Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobry den je tu nekdo kdo si nechal na miru zhotovit kapky a bylo mu po nich zle? Ja nakapala po chvilce bolest hlavy po nekolika hodinach to preslo pak dalsi nakapani opet bolest hlavy a dokonce brneni rtu a jazyka po cca dvou hod preslo pak dalsi nakapani a bolest hlavy az do ted brneni clanky prstu, rtu jazyka, nevolnost. To je opravdu po bachovkach? Mel to nekdo? Dekuji
No jestli spisnejsi na nejakou slozku alergicka, je to esence z ruznych kvetin, ne? Uz bych nekapala, totomi nikdy bachovky nedelaly (mela jsem teda jen krizovky)
Na bachovky alergie nevznika. Zridka se setkavam s tim, ze ma klient nejake fyzicke problemy. A v 90% pal pisi, ze duvod byl jiny-chripka a podobne.
Kontaktuj sveho terapeuta a zeptej se ho.
Budu muset. Ja jsem na vse velmi citliva. Prijde mi, ze jsou moc silne. Ja behem chvilky mela tyto stavy. Vyspala jsem se z toho. Kdyz jsem zacala bylinkovat, tak i u toho mi museli ze zacatku snizit davky. Nez se telo asi procistilo, mela jsem z toho horecky.
@FamilyB Pokud je pociťuješ jako silné, možné to je, pokud jsi extrémně citlivá, sniž dávku z 4 kapek na jednu a uvidíš, co se bude dít.