkuju, zpovídal hodně intimně? Já totiž vím, že mám v háji vztah a pokud ho neopustím, neuzdravím se. Asi potřebuju, aby mě někdo nakopl a řekl mi to do očí a naživo. A pak vyřešit to zdraví, který si budu dávat dohromady asi hodně dlouho (astma a tak). A pokud vím, tak on právě umí vyhmátnout ty zdravotní důvody právě v těch souvislostech třeba vztahových, pracovních a tak. Tak se bojím, děsně moc, že mi šlápne na kuří oko a že se rozsypu uplně. Achjo.
Tak to určitě budeš spokojená:D Tak ptá se na všechyn stránky života, ale nepáčí to z Tebe násilím, ale pokud chceš pomoc, tak se určitě vyplatí upřímnost. Já tam právě taky šla s tím, že už jsme to věděla dopředu, ale dal mi i nějaké raty a tipy navíc, tak přeci jen to nebylo marné:D A já mu určitě věřím, že to tak funguje:D
Vážené ženy, díky, matky.
Názory se různí ale k MUDr. Hnízdilivo nedoporučuji chodit. Je to člověk opovržení vhodný. Hledejte jiné méně známého hodnocení a chování doktora stačí. Není to první člověk příkladem je MUDr. Šácha, MUDr. Jonáš a jiní celebrity sláva jím vztoupla do hlavy! KDo může tem odrazujte od návštěvy ordinace těhco lékařů. S pozdravem
@Anonymní píše:
Názory se různí ale k MUDr. Hnízdilivo nedoporučuji chodit. Je to člověk opovržení vhodný. Hledejte jiné méně známého hodnocení a chování doktora stačí. Není to první člověk příkladem je MUDr. Šácha, MUDr. Jonáš a jiní celebrity sláva jím vztoupla do hlavy! KDo může tem odrazujte od návštěvy ordinace těhco lékařů. S pozdravem
Možná počkej, až se z toho vyspíš a pak to zkus napsat znovu. Pokud se ovšem takhle nevyjadřuješ normálně. V tom případě chápu, že ti ani Hnízdil nepomohl.
Dnešní ubohost a zlost nezná mezí, to jsou dnešní lidí bez vychování.
@Anonymní píše:
Bohužel, je to pravda. Jak jinak si vysvětlit tvoje anonymní špinění jména druhého člověka.
@Anonymní píše:
Ano, mas pravdu. Cely tvuj anonym je ubohy, zlostny a nevychovany. ![]()
@Anonymní píše:
Ano, Mudr. Hnízdil umí lidi naštvat, zvlášť, když mají pocit, že mají strašlivou chorobu a on nic nenajde a co víc, ani všehoschopné léky nenapíše, to by jednoho vytočilo, to věřím ![]()
@Anonymní píše:
Co takhle to dá pěkně pod nickem?
U doktora Hnizdila jsem byl kdysi na jednodenni stazi jeste v Dobrichovicich. Dost mne to zklamalo. Na lidi vubec nesahnul ani se jich skoro na nic neptal, kazdeho dostal svymi cca 5 otazkami do sablony - potrebujete poradnou dovolenou, mate moc stresu a mate jednostrannou praci a je potreba vice pohybu. Za 15 min byl s kazdym hotov, napsal pacientovi predpis na fyzioterapii (to dela kazdy RHB doktor) a zbytek casu (na pacienta mel vzdy hodinu) cetl venku na lavicce noviny. Na moji otazku, jestli bude s pacienty take neco sam delat mi odpovedel „Kolego, to uz neni moje starost, ja jsem tu od toho, aby jsem vyloucil zavazne onemocneni a eventuelni nutnost operace, ve zbytku naprosto duveruji nasim fyzioterapeutkam“. Takze pokud neco podobneho dela i ve svem hnizde zdravi, tak je to dost zoufale. Nemam celkem nic proti psychosomatice, ale v tech Dobrichovicich s lidmi ani jejich zivoty nijak nerozebiral, nedelal v podstate nic, nez ze predepsal RHB.
@Bahamontes píše:
U doktora Hnizdila jsem byl kdysi na jednodenni stazi jeste v Dobrichovicich. Dost mne to zklamalo. Na lidi vubec nesahnul ani se jich skoro na nic neptal, kazdeho dostal svymi cca 5 otazkami do sablony - potrebujete poradnou dovolenou, mate moc stresu a mate jednostrannou praci a je potreba vice pohybu. Za 15 min byl s kazdym hotov, napsal pacientovi predpis na fyzioterapii (to dela kazdy RHB doktor) a zbytek casu (na pacienta mel vzdy hodinu) cetl venku na lavicce noviny. Na moji otazku, jestli bude s pacienty take neco sam delat mi odpovedel „Kolego, to uz neni moje starost, ja jsem tu od toho, aby jsem vyloucil zavazne onemocneni a eventuelni nutnost operace, ve zbytku naprosto duveruji nasim fyzioterapeutkam“. Takze pokud neco podobneho dela i ve svem hnizde zdravi, tak je to dost zoufale. Nemam celkem nic proti psychosomatice, ale v tech Dobrichovicich s lidmi ani jejich zivoty nijak nerozebiral, nedelal v podstate nic, nez ze predepsal RHB.
pod tuto zkušenost se bohužel mohu jen podepsat ![]()
Dobrý den, určitě před návštěvou doporučím shlédnou tento dokument http://www.ceskatelevize.cz/…vni-mediciny. Je to dokument z cyklu Infiltrace nazvaný Obchod se zdravím. Je pravda že je spíše kritický, není to ale „jedna paní povídala“, uvidíte záznamy toho, jak procedury probíhají a můžete si vytvořit vlastní názor. Zároveň by mě zajímalo, jak se k takovému dokumentu staví obhájkyně tohoto centra..
Dobry den, chtela bych poradit. Uz rok trpim “poporodni” depresi. Ted uz to lekari oznacili jako periodicka deprese. Ma cenu zkouset navstevu dr. Hnizdila nebo jineho spelialisty na psychosomatiku nebo se od nich pravdepodobne jen dozvim, ze to je psychicke (to je jasny) a doporuci mi psychoterapii na kterou uz stejne chodim? Lecim se uz rok, prasku cim dal tim vic a pokroky moc nevidim
tak uz hledam i jine cesty… dekuji za radu
Mohu potvrdit, že je velmi manipulativni, arogantní, pacientovy odpovědi prekrucuje dle svého subjektivního názoru. Nepustí vás ke slovu. Máte - li opravdu potíže, nechoďte k němu. Ordinuje bez roušky, v ordinaci má psa. Ztráta času a peněz.
Děkuju, zpovídal hodně intimně? Já totiž vím, že mám v háji vztah a pokud ho neopustím, neuzdravím se. Asi potřebuju, aby mě někdo nakopl a řekl mi to do očí a naživo. A pak vyřešit to zdraví, který si budu dávat dohromady asi hodně dlouho (astma a tak). A pokud vím, tak on právě umí vyhmátnout ty zdravotní důvody právě v těch souvislostech třeba vztahových, pracovních a tak. Tak se bojím, děsně moc, že mi šlápne na kuří oko a že se rozsypu uplně. Achjo.