Bachovy esence - bolesti hlavy nevolnost

3085
19.12.14 21:31

Bachovy esence bolesti hlavy nevolnost

Dobry den je tu nekdo kdo si nechal na miru zhotovit kapky a bylo mu po nich zle? Ja nakapala po chvilce bolest hlavy po nekolika hodinach to preslo pak dalsi nakapani opet bolest hlavy a dokonce brneni rtu a jazyka po cca dvou hod preslo pak dalsi nakapani a bolest hlavy az do ted brneni clanky prstu, rtu jazyka, nevolnost. To je opravdu po bachovkach? Mel to nekdo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
19.12.14 21:44

No jestli spisnejsi na nejakou slozku alergicka, je to esence z ruznych kvetin, ne? Uz bych nekapala, totomi nikdy bachovky nedelaly (mela jsem teda jen krizovky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.12.14 22:04

Na bachovky alergie nevznika. Zridka se setkavam s tim, ze ma klient nejake fyzicke problemy. A v 90% pal pisi, ze duvod byl jiny-chripka a podobne.
Kontaktuj sveho terapeuta a zeptej se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
20.12.14 07:34

Budu muset. Ja jsem na vse velmi citliva. Prijde mi, ze jsou moc silne. Ja behem chvilky mela tyto stavy. Vyspala jsem se z toho. Kdyz jsem zacala bylinkovat, tak i u toho mi museli ze zacatku snizit davky. Nez se telo asi procistilo, mela jsem z toho horecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.12.14 08:35

@FamilyB Pokud je pociťuješ jako silné, možné to je, pokud jsi extrémně citlivá, sniž dávku z 4 kapek na jednu a uvidíš, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková